Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Dziewczyny, 05.01. przelałam 30zł dla Bruna.
Proszę o potwierdzenie, czy pieniadze dotarły. Na wątku nie ma takiej informacji, więc w razie czego będę skłądać reklmację....

Rozliczenie jest w 24 poście, ale rzeczywiście nie widać Twojej wpłaty. Od 05.01 to na pewno by doszło
Niunia sprawdź, czy Ci nie umknęło

Posted

Dlaczego Bruno nie może jechać na DT nigdzie dalej?
Czy to oznacza, że jak się w dt wyleczy i nie znajdzie w tym czasie ds to wróci do schronu???:crazyeye: Ja sobie tego nie wyobrażam............:shake:
Powinien mieć dt, w którym będzie czekał na ds...................

Posted

Mysza2 napisał(a):
Rozliczenie jest w 24 poście, ale rzeczywiście nie widać Twojej wpłaty. Od 05.01 to na pewno by doszło
Niunia sprawdź, czy Ci nie umknęło

To nie niunia, tylko ja rozliczam. Zaraz sprawdzę.

Posted

marta0731 napisał(a):
Dlaczego Bruno nie może jechać na DT nigdzie dalej?
Czy to oznacza, że jak się w dt wyleczy i nie znajdzie w tym czasie ds to wróci do schronu???:crazyeye: Ja sobie tego nie wyobrażam............:shake:
Powinien mieć dt, w którym będzie czekał na ds...................

Myślę, że może, jeśli byłby to dom, o którym wiemy, że zadba o psa.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Dziewczyny, 05.01. przelałam 30zł dla Bruna.
Proszę o potwierdzenie, czy pieniadze dotarły. Na wątku nie ma takiej informacji, więc w razie czego będę skłądać reklmację....

Nie 5., tylko 3. :) Są oczywiście. Przepraszam, przegapiłam. Dzięki za czujność.

Posted

Cioteczki jutro będą zdjęcia:) ciągle zbierajmy pieniążki - dziś musiałaM zapłacic za kolejny badanie - kortyzolu - 78 zł + wcześniejsze ( 84 za bad. laboratoryjne + ponad 60 zł za leki+ 72 zł za preventic a jeszcze nie płaciłam lekarzowi Bruna za nic...) w poniedziałek Bruno jedzie na konsultacje do drugiego lekarza. DT CHOCIAŻ POTRZEBNY:( BEZ TEGO BRUNO NIE WYDOBRZEJE:(

Posted

gosiaaa napisał(a):
A ja prześlę Wiedźmie w poniedziałek parę nowych rzeczy na bazarek..

Gosi najwyraźniej coś wypadło,bo przesyłki nie dostałam. Nic to, poradzimy sobie.

Posted

Aby Brunuś był już zdrowy-
kup kominek zapachowy!
Aby miał grosików parę-
zapraszamy na bazarek!

A Brunuś pewnie się już szykuje do sesji zdjęciowej w kubraczku- manicure, pedicure i te sprawy:)

Posted

zamówiłyśmy z Wiedzmą świetny preparat na nużeńca - preventic i zamówiłam TAC TIC - sam preventic nie zwalczy nużycy a tac tic polecił mi najlepszy dermatolog z mojej uczelni - po 1 użyciu skóra i włosy wyglądają dużo lepiej:)