Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany super. Wielkie dzięki, jesteście wspaniali.:Rose: Czyli mamy 250 zł, na operację powinno wystarczyć. Łapek dostał szansę na życie.:sweetCyb:

Posted

No tak opieka później także będzie kosztować. No i trzeba będzie załatwić transport z Łodzi do Warszawy a najlepiej prosto do Pomiechówka.

Jest jeszcze taki problem, że nie wiadomo kiedy on po tej operacji będzie mół zostać przewieziony do Neris. W lecznicy moż uda załatwić się jedną dobę, a co potem???

Mój TZ nie chce słyszeć o nastepnym psie, zreszta u mnie nie ma warunków na psa wymagającego takiej opieki. Może uprosze go o 2-3 dni,a le nie wiem jak ja dam sobie z tym wszystkim radę.

Posted

GreenEvil napisał(a):
Toska - numer konta AFN :
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

A mnie się wyświetliło, kiedy robiłam przelew, że to nie Multibank tylko BRE Bank :roll:

Posted

jnk napisał(a):
A mnie się wyświetliło, kiedy robiłam przelew, że to nie Multibank tylko BRE Bank :roll:

Multibank to jest "dzial bankowosci detalicznej BREbanku", takze wyzwietlilo Ci sie dobrze :)

ANF melduje 180 zl na koncie Łapka.

pzdr
GreenEvil

Posted

Ja oferuję transport Łódź - Pomiechówek . Poproszę tylko o informacje na 2-dni wcześniej żebym mogła zorganizować sobie pracę .

Posted

Jo37 napisał(a):
Ja oferuję transport Łódź - Pomiechówek . Poproszę tylko o informacje na 2-dni wcześniej żebym mogła zorganizować sobie pracę .

Jak cudownie!!! :lol: Ale się Kar0la ucieszy. cioteczko Jo37 :Rose: :Rose: :Rose:

Ile dobrych ludzi pies ma wokół siebie, musi się udać!!!

Posted

O rany jakie cudowne wieści. :laola:Jesteście wspaniali.
Jo 37 dziekuję.:Rose: Oj żeby Łapek wiedział ile osób mu pomaga.:loveu: Dziękuje Wam bardzo. Daliście mu szansę na życie. Teraz musi byc dobrze. Jutro zadzwonię do lecznicy, bo ten lekarz jest tylko od rana i zapytam kiedy może odbyć się operacja.