dominikabankert Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 na pewno mu lepiej dzieki kochajacym cioteczkom Quote
iwoniam Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 poproszę o nr konta i dane do przelewu na priva Iwonia Quote
IVV Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 tragedia :( ludzie stracili wszystko ,zwierzeta w bardzo ciezkim stanie :( potrzebna pomoc !!!! http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-PO%C5%BBAR-Rodzina-Journey-straci%C5%82a-wszystko-psy-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie#top Quote
Wiedźma Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 iwoniam napisał(a):poproszę o nr konta i dane do przelewu na priva Iwonia Serdecznie dziękujemy. Już wysyłam. Quote
paulinken Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jestem przez bannerek... straszna bida... spróbuję sklecić bazarek. A może ktoś zrobi allegro cegiełkowe? Quote
paulinken Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Isadora7 napisał(a):Hello Brunolek Isadoro, a może dasz radę zrobić cegiełkowe? Chyba że dziewczyny nie chcą. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 paulinken napisał(a):Isadoro, a może dasz radę zrobić cegiełkowe? Chyba że dziewczyny nie chcą. Tylko, że musiałabym jak zechcą szykować na inne konto ja na swoim ciągnę teraz jedno i dzisiaj albo jutro będzie drugie. Więcej niż dwa nie robię. Ale ewentualnie moge przygotowac szablon na inne konto. Ale decyzja należy oczywiście do rządzących na wątku. Quote
Mysza2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Rządzących na wątku nie widać:):) ale sądzę że będą wdzięczne za przygotowanie szablonu. Isadora, a można na allegro zbierać na prywatne konto?. Ja myślałam że to musi być wtedy na jakąś fundację. Quote
paulinken Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Rządzących na wątku nie widać:):) ale sądzę że będą wdzięczne za przygotowanie szablonu. Isadora, a można na allegro zbierać na prywatne konto?. Ja myślałam że to musi być wtedy na jakąś fundację. Jak na prywatne konto, to nie może być słowa o cegiełkach, tylko że przedmiotem aukcji są np. dyplomy z podziękowaniem. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Rządzących na wątku nie widać:):) ale sądzę że będą wdzięczne za przygotowanie szablonu. Isadora, a można na allegro zbierać na prywatne konto?. Ja myślałam że to musi być wtedy na jakąś fundację. Allegro na prywatne konto wystawia sie jako SPRZEDAŻ np dyplomu i po prostu informuje bo ma się taki kaprys ze dochód z tej aukcji przeznaczam na blablabla. To zawsze wolno, wolno sprzedać i wolno pochwalić się tym że się dochód przeznaczyło na coś tam. To kwestia sensownego ustawienia aukcji. Teoretycznie podobno ludzie bardziej ufają jak jest konto fundacyjne. Ale ja osobiście tego nie zauważyłam. Poza tym nie wolno (nawet jak jest konto fundacyjne) wystawiać aukcji jako CHARYTATYWNEJ bo na to tzreba mieć zezwolenie. 10 razy się nie dopatrzą a 11 dopatrzą i ma się konto na cenzurowanym. Nie można wystawiac też jako sprzedaż "cegiełek" bo nie ma takiego pojęcia aukcji. I tu tez 10 razy.... itd. Quote
Mysza2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Dzięki za wyjaśnienia :loveu::loveu::loveu: Zielona jestem w tym temacie:oops: Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Dzięki za wyjaśnienia :loveu::loveu::loveu: Zielona jestem w tym temacie:oops: Taaak, zielona Myszka....to ja też chce być taka zielona jak Ty Myszko:oops: Quote
Wiedźma Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Wpłynęły kolejne wpłaty: Magolek - 35,-:Rose: Funky - 50,-:Rose: Bruno - panisko! Quote
jaanka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A co tu tak cichutko , wszystkie ciotki już śpią ? I co z tym cegiełkowym Allegro ? Co szefowe na to , bo ja też zielona w tym temacie . Quote
ŚWIAT Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Gdzie tam śpią:) przesyłają wirtualnie Brunowi pozdrowienia:) Quote
marta0731 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zielony to ładny kolor, lepiej być zielonym niż np. czarnym ;) Ja też zielona ;) Miziam Bruniaczka Quote
Magolek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Cześć Brunusiu, przyszłam za uszkiem podrapać kawalera :loveu: Zajrzyjcie, bardzo proszę, do ONki Miki http://www.dogomania.pl/threads/199646-Akcja-quot-Cegie%C5%82ki-quot-tylko-5-z%C5%82-a-mo%C5%BCe-tak-wiele!-do-14.01.11r. Quote
Funky Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jasne, że zaglądam! Cały czas śledzikuję i moooooocno 3mam kciuki za Chłopczyka!!! :* Quote
iwoniam Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 poszedł przelew i na pożar u Journey też. ;-( Quote
andegawenka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='iwoniam']poszedł przelew i na pożar u Journey też. ;-( Bruno bardzo dziękuje Quote
Recommended Posts