Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem. Dzwoniłam do lecznicy. Łapek jest już po operacji :multi:. Jest jeszcze pod wpływem narkozy, więc jest trochę zakręcony, ale podobno wszystko OK.:Cool!: Jutro rano będę rozmawiała z lekarzem, który go operował i który kieruje całą sprawą.

Posted

Tweety napisał(a):
wiem o mozliwym transporcie za zwrot kosztów paliwa

Ja także szukam transportu. Tweety dowiedz się proszę jaki to byłby koszt.:razz:
Jo37 jeszcze nie wiem dokładnie, kiedy będzie możliwy transport, wszystko zależy od stanu psa. Może jutro się czegoś więcej dowiem. Jak tylko będę coś wiedziała to się z Tobą skontaktuję.:lol:

Posted

[quote name='Kar0la']Łapek teraz musi zbierac siły, żeby stanąć na łapach, a i bym zapomniała....podobno nie ma już czym merdać....:roll:

A uszy mu chociaż zostawili :mad: .

Posted

Prawdę mówiąc dokładnie nie wiem w którym miejscu ogon jest amputowany, mam nadzieję, że kawałek został....a piękny był....:roll:

No to w ramach poprawy humoru może zrobimy casting na imię dla Łapka na nową drogę życia?:razz:

Posted

:hmmmm: dzwoniłam, ale lekarza już go nie zastałam...wczoraj kazał mi dzwonić między 13.00 a 14.00, a najlepiej około 13.30. Ja niestety musiałam na chwilę wyjść i zadzwoniłam o 14 :oops: ale jego już nie było i bedzie dopiero w poniedziałek rano. Przepraszam to moja wina, że zadzwoniłam zapóźno, ale wypadło mi coś pilnego a nie wzięłam ze sobą numeru, żeby zadzwonić z komórki. :oops:
Rozmawiałam z lekarką bedącą na dyżurze. Łapek podobno ma się dobrze. Jest obolały, ale wszystko jest OK.:multi:

Tylko, że teraz nie wiem jak z transportem. W weekend transport odpada. Najbliższy możliwy dzień to poniedziałek, albo zaraz potem.
Czy będziemy mieć transport na poniedziałek lub wtorek?

Posted

Ja już mówiłam, że mam na Łapka 148 złotych (na razie).
Można wziąć z tych pieniędzy, trzeba będzie po prostu potem dozbierać na opiekę medyczną.

Posted

KarOla - dowiedz się (jeżeli możesz) ile będzie nas kosztował jego pobyt w tej lecznicy (no, wszystko - operacja i to co było potem)... ja wpłacę tak jak obiecałam (jeszcze 50 zł) ...
no chyba musimy wiedzieć ile w ogóle potrzebujemy ... wtedy łatwiej "pokombinować"...