IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
Maruda666 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Niunia :loveu: spóźnione życzenia :new-bday: - oby takich młodych urodzin było przed Tobą jeszcze co najmniej 100. Petycja podpisana :( Quote
IVV Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zwierzaki juz uratowane w schronie w Krakowie http://ktoz.blox.pl/2010/12/Kilka-tygodni-temu-do-serwisu-Youtube-trafil-film.html Quote
Mysza2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='IVV']zwierzaki juz uratowane w schronie w Krakowie http://ktoz.blox.pl/2010/12/Kilka-tygodni-temu-do-serwisu-Youtube-trafil-film.html I dobrze. Petycja podpisana. Quote
Wiedźma Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Chodź, piesiu, na spacer, ale nie na zewnątrz, bo zimno! Quote
Wiedźma Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='IVV']zwierzaki juz uratowane w schronie w Krakowie http://ktoz.blox.pl/2010/12/Kilka-tygodni-temu-do-serwisu-Youtube-trafil-film.html Super. Szkoda tylko, że musiały się przedtem nacierpieć. Nietrudno zgadnąć, kim zajmą się ci młodzi, kiedy dorosną. Quote
niunia448 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 marta0731 napisał(a):A to podejrzenie Cushinga... To groźne jest? (tfu tfu, odpukać w niemalowane) Te badania się tak przesuwają..... Jeśli to Cushing to niezbyt ciekawie:( leczenie do końca życia niestety:( Gdyby to był młody psiak - można operować, ale ze względu na jego wiek i chore serduszko nie będzie operowany:( Quote
niunia448 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Okazuje się, że to już nie 1 film z udziałem tego gówniarza....masakra...Gdzie są ci rodzice?? Jak mogli na to pozwolić?? tego 15-latka wsadziłam do więzienia, ale cóż nasz wymiar sprawiedliwości jak zwykle w takich sytuacjach da pouczenie...szkoda, że sprawy o znęcanie się nad zwierzętami są tak '' słabo'' karalne.... Quote
andegawenka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 niunia448 napisał(a):Okazuje się, że to już nie 1 film z udziałem tego gówniarza....masakra...Gdzie są ci rodzice?? Jak mogli na to pozwolić?? tego 15-latka wsadziłam do więzienia, ale cóż nasz wymiar sprawiedliwości jak zwykle w takich sytuacjach da pouczenie...szkoda, że sprawy o znęcanie się nad zwierzętami są tak '' słabo'' karalne.... tylko w zawieszeniu:angryy::angryy::angryy: j Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Petycja podpisana Wiecie, ręce opadają na taki widok... ten kotek już w połowie nie miał siły uciekać :(:(:( Brak słów Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 niunia448 napisał(a):Jeśli to Cushing to niezbyt ciekawie:( leczenie do końca życia niestety:( Gdyby to był młody psiak - można operować, ale ze względu na jego wiek i chore serduszko nie będzie operowany:( Cushing tfu tfu tfu odpukać!!! Oby to nie to!!! Quote
Mysza2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 andegawenka napisał(a):tylko w zawieszeniu:angryy::angryy::angryy: j o ile w ogóle :angryy::angryy::angryy::angryy: i to my się boimy bandziorów a nie oni nas niestety bo ich prawo chroni a nie nas I dlatego tyle tych bied tutaj. ręce opadają:-(:-( Quote
Wiedźma Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Żeby Bruno wyzdrowiał i znalazł dom... Moje życzenie noworoczne:) Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wiedźma napisał(a):Żeby Bruno wyzdrowiał i znalazł dom... Moje życzenie noworoczne:) Moje podobne, i dla wszystkich cioteczek z tego wątku wszystkiego co najlepsze i dużo sił do ratowania naszych bied:) No i żeby żadna bieda nie ucierpiała dzisiaj z powodu petard:thumbs::thumbs: Quote
MaDi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wczoraj podali w wiadomościach,że we Włoszech z powodu sylwestra gubi się 50 tysięcy zwierząt.:crazyeye: Quote
dominikabankert Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ja to aż sie boje mysleć o dzisiejszym wieczorze z tego powodu:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:MaDi napisał(a):Wczoraj podali w wiadomościach,że we Włoszech z powodu sylwestra gubi się 50 tysięcy zwierząt.:crazyeye: Quote
IVV Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szczesliwego Nowego Roku !!!! :) takiego bez zmartwien na dogo i w codziennym zyciu ! takiego spokojnego ,usmiechnietego !!!!! Quote
niunia448 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Brunowi i wszystkim ciociom wszystkiego co najlepsze w tym nowym 2011 roku:) Quote
Secia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Brunku zdrowiej nam w Nowym Roku, wszystkiego naj, naj i domku :-) tego ci życzę chłopaku Quote
zebrazebra Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Book Antiqua]Wszystkiego co najlepsze życzę w Nowym Roku Brunkowi i Cioteczkom!!! [/FONT] Quote
jostel5 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Bruno-bądź szybciutko zdrowy,z piękną lśniącą sierściuchą i cudnym domkiem oraz odpowiedzialnym człowiekiem u boku!:) A wszystkim cioteczkom zaglądającym do Bruna-siły,optymizmu i sukcesów! W pracy dla zwierzaków ,ale też każdego dnia tego roku .:) Quote
Magolek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Szczęśliwego, spokojnego roku dla wszystkich, a szczególnie tym najbardziej potrzebującym - i zwierzaczkom, i ludziom. Bądźmy dobrzy i mili dla siebie nie tylko od święta, ale na co dzień. Bruno wracaj szybko do zdrowia, znajdź swój domek i spędź w nim w spokoju resztę życia - bo na to zasługujesz, tak jak wszyscy. Quote
Wiedźma Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Mam nadzieję, że Brunuś i inne biedaki przeżyły te upiorne petardy bez szkody... Quote
niunia448 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nie ma się co martwić:) w budynku tam gdzie jest Bruno nie słychać strzałów:) Quote
Recommended Posts