Kar0la Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Jaki on śliczny. Co u przystojniaka? Biedna mysz... Oj Łapku nie ładnie. :mad: Quote
niemand89 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 U przystojniaka super :D Wprawdzie był mały kłopot z okiem jakieś 3 tygodnie temu - Łapek biegając po dworze wbił sobie pod trzecią powiekę jakiś kawałek słomy. Na szczęście weterynarz od razu to wyjął, zapisał maść i kropelki i oczko już jest zdrowe :) Poza tym jest w świetnej formie biega jak dziki dorównując Łatce pod względem prędkości, a tylną łapę wyćwiczył tak, że potrafi na niej stać podpierając się przednimi łapami :multi: Oprócz myszy Łapcio ma jeszcze coś na sumieniu - romans z naszą suczką i w związku z tym został tatusiem. Misia jest słodka i ma charakter tatusia więc jak nietrudno się domyślić zostaje u nas ;) poniżej wklejam foty córeczki, a tatusia wstawię po naładowaniu baterii do aparatu. Quote
Kar0la Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Cieszę się, że Łapek ma się dobrze, jednak co do zostania tausiem to prawdę mówiąc jestem zawiedziona... Nie spodziewałam się, że macie niewysterylizowną sunię. :shake: Czemu doszło do pokrycia? Dobrze przynajmniej, że szczeniak zostanie u Was. Oby tylko historia się nie powtórzyła. Macie teraz dwie suczki i psa... Quote
Kar0la Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 A mamusia też będzie ciachnięta? Niestety nie widać fotek. :shake: Quote
niemand89 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Przy tak dużym domu z ogrodem dodatkowy pies nie jest dla nas problemem, wręcz przeciwnie. Mała kończy dzisiaj rok i niedługo zostanie wysterylizowana, więc nie widzę powodów do zmartwień. Świeże fotki: Quote
Neris Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dogo wariuje... teraz widzę więcej zdjęć, przed chwilą tylko 2... Cieszę się, że wysterylizujecie małą, ja jestem wielkim zwolennikiem sterylek i kastracji chociaż wiem, że zdania są podzielone. A mamusia? Też będzie ciachnięta? Quote
niemand89 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mamusia pewnie też chociaż trochę się boję bo nie jest super młoda. to nie dogo to ja wariuję :P Quote
Lukomanka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale cudowna psia rodzinka a Łapek trafił najlepiej jak tylko mógł. Śliczny jest ogromnie, wzbudza zachwyt:loveu: Quote
niemand89 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to pragnę zakomunikować że obie psie kobiety są po sterylkach :D Poza tym Łapcio odkrył że kopanie dziur jest fajne i dzięki niemu mało nie skręciłam nogi pare dni temu :mad: chyba się nie przejął bo przybyło następnych kilka ;) Pod wieczór wrzucę foteczki :) Quote
Recommended Posts