andegawenka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Wiedźma']Nie ponaglam, kiedy będziecie mogły. Mnie też na razie trudno o tym myśleć, ale to Wasze pieniądze i mogą pomóc innej biedzie.[/QUOTE] To ja zgłaszam do podziału funduszu Piracika z wydłubanym oczkiem [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213329-Skatowany-szczeniak-Piracik-wo%C5%82a-o-pomoc[/URL]!!! Bruno ['] Quote
holly101 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bruno :(:(:( Do zobaczenia kiedyś, Kochany... Quote
Iljova Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Brunusiu będzie mi bardzo brakowało tutaj Ciebie, ale kiedyś przyjdzie czas kiedy spotkamy się po drugiej stronie, w niebie. Quote
Cleo2008 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Zagladam tu ciagle i ciagle i nie wiem czego oczekuje :( Quote
Alter Ego Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Cleo2008']Zagladam tu ciagle i ciagle i nie wiem czego oczekuje :([/QUOTE] To tak jak ja :( I tez nie wiem :( Quote
Kalva Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 I ja zaglądam zawsze do Bruna, to taki anioł, zawsze podczytywałam jego wątek i podziwiałam jk bardzo dzielnym jest pieskiem, tak bardzo żałuję, że nie mogłam nic pomóc, poza wysyłaniem regularnie miłości i dobrych myśli do Brunowego serduszka... To takie trudne, ze odszedł, a zarazem dziękuję wszystkim pomagającym mu bezpośrednio osobom, bo zrobiły wszystko, co w ich mocy i na pewno Bruno to wiedział i czuł. Na pewno się spotkamy, a teraz Bruno pomoże jeszcze wiele psiaków uratować. Bruno tęsknię [*] Quote
Iljova Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='niunia448']Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie. Nagle za krzaka wyszedł Diabeł: - Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan. - Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu. - I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY. Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział: - Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce. - To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł. Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA. - Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi. - Dobrze - odparł dobry pies. - Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo - najwyżej 15 - 20 lat. - Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie? - Właśnie o to chodzi. - Jak to? - zdumiał się pies. - Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów. I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM... Autor: Anna Starek, poprostuania(at)gmail.com Myślę, że już nigdy nie zlikwiduję brunowego avatarka:([/QUOTE] ******************************************************** Fantastyczna opowieść, niesamowita i taka prawdziwa... [CENTER]Brunciu biegasz sobie po zielonych łąkach za TM ??? - Tak Jesteś szczęśliwy??? - Tak Nie czujesz już bólu ??? - Tak Nie cierpisz ??? - Tak ale tęsknię za Wami i czekam naWas którzy daliście mi wiele miłości, kiedyś... BRUNUSIU ..... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-pD1zHK4fEyY/Tmmj1gp5MxI/AAAAAAAAEZU/jLnf2Rsij8s/znicz1%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Nadziejka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 :-(:-(:-(:candle:Niechaj tobie Brunusiu - swieci najjasniejsza gwiazda w nowym zyciu ..... bieguniaj teraz spokojny , razem z Brajluniem , ktory sie zajmie toba kochany, zegnaj Quote
Kapsel Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 O matko :-(:-(:-( jestem w szoku, podczytywałam jego wątek, miał jechać na Karmeli... :-(:-(:-( Quote
karmelcia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no i sie Brunka nie doczekalam....a wszystko juz czekalo,poslanko,michy i nasze serducha,juz sobie wyobrazalam MOJ DOM SPOKOJNEJ STAROSCI z Brunkiem i Wiesia,juz mialam plan co bedziemy robic,gdzie chodzic na spacerki.....niestety Agrowczasy przegraly ,mam nadzieje ze z lepszym miejscem ,gdzie sobie psionek moze biegac radosnie,gdzie rosna drzewa serdelkowe a Brunek nie musi DBAC O LINIE!!!1STRASZNIE MI PRZYKRO ZE NIE DANE NAM BYLO SIE POZNAC CHLOPAKU!!!! Quote
andegawenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 O matko Madi co Ty jeszcze wynajdziesz.....:shake::-( Ale jeszcze nie głosujemy? Quote
Wiedźma Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 [quote name='Cleo2008']Zagladam tu ciagle i ciagle i nie wiem czego oczekuje :([/QUOTE] [quote name='Alter Ego']To tak jak ja :( I tez nie wiem :([/QUOTE] Mam wrażenie, że to zły sen i kiedy się obudzimy, to będzie nieprawda. [quote name='andegawenka'] Ale jeszcze nie głosujemy?[/QUOTE] Nie, kochana, czekamy, aż wypowiedzą się inni. Może być tak, że ktoś zechce sam zadysponować pieniędzmi, więc je przeleję z powrotem. [B]Myślałyśmy - niunia i ja - o skarbonce dla staruszków[/B] - bo przecież Brunio był wiekowy... Quote
ŚWIAT Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja jeśli chodzi o pieniądze zdaję się na decyzje Wiedźmy i niuni.Obie były siłą napędową wątku (nie umniejszając wkładu innych wspaniałych osób które się tu udzielały). Mam do nich 100%zaufanie, co zadecydują niech tak będzie. Quote
Wiedźma Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dziękujemy Ci serdecznie. Na tym wątku dołączyło do nas mnóstwo wspaniałych ludzi; bez nich nic nie zdziałałybyśmy. Quote
brzośka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ja poproszę o zwrot wpłaty wrześniowej, przeznaczę ją na Kaję z mojej sygnatury... do reszty się nie poczuwam, na kogo przeznaczycie będzie ok Quote
Wiedźma Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Już przelewam. Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i wierne towarzyszenie Brunusiowi. Quote
Alter Ego Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja do propozycji dorzuce rudego staruszka z mojego banerka, ktory nie ma nic oprocz ogromnego dlugu (brak DT, pies przebywa w lecznicy co wiaze sie z wielkim kosztem). A tak w ogole to faktycznie, wszystko to jakis koszmarny sen. Brunusiu, kocham Cie. Quote
Agata Balu Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Moja wpłata do zadysponowania na staruszków. Niewiele bo deklarowałam do grudnia br Quote
iwoniam Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :-( [*] Brunusiu, dziś odeszła moja ukochana sunia, rotka. [*] Strasznie ostatnio cierpiała. Biegajcie razem sobie za tęczowym mostkiem. Przytulam WAS oboje.. to takie niesprawiedliwe... Quote
niunia448 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Strasznie mi przykro...:(:( Codziennie po klika razy tu zaglądam i wiecie co?? głupia jestem...ciągle mam nadzieję, że to tylko zły sen :(:(:( Quote
iwoniam Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='Iljova'][CENTER]Dołaczyłeś do zwierzaczków które mają na zawsze miejsce w moim sercu Do tych wszystkich którym towarzyszyłam na wątkach, a które odeszły za TM. I chociaż wiem że tam jest Ci dobrze że nie czujesz już bólu nie cierpisz to pozostał żal,smutek i ból... moje serce rozrywa ogromny ból . [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-us_9GVEYk2Y/Tgd1jy_QIzI/AAAAAAAADfE/A2w0VhGX6as/thjrthrthrethr%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE] Piękny most. Biegaj tam z naszymi kochanymi psiakami - będziecie w naszych serduszkach... Quote
Cleo2008 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Popieram skarpete dla staruszkow, bardzo ladny pomysl Quote
Recommended Posts