Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta0731 napisał(a):
A to podejrzenie Cushinga... To groźne jest? (tfu tfu, odpukać w niemalowane) Te badania się tak przesuwają.....

Jeśli to Cushing to niezbyt ciekawie:( leczenie do końca życia niestety:( Gdyby to był młody psiak - można operować, ale ze względu na jego wiek i chore serduszko nie będzie operowany:(

Posted

Okazuje się, że to już nie 1 film z udziałem tego gówniarza....masakra...Gdzie są ci rodzice?? Jak mogli na to pozwolić?? tego 15-latka wsadziłam do więzienia, ale cóż nasz wymiar sprawiedliwości jak zwykle w takich sytuacjach da pouczenie...szkoda, że sprawy o znęcanie się nad zwierzętami są tak '' słabo'' karalne....

Posted

niunia448 napisał(a):
Okazuje się, że to już nie 1 film z udziałem tego gówniarza....masakra...Gdzie są ci rodzice?? Jak mogli na to pozwolić?? tego 15-latka wsadziłam do więzienia, ale cóż nasz wymiar sprawiedliwości jak zwykle w takich sytuacjach da pouczenie...szkoda, że sprawy o znęcanie się nad zwierzętami są tak '' słabo'' karalne....

tylko w zawieszeniu:angryy::angryy::angryy: j

Posted

niunia448 napisał(a):
Jeśli to Cushing to niezbyt ciekawie:( leczenie do końca życia niestety:( Gdyby to był młody psiak - można operować, ale ze względu na jego wiek i chore serduszko nie będzie operowany:(

Cushing tfu tfu tfu odpukać!!! Oby to nie to!!!

Posted

andegawenka napisał(a):
tylko w zawieszeniu:angryy::angryy::angryy: j

o ile w ogóle :angryy::angryy::angryy::angryy:
i to my się boimy bandziorów a nie oni nas niestety bo ich prawo chroni a nie nas
I dlatego tyle tych bied tutaj. ręce opadają:-(:-(

Posted

Wiedźma napisał(a):
Żeby Bruno wyzdrowiał i znalazł dom... Moje życzenie noworoczne:)

Moje podobne, i dla wszystkich cioteczek z tego wątku wszystkiego co najlepsze i dużo sił do ratowania naszych bied:)
No i żeby żadna bieda nie ucierpiała dzisiaj z powodu petard:thumbs::thumbs:

Posted

ja to aż sie boje mysleć o dzisiejszym wieczorze z tego powodu:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

MaDi napisał(a):
Wczoraj podali w wiadomościach,że we Włoszech z powodu sylwestra gubi się 50 tysięcy zwierząt.:crazyeye:

Posted

Bruno-bądź szybciutko zdrowy,z piękną lśniącą sierściuchą i cudnym domkiem oraz odpowiedzialnym człowiekiem u boku!:)

A wszystkim cioteczkom zaglądającym do Bruna-siły,optymizmu i sukcesów! W pracy dla zwierzaków ,ale też każdego dnia tego roku .:)

Posted

Szczęśliwego, spokojnego roku dla wszystkich, a szczególnie tym najbardziej potrzebującym - i zwierzaczkom, i ludziom. Bądźmy dobrzy i mili dla siebie nie tylko od święta, ale na co dzień. Bruno wracaj szybko do zdrowia, znajdź swój domek i spędź w nim w spokoju resztę życia - bo na to zasługujesz, tak jak wszyscy.