Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dooobra..... Stara psiara mówi, że się STRASZNIE CIESZY, że ktoś się w sprawie Łapka odzywa.

A do znajomych powysyłałam tyle maili i nic... a niby tacy fajni ludzie.

Posted

Ale fajne są te nasze "stare psiary" :loveu:, a to nam sie Duecik trafił :evil_lol: I kontakty mają medialne :crazyeye: Ech, my to jednak jesteśmy ciotki-"hopki" :p

Posted

Damy sobie radę ... najwazniejsze że mamy już na operację ... potem dozbieramy

moje deklarowane już wpłynęły (sprawdziłam na AFN - bo w pewnej chwili było mi głupio że ich jeszcze nie ma)... postaram się jeszcze coś dorzucić pod koniec przyszłego tygodnia ... ale dopiero pod koniec

Posted

Do sprzedania to miała jedna z dogomaniackich cioteczek pierścionek z brylantem po okazyjnej cenie...:mad:

GeenEvil trzeba się zastanowić kiedy przelać pieniądze na konto lecznicy. W środę będzie operacja.:lol:

Cioteczki ja spadam musze pilnować dziecka. Strasznie nas dzisiaj nastraszył, omal nie skończyło się pogotowiem.:placz:

Posted

KarOla - to Ty idz do dziecka a my pokombinujemy skąd wziąc jeszcze pieniądze ... mówię Ci uda się ... teraz musimy już tylko "dozbierać" ... A Ty się może dowiesz (jak będziesz mogła) ile "ci krwiopijcy" chcą od nas

Posted

Kar0la napisał(a):
Do sprzedania to miała jedna z dogomaniackich cioteczek pierścionek z brylantem po okazyjnej cenie...:mad:

nonono mowimy o powaznych kontrahentach ;)

Kar0la napisał(a):
GeenEvil trzeba się zastanowić kiedy przelać pieniądze na konto lecznicy. W środę będzie operacja.:lol:

choroba a teraz dlugi weekend :hmmmm: a wiemy ile dokladnie? to moze w poniedzialek puszcze, jak nie to w srode, wtedy dostana kase we czwartek.

pzdr
GreenEvil

Posted

Nie wiem kiedy lepiej. Może bezpieczniej będzie w poniedziałek, żeby bez problemów zrobili operacje w środę.

Co do kwoty to nie wiem. Oni nie powiedzieli dokładnie. Przedtem była mowa o 200-250 zł. Ja ostatnio rozmawiałam z lekarzem to powiedział, że przydałoby się jeszcze coś dorzucić, bo pies będzie u nich jeszcz ponad tydzień. Oni utrzymują go za własne pieniądze. Nie wiem ile myślę, że tylko jakąś drobną kwotę.

Posted

Mamy zebrane 300 zl.

Takze dobrze by bylo wiedziec ile konkretnie ta operacja bedzie kosztowac. dorzucimy do tego 50zl i sadze, ze bedzie OK. Takze chyba trzeba poczekac na srode, zeby wiedziec konkretnie ile kasy trzeba przelac? Chyba, ze przelejemy w transzach. Karola, ustalisz to z lecznica?

pzdr
GreenEvil

Posted

Ja mam jeszcze obietnicę 110 złotych od ludzi, więc to powinno chyba wystarczyć na transport i leki, prawda?

Pieniądze jeszcze nie dotarły, ale w przyszłym tygodniu będą.

Posted

Zadzwonię do lecznicy, ale ten lekarz-właściciel z którym rozmawiam będzie chyba dopiero w poniedziałek rano. Postaram się to ustalić. Więcej niż 300 zł to na pewno nie będzie.

Transport bedzie darmowy. Jo37 powiedziała, że zawiezie go za darmo. :loveu:

Posted

Rozmawiałam z lekarzem. A więc rana na grzbiecie wygląda lepiej. Pies ma się dobrze, nawet próbuje stawać na tej zwichniętej łapie. Jutro się kończy obserwacja i operacja może się odbyć w środę, a najpóźniej w czwartek..:Cool!:
No i trzebaby przelać pieniądze. :roll: