Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulinken napisał(a):
Isadoro, a może dasz radę zrobić cegiełkowe? Chyba że dziewczyny nie chcą.

Tylko, że musiałabym jak zechcą szykować na inne konto ja na swoim ciągnę teraz jedno i dzisiaj albo jutro będzie drugie. Więcej niż dwa nie robię. Ale ewentualnie moge przygotowac szablon na inne konto. Ale decyzja należy oczywiście do rządzących na wątku.

Posted

Rządzących na wątku nie widać:):) ale sądzę że będą wdzięczne za przygotowanie szablonu.
Isadora, a można na allegro zbierać na prywatne konto?. Ja myślałam że to musi być wtedy na jakąś fundację.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Rządzących na wątku nie widać:):) ale sądzę że będą wdzięczne za przygotowanie szablonu.
Isadora, a można na allegro zbierać na prywatne konto?. Ja myślałam że to musi być wtedy na jakąś fundację.

Jak na prywatne konto, to nie może być słowa o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji są np. dyplomy z podziękowaniem.

Posted

Mysza2 napisał(a):

Allegro na prywatne konto wystawia sie jako SPRZEDAŻ np dyplomu i po prostu informuje bo ma się taki kaprys ze dochód z tej aukcji przeznaczam na blablabla. To zawsze wolno, wolno sprzedać i wolno pochwalić się tym że się dochód przeznaczyło na coś tam. To kwestia sensownego ustawienia aukcji.

Teoretycznie podobno ludzie bardziej ufają jak jest konto fundacyjne. Ale ja osobiście tego nie zauważyłam. Poza tym nie wolno (nawet jak jest konto fundacyjne) wystawiać aukcji jako CHARYTATYWNEJ bo na to tzreba mieć zezwolenie. 10 razy się nie dopatrzą a 11 dopatrzą i ma się konto na cenzurowanym. Nie można wystawiac też jako sprzedaż "cegiełek" bo nie ma takiego pojęcia aukcji. I tu tez 10 razy.... itd.