Wiedźma Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Już w poniedziałek niunia będzie u Brunusia. Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Wiedźma']Już w poniedziałek niunia będzie u Brunusia.[/QUOTE] Tp będą nowe wiadomości:):) [quote name='jaanka']A co tu tak cichutko , wszystkie ciotki już śpią ? I co z tym cegiełkowym Allegro ? Co szefowe na to , bo ja też zielona w tym temacie .[/QUOTE] Nie śpią tylko dziecko wygryzło z komputera. A mogłabyś zrobić cegiełkowe? Quote
andegawenka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Mysza2']Tp będą nowe wiadomości:):) Nie śpią tylko dziecko wygryzło z komputera. A mogłabyś zrobić cegiełkowe?[/QUOTE] Nie masz swoich ząbków.....Myszko? Quote
Magolek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cześć Brunusiu, pozdrawiam i czekam na dobre wieści :) Zajrzyj i chociaż podnieś: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199327-Koszmarny-Karolek-i-motywy-literackie-dla-Wery-i-Gracji-do-15stycznia-godz.-20.00?p=16064934#post16064934"]Bazarek dla skrajnie wycieńczonej amstafki Wery i jej maluszków.[/URL] Quote
brzośka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 O, a co tu tak cicho u Brunonka?? Hopaj na pierwszą chłopaku :) Quote
andegawenka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='brzośka']O, a co tu tak cicho u Brunonka?? Hopaj na pierwszą chłopaku :)[/QUOTE] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_3v.gif[/IMG] Spi pewnie bo u nas pada od kilku godzin Quote
Maruda666 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='andegawenka']Nie masz swoich ząbków.....Myszko?[/QUOTE] Pewnie zapomniała gdzie położyła :evil_lol::evil_lol: . Ale wredna jestem:oops::oops: Ale każdy sposób dobry, żeby podnieść Brunia :) :) Quote
Cleo2008 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No nie, serca nie starczy na te wszystkie bidy... Quote
ŚWIAT Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Starczy..serca tu na Dogo ludzie mają wielgachne....ale bid mnóstwo, to prawda...dobrze że chociaż Bruniowi się udało..teraz skończyć leczenie i Bruno "panisko" do domku!! Quote
Cleo2008 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Bruno do domku? Ja cos przegapilam dobrego? Ojej, to by bylo cudownie, napiszcie mi cos wiecej, chyba gapa jestem... Lizki od Cleosi dla Brunka... Quote
ŚWIAT Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Cleo2008']Bruno do domku? Ja cos przegapilam dobrego? Ojej, to by bylo cudownie, napiszcie mi cos wiecej, chyba gapa jestem... Lizki od Cleosi dla Brunka...[/QUOTE] Nie, to ja się źle wyraziłam.. :( Brunowi się udało w tym sensie że trafił na wspaniałą wolontariuszkę i cioteczki...nie każdy psiak miał to szczęście...o domku nic jeszcze chyba nie słychać:( Quote
jostel5 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Mocno wierzę,że domek dla Bruna już gdzieś jest,tylko jeszcze o tym nie wie,że Bruno czeka...!:) Na razie pisuk musi się trochę podkurować,a później będzie już tylko dobrze!:) Zdrowiej,psiaku! Quote
Cleo2008 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jak dacie jakies aktualne zdjecia, to zrobie dla brunka event na fb. Tylko uwaga, leca akurat 2 eventy - wiec moze warto troche zaczekac? Ale ogloszenia tez warto porobic, byly juz? Gdzie? Prosze opiekunke o kontakt z z namiarami (na siebie i pieska + metryczke pieska , bo na wielu stronach zadaja), oferuje pomoc w robieniu ogloszen. Moge powstawiac, tylko potrzebuje Waszej pomocy w sformulowaniu itd itp. Wstawiac moge wieczorami !!! Quote
ŚWIAT Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja bym z eventami trochę poczekała..WOŚP i innych zwierzęcych "eventów" w tej chwili mam u siebie na FB w sumie chyba z 5... wczoraj doszedł kolejny...ludzie mają trochę przesyt po świętach...ale oczywiście niech zdecyduje grono głównodowodzących cioteczek Quote
Wiedźma Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='jostel5']Mocno wierzę,że domek dla Bruna już gdzieś jest,tylko jeszcze o tym nie wie,że Bruno czeka...!:) Na razie pisuk musi się trochę podkurować,a później będzie już tylko dobrze!:) Zdrowiej,psiaku![/QUOTE] Tak jest. Gdyby trafił się nadzwyczajny dom, Bruno mógłby jechać już. To jednak mało prawdopodobne, dlatego zaczynamy poszerzoną diagnostykę i leczenie. Dlatego na razie nie ogłaszamy go do adopcji. Zresztą niunia jutro jedzie do Lublina - będziemy mieć informacje z pierwszej ręki. Quote
andegawenka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Cleo2008']Jak dacie jakies aktualne zdjecia, to zrobie dla brunka event na fb. Tylko uwaga, leca akurat 2 eventy - wiec moze warto troche zaczekac? Ale ogloszenia tez warto porobic, byly juz? Gdzie? Prosze opiekunke o kontakt z z namiarami (na siebie i pieska + metryczke pieska , bo na wielu stronach zadaja), oferuje pomoc w robieniu ogloszen. Moge powstawiac, tylko potrzebuje Waszej pomocy w sformulowaniu itd itp. Wstawiac moge wieczorami !!![/QUOTE] ...ale fajnie by było za jakiś czas conie? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_114.gif[/IMG] Quote
Cleo2008 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Wiedźma']Tak jest. Gdyby trafił się nadzwyczajny dom, Bruno mógłby jechać już. To jednak mało prawdopodobne, dlatego zaczynamy poszerzoną diagnostykę i leczenie. Dlatego na razie nie ogłaszamy go do adopcji. Zresztą niunia jutro jedzie do Lublina - będziemy mieć informacje z pierwszej ręki.[/QUOTE] Ja sobie tez tak myslalam. W kazdym razie piesek jest u mnie na subskrypcji i bardzo czekam kiedy bedzie mozna oglaszac i szukac mu domku. Jestem pewna ze go znajdzie jak wydobrzeje. Wyglada na fajnego pieska. Quote
Mysza2 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Maruda666']Pewnie zapomniała gdzie położyła :evil_lol::evil_lol: . Ale wredna jestem:oops::oops: Ale każdy sposób dobry, żeby podnieść Brunia :) :)[/QUOTE] he he he. :) jeszcze nie jest az tak źle ale wszystko przed nami:):):) Na ogłaszanie Bruna to jeszcze za wcześnie, najpierw trzeba go podleczyć Quote
Wiedźma Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Iwoniam - [B][COLOR=red]50 [/COLOR][/B]zł. Bardzo dziękujemy! Quote
Mysza2 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A niunia chyba dzisiaj już u Bruna. Pewnie nam coś dzisiaj napisze:) Quote
Recommended Posts