Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U przystojniaka super :D Wprawdzie był mały kłopot z okiem jakieś 3 tygodnie temu - Łapek biegając po dworze wbił sobie pod trzecią powiekę jakiś kawałek słomy. Na szczęście weterynarz od razu to wyjął, zapisał maść i kropelki i oczko już jest zdrowe :) Poza tym jest w świetnej formie biega jak dziki dorównując Łatce pod względem prędkości, a tylną łapę wyćwiczył tak, że potrafi na niej stać podpierając się przednimi łapami :multi:
Oprócz myszy Łapcio ma jeszcze coś na sumieniu - romans z naszą suczką i w związku z tym został tatusiem. Misia jest słodka i ma charakter tatusia więc jak nietrudno się domyślić zostaje u nas ;) poniżej wklejam foty córeczki, a tatusia wstawię po naładowaniu baterii do aparatu.

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się, że Łapek ma się dobrze, jednak co do zostania tausiem to prawdę mówiąc jestem zawiedziona... Nie spodziewałam się, że macie niewysterylizowną sunię. :shake: Czemu doszło do pokrycia? Dobrze przynajmniej, że szczeniak zostanie u Was. Oby tylko historia się nie powtórzyła. Macie teraz dwie suczki i psa...

• 7 months later...
Posted

Przy tak dużym domu z ogrodem dodatkowy pies nie jest dla nas problemem, wręcz przeciwnie. Mała kończy dzisiaj rok i niedługo zostanie wysterylizowana, więc nie widzę powodów do zmartwień.
Świeże fotki:

Posted

Dogo wariuje... teraz widzę więcej zdjęć, przed chwilą tylko 2...

Cieszę się, że wysterylizujecie małą, ja jestem wielkim zwolennikiem sterylek i kastracji chociaż wiem, że zdania są podzielone. A mamusia? Też będzie ciachnięta?

• 2 months later...
Posted

No to pragnę zakomunikować że obie psie kobiety są po sterylkach :D
Poza tym Łapcio odkrył że kopanie dziur jest fajne i dzięki niemu mało nie skręciłam nogi pare dni temu :mad: chyba się nie przejął bo przybyło następnych kilka ;)
Pod wieczór wrzucę foteczki :)