akucha Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dziewczyny, Cioteczki, Kobiety - nie mogę wejść na dogo :placz: Piszę na tym wątku przez "subskrypcje", tragedia.... Ale cieszę się, że Łapunia w Psim Losie :multi: :multi: :multi:. Panie Januszu wielkie Pan ma serce, jest Pan niesamowity!!!! Łatek jest pięknym psem i wierzę, że szybko znajdzie nowy dom :lol: Ale się biedak nacierpiał, rana jeszcze ogromna :-( Kar0la, pieniążki poszły.... Co to za paranoja z tym dogo... Quote
Kar0la Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Akucha dzięki. :Rose: A panu Januszowi to chyba trzeba pomnik wystawić. :loveu: Łapek będzie miał teraz najlepszą opiekę. To taki fajny psiak. Mnie tez dogo kiepsko chodzi.:madgo: Quote
akucha Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dlaczego Wy jesteście na forum, a ja nie mogę tam wleźć :placz:!!!! A jak się Łatek spisywał w podrózy??? On ma pysio i spojrzenie Toli!!! Quote
Tweety Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Kar0la napisał(a): A panu Januszowi to chyba trzeba pomnik wystawić. zaden pomnik, co z nim zrobi? potrzebni są klienci komercyjni, którzy przynoszą żywą gotówkę do lecznicy. Im więcej ich będzie, tym więcej bezdomniaków w kiepskim stanie uda się postawic na nogi. Kto z W-wy i okolic niech leczy, szczepi itp swoje futrzaki w Psim Losie :modla: Quote
Kar0la Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 akucha napisał(a):Dlaczego Wy jesteście na forum, a ja nie mogę tam wleźć :placz:!!!! A jak się Łatek spisywał w podrózy??? On ma pysio i spojrzenie Toli!!! W podróży chyba dobrze. On jest spokojniutki. Ja go tylko przekazałam dalej w lecznicy. Szkoda, że nie mogę go odwiedzić....:-( Akucha a co do podobieństwa do Toli to:cool3: hmmm może dlatego mi tak zapadł w serce.:loveu: Quote
akucha Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 To dobrze, że zapadł Ci w serce :lol:, uratowałaś mu życie!!! Nie smuć się, odwiedzą go cioteczki z dogo, no i w lecznicy też nie jest sam!!! Quote
Kar0la Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Akucha to nie ja uratowałam mu życie. Ja nic nie zrobiłam, tylko założyłam wątek i kontaktowałam się z lecznicą. Mam nadzieje, ze cioteczki go odwiedzą. A na żywo jest jescze fajniejszy i taki drobniutki... Quote
akucha Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Kar0la napisał(a):Akucha to nie ja uratowałam mu życie. Ja nic nie zrobiłam, tylko założyłam wątek i kontaktowałam się z lecznicą. Mam nadzieje, ze cioteczki go odwiedzą. A na żywo jest jescze fajniejszy i taki drobniutki... Gdybyś nie założyła mu wątku, to kto dowiedziałby sie o jego istnieniu??? Oj Kar0la :loveu: Quote
Tiger Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No ....on faktycznie jest śliczniusi..... Szkoda ,ze tyle musiał wycierpieć... Ale u cioteczki Neris będzie miał jak w raju...... Jak ją znam to będzie spała na podłodze , a Lapek na łóżku.....:lol: Quote
niemand89 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witam, mogę prosić jakieś bliższe info na temat Łapka? Chciałabym przede wszystkim wiedzieć jaki jest duży [np. ile waży]:) wprawdzie pisałam już w tej sprawie do Neris, ale ciężko mi czekać do czasu aż Łapek się u Niej znajdzie, więc może tutaj kotś mógłby mi coś powiedzieć na temat tego Psiaka? Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Tweety napisał(a):zaden pomnik, co z nim zrobi? potrzebni są klienci komercyjni, którzy przynoszą żywą gotówkę do lecznicy. Im więcej ich będzie, tym więcej bezdomniaków w kiepskim stanie uda się postawic na nogi. Kto z W-wy i okolic niech leczy, szczepi itp swoje futrzaki w Psim Losie :modla: Święte słowa. Prosimy o leczenie swoich psów w Psim Losie.:modla::modla::modla: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 niemand89 napisał(a):Witam, mogę prosić jakieś bliższe info na temat Łapka? Chciałabym przede wszystkim wiedzieć jaki jest duży [np. ile waży]:) wprawdzie pisałam już w tej sprawie do Neris, ale ciężko mi czekać do czasu aż Łapek się u Niej znajdzie, więc może tutaj kotś mógłby mi coś powiedzieć na temat tego Psiaka? Łapek jest raczej średniej wielkości tak do kolana, może trochę przed. Trudno mi dokładnie powiedzieć, bo ja widziałam go tylko leżącego.:roll: On jest drobnej budowy. Nie mam pojęcia ile on może ważyć, ale wydaje mi się, że około 15 kg może troche więcej. To bardzo sypatyczny piesek. Quote
wandul 66 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :bye: :bye: oj , napewno nie 15 , na moje oko i na dodatek bez tej łapki , może z 10 , choc go nie widziałam , ale to replika mojego REKSIKA . Zobaczcie , ilu mamy dzięki Ozziemu nowych dogomaniaków , których serdecznie witamy , potrzebna nam kazda pomoc:lol: :happy1: :painting: :Dog_run: :laola: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Łapku ślicznoto mam nadzieję, że już się trochę odstresowałeś....:roll: Quote
niemand89 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Przed kolano? :D Noo to super, wydawało mi się, że jest większy. Bo tak się zastanawiamy nad daniem mu domku, a moja sunia panicznie boi się większych od siebie psiaków :P No cóż będę negocjować z ojcem, bo mama już się zgodziła :multi: Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Dobre wieści, ale jeszcze trzeba poczekać na wyniki leczenia...Niemand89 trzymam kciuki :thumbs: A wszystkim cioteczkom oznajmiam, że nasz Łapek będzie dzisiaj gwiazdą telewizyjną, pojawi się w Teleexpressie wraz z Czarusiem z Psiego Losu. Trzymajcie kciuki.:thumbs: O 17.00 zapraszam przed telewizory. Quote
Winnetou Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Łapek pilnie szuka swojego ludzia! Quote
akucha Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Jak dobrze, że weszłam na dogo, bo bym przegapiła :multi: Łatuniu, zaraz lecę cię oklaskiwać!!!! Quote
Jola_K Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bylo o Czarusiu!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Widzialam, dzielna psina.... :klacz: Quote
Neris Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Buuu, nie pokazali naszej gwiazdy... Czaruś był tylko. Ale pięknie w tym wózeczku maszeruje! Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 No właśnie Łapka też nakręcili a nie pokazali.....szkoda.....:placz: Może chociaż Czarusiowi się uda.:cool2: Quote
akucha Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czaruś jest szalony :lol:, aż cały chodzi, jak go do wózka wsadzają... A Łapuńka nie było :placz: Szukamy domu!!! Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 akucha napisał(a):Czaruś jest szalony :lol:, aż cały chodz, jak go do wózka wsadzają... A jak się ślicznie uśmiechał.:loveu: Quote
akucha Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tak, jest koffany :loveu:, tak jak Łapunia!!!! Quote
Neris Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Rozmawiałam wczoraj na pw z Niemand89. Na początku ustaliliśmy, że poczekamy aż pies będzie u mnie, ale widzę że sytuacja może się rozwiązać szybciej. Łapku, nie chcę zapeszać, ale... Quote
Recommended Posts