Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataDz']Witaj Iwonko, mnie już dzisiaj kompletnie ręce opadły. Ludzie którzy adoptowali 17 kwietnia pod pomnikiem Dżoka, naszego Szczotka, oddają go. Umówiła się z nimi na sobotę, bo dziś i jutro pracuję. Dołączy do chłopców:Rysia i Romusia. Pozdrawiam[/QUOTE]

A dlaczego go oddają??

Posted

[quote name='Awit']A dlaczego go oddają??[/QUOTE]Bo nie chce sam zostawać w domu, a pan ma bardzo ciekawe metody do nauczenia go tego. Poza tym chcą już ułożonego psiaka.

Posted

Podnoszę chłopców. Myślałam o zaproponowaniu któregoś z psiaków osobom, którzy oddali Szczotka. Warunki dobre, ale mają dużo wymagań od psiaka :shake:, nie wiem czy któryś sprosta tym wymaganiom.

Posted

Mam pare drobnych rzeczy na bazarek, jeśli Moniko083 zajęła byś się stroną finansową bazarku to moge zrobić taki mini bazarek dla pieski.

Posted

[quote name='Dogo07']Mam pare drobnych rzeczy na bazarek, jeśli Moniko083 zajęła byś się stroną finansową bazarku to moge zrobić taki mini bazarek dla pieski.[/QUOTE]

oczywiscie! moze grosik wpadnie:)

Posted

Daj spokoj z tymi ludzmi, beda tak brac i oddawac, juz mamy taka jedna w Warszawie co to bierze, potem oddaje i jeszcze mowi, ze jak oddaje do schroniska to ma serce, bo moglaby do rowu - a dla psa to to samo, zlamane serce. Ile chlopaki maja dlugow, moge im co miesiac dac 10zl - prosze nr konta.

Posted

[quote name='Olena84']Daj spokoj z tymi ludzmi, beda tak brac i oddawac, juz mamy taka jedna w Warszawie co to bierze, potem oddaje i jeszcze mowi, ze jak oddaje do schroniska to ma serce, bo moglaby do rowu - a dla psa to to samo, zlamane serce. Ile chlopaki maja dlugow, moge im co miesiac dac 10zl - prosze nr konta.[/QUOTE]

super:) dzieki, a Ty wplacalas tez na Staszka? ten sam numer.