Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piesku , jutro spotka Cię w twojej sytuacji wybawienie albo ..... , ale tego drugiego nie bierz pod uwagę , trzymaj się , biedny , doświadczony przez los bezdomny psiaku , byłeś bezimienny a teraz pół Polski trzyma za ciebie kciuki

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i dzwoniłam i dzisiaj operacji nie było. :shake: Została przesunięta na jutro, :puppydog:ponieważ przez te wolne dni nazbierało się sporo zabiegów i musieli nadrobić zaległości. :-?
A ja widać bezdomny pies musi swoje odczekać.:angryy:
Będę dzwonić jutro około 9.

Posted

[quote name='Neris']On nie jest bezdomny, tylko jeszcze nie wie, gdzie będzie mieszkał
Neris, wielki ukłon za to zdanie :loveu:
Tyle w nim... optymizmu, że powinniśmy je traktować jak motto Psów w Potrzebie...

Posted

Mam złą wiadomość - niestety musicie szukać transportu dla psiaka . Dzisiaj rozwalili mi samochód i nie wiem na kiedy mi go zrobią .
Przykro mi bardzo .

Posted

[quote name='Jo37']Mam złą wiadomość - niestety musicie szukać transportu dla psiaka . Dzisiaj rozwalili mi samochód i nie wiem na kiedy mi go zrobią .
Przykro mi bardzo .

na wątku transportowym jest wiadomość:"okolice Warszawy, Warszawa - Lódz, Warszawa - Lublin, Warszawa - Mragowo - w weekendy - tanitka."

Posted

Jo37 napisał(a):
Mam złą wiadomość - niestety musicie szukać transportu dla psiaka . Dzisiaj rozwalili mi samochód i nie wiem na kiedy mi go zrobią .
Przykro mi bardzo .

O kurcze no to fatalnie. Będzie problem.:-(
Z tego co wiem to Tanitka do Łodzi jedzie jutro.:roll:

Posted

Potrzebny transport dla psa po operacji. Kto może pomóc? Nikt nie jedzie z Łodzi do Warszawy?:-(

Dzwoniłam do lecznicy. Łapek będzie miał dzisiaj operację.:multi: Pies czuje się podobno nieźle. Niestety będzie miał także coś robione przy tym amputowanym kikucie. :roll:

Trzymajcie kciuki. Łapku trzymaj się. :thumbs: