Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit masz 100% racji - musimy powoli o kastracji myśleć...
Tylko skąd na to brać...
Poza tym wszystkich chłopców trzeba zaszczepić...

Baski_Kropka chłopcy jak najbardziej mogą iść do adopcji osobno :)
Myślę,że najlepsze info zamieści Iwona,ale ja wiem,że Romuś to bezkonfliktowy chłopina :)

Posted

Przepraszam ale jakoś ostatnio czasu mi zabrakło na dogo już wszystko piszę otóż tak jak się okazało na ostatniej wizycie dziewczyn troszeczkę pomieszałam z imionami (omyłkowo) i tak: beżowy Rysio a brązowy to Romek.

Rysio jest mega pieszczochem stale tylko by na rękach chciał być noszony i wyjście jego wygląda tak: wybiega z niewyobrażalną radością i prędkością na polko bez smyczki bo uwielbia biegać, w wielkim pośpiechu zwiedza wszystkie zakamarki potem szybciorem do mnie i skacze by go na rękach chwilkę ponosić ale tylko chwilkę bo on już się gdzieś śpieszy. Potem ja idę po innego psiaka który musi być na smyczce wyprowadzany a Rysio dalej biega jak tylko zauważy zmianę partnera szybciutko przybiega przywitać się z nim ale że nie ma za dużo czasu a tu trzeba jeszcze na chwilkę na rączki do swojej opiekunki...i tak aż do momentu jak wszystkie psiaki wyprowadzę.

Gdy pojawia się ktoś obcy troszeczkę jest przestraszony woli w kojcu siedzieć ale wystarczy, że ktoś chwilę poświęci by go pogłaskać, przytulić to szybko zyskuje jego zaufanie.

Koty lubi, do wszystkich psiaków i tych małych i dużych jest przyjaźnie nastawiony. Ogólnie rzecz biorąc jest idealny do adopcji pod każdym względem.
ps. lubi maskotki:)

Romuś ma troszeczkę mniejszą potrzebę słuchania zdecydowanie większy indywidualista dlatego wychodzi na smyczce, lubi długie spacery, jest bardzo spokojny on jako jedyny nie zdemontował jeszcze swojej budy:) na koty w ogóle nie zwraca uwagi a kilka krąży koło domu, na spacerkach zazwyczaj nie jest zaczepny do innych psów, stara się ich nie zauważać ale w kojcu potrzebuje przebywać sam. Również jak Rysio duży pieszczoch.

Mam nadzieję, że troszkę pomogłam do ogłoszeń... jutro rano robię zdjęcia to będą świeżutkie.

Posted

mikoada napisał(a):
Ślicznie dziękujemy za informacje o chłopakach i za zdjęcia. Mam jeszcze jedno pytanie ile mniej więcej Romuś może miec lat??

myślę, że 8 można podawać.

Posted

Mam ogromną prośbę, czy byłby ktoś chętny pomóc napisac teksty do ogłoszeń dla naszych chłopaków?? Trzeba jak najszybciej ruszyc z ogłoszeniami bo chłopcy są jak najbardziej adopcyjni a pieniążków na dalsze hotelowanie niestety brak :(

Posted

Nowy nieszczęśnik u BUDRYSEK...przekroczona granica bezpieczeństwa!!!:shake:
Nie mamy czasu, bo cóż to jest kilka dni,a i to będą bardzo trudne dni???

Zamarzał na szczycie góry...a ma jedynie 3 miesiące!!!:-(
Pomóżcie znaleźć dom...choć tymczasowy

http://www.dogomania.pl/threads/200696-Znaleziony-na-SZCZYCIE-G%C3%93RY-3-m-czny-szczeniak-ZAMARZA%C5%81!-MA-4-DNI-czasu-i...schron?p=16157153#post16157153

Posted

Chłopcy na chwile obecną mają 442 zł. Do opłacenia hotelu za styczeń brakuje 178 zł :( Przeleję dzisiaj te 442 zł na konto hotelu, jednak bardzo prosimy o wsparcie, może ktoś mógłby zrobic psiakom bazarek??

Posted

Buster dziękuję za fb - trzeba chłopców ogłaszać maxymalnie, zbyt piękni by siedzieć i siedzieć w hoteliku ;)
Może ktoś mógłby Im zrobić jakieś śliczne allegro?
Ja bym zrobiła,ale... nie potrafię...
:stupid: