BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Kto ma piłkę ten rządzi Już mi się nie wymkniesz. Benjamin kontratakuje. Quote
Olena84 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 O kurcze w chłopakach można sie absolutnie zakochac, sa niesamowicie, ja mam ciagle w glowie obraz ich przerazonych oczu, a to dwa mlode psiaki, czemu juz tyle siedza w tym hotelu:(. Quote
Aman Varda Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 dajcie znac czy jakieś bazarki na chłopaków są wystawione?? :) Quote
Onaa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Właśnie skończył się mój bazarek na psiaczki. Ja ciągle mam nadzieję że Rysio, ten jasny, mały i młody to szybciutko powinien dom znaleźć. A tutaj nic. Bo Romuś to raczej dojrzały psiak ale jest taki pocieszny że też powinien czyjeś serce podbić. Quote
fochu Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 proszę allegro dla chłopaków : http://allegro.pl/show_item.php?item=1715129169 http://allegro.pl/romus-szuka-domu-i1715129109.html Quote
BUDRYSEK Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 fochu napisał(a):proszę allegro dla chłopaków : http://allegro.pl/show_item.php?item=1715129169 http://allegro.pl/romus-szuka-domu-i1715129109.html dzieki wielkie :) bylysmy dzisiaj u Chlopaczkow...dopiero wrocilysmy...wiec relacja i foty jutro powiem tylko jedno: SA REWELACYJNI!!!!! :) Quote
Olena84 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 O właśnie miałam pisać że Fochu zrobiła piękne allegra dla chłopaków, mam nadzieje, że to im pomoże! Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Avilia prosze zrob w wolnej chwili bazarek dla Chłopakow z tych rzeczy ktore przywiozlam...musimy jak najszybciej spalcic zadluzenie...nikt nie bedzie trzymal Ich za darmo...niestety sa w tragicznej sytuacji...kolejny raz wszyscy ich porzucili :( Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 bardzo prosze wszystkich o pomoc...jakakolwiek...wplaty...bazarki Hotel Amok zaufal nam...przywiozlysmy Chlopakow bez deklaracji bo wszyscy krzyczeli "POMOZEMY...TYLKO ICH ZABIERZCIE OD WARIATKI!"...a teraz co? swiece oczami...glupio sie usmiecham i prosze Iwone o cierpliwosc...ale ona tez moze sie kiedys skonczyc! za co Ona ma ich karmic? zalegamy jeszcze za styczen ok 70 zl Quote
Olena84 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dobrze opłace ten styczen, ale mnie tez jest juz ciezko z tymi jednorazowymi:(. Jeszcze jedno, ktos miał wysłać 1000zl za innego pieska, moze nie dzielcie tego po 150zl, tylko od razu 1000zl, jak zobacza w hotelu ze doszla taka suma, to tez inaczej na to spojrza. Moj bazarek bedzie, ale musze wyszukac wiecej rzeczy bo z 3 to mi glupio. Quote
Tofikowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Olena84 napisał(a):Dobrze opłace ten styczen, ale mnie tez jest juz ciezko z tymi jednorazowymi:(. Jeszcze jedno, ktos miał wysłać 1000zl za innego pieska, moze nie dzielcie tego po 150zl, tylko od razu 1000zl, jak zobacza w hotelu ze doszla taka suma, to tez inaczej na to spojrza. Moj bazarek bedzie, ale musze wyszukac wiecej rzeczy bo z 3 to mi glupio. Olena jesteś z Warszawy? Mam kilka rzeczy na bazarek, zgodziłabyś się wziąć je ode mnie i wystawić na swoim bazarku? Nie mam aparatu, nie zrobię zdjęć. Quote
bakusiowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='BUDRYSEK']bardzo prosze wszystkich o pomoc...jakakolwiek...wplaty...bazarki Hotel Amok zaufal nam...przywiozlysmy Chlopakow bez deklaracji bo wszyscy krzyczeli "POMOZEMY...TYLKO ICH ZABIERZCIE OD WARIATKI!"...a teraz co? swiece oczami...glupio sie usmiecham i prosze Iwone o cierpliwosc...ale ona tez moze sie kiedys skonczyc! za co Ona ma ich karmic? zalegamy jeszcze za styczen ok 70 zl Jeszcze wtedy, kiedy skarbnikiem była mikoada wysłałam chłopakom po 100 zł w styczniu i w lutym. Po tych wpłatach brakowało jeszcze 58 zł do opłaty za styczeń. Jest to uwidocznione w rozliczeniach zrobionych przez mikoadę . Jest to zgodne z tym co i ja na tamtą chwilę wyliczyłam. Te wpłaty które poszły teraz to 58 zł do stycznia i reszta za luty. Quote
__Lara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jakby ktoś robił bazarek to ja dorzucę swoje dwie rzeczy, tylko napiszcie proszę to prześlę zdjęcia. Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us buzi...buzi...:) Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Olena84 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 moj mail [email protected], moge przyjac zdjecia na bazarek Tak jestem z Warszawy, moge rzeczy odebrac. Quote
bakusiowa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Hotelamok robi piękne zdjęcia. Dziwię się, że jeszcze nikt nie zakochał się w Rysiu. Odnośnie Romusia to musi się znaleźć amator staruszków. Romuś będzie miał już sporo latek. Całą mordkę ma siwą. Quote
Recommended Posts