Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofikowa napisał(a):
po 10 dla każdego

dzieki :)

deklaracje stale:
Olena84 10zl
Tofikowa - 20 zl (po 10 na chłopaka)
monika083 - 40 zł (po 20 na chłopaka)

bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Napisałam już o tym na wątku usługowym , ale może się powtórzę:mam super pomysł na bazarek, tylko nie wiem czy znajdzie się chętny by coś takiego zrobić:oops:.Czy jest ktoś kto umie szyć i ma na to czas? studentom weterynarii( ale też medycyny) potrzebne są koszulki chirurgiczne, zwykłe proste, z krótkim rękawem,.Gdyby znalazł się ktoś kto umiałby i chciał wykonać takie bluzy za rozsądną cenę to jestem pewna, że ustawiłaby się całkiem niemała kolejka chętnych.Co roku wydajemy na takowe kilka tyś zł (a to tylko 1 wydział) które mogłby by iść na jakieś psiaki,a nie do prywatnej kieszeni!Gdyby był ktos kto by to uszył to ja bym się postarała o duuuzą liczbę klientów:evil_lol:Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak takie cudo wygląda wystarczy spoglądnąć na allegro -> bluzy chirurgiczne (lub medyczne)
A na dzień dzisiejszy sama chętnie nabędę taką koszulkę nową lub używaną, lecz niezniszczoną, najlepiej w kolorze ciemnozielonym:smile:
Potencjalnych krawców zapraszam na pw to na pewno coś fajnego z tego zrobimy:smile:

Proszę pomyślcie nad tym cena jednej takiej bluzy 20-35 zł ( w zależności od materiału) myślę ze co najmniej 200 chętnych by było ( choć podejrzewam ze duzo więcej by się ich uzbierało)nawet po odliczeniu kosztów szycia nadal zostaje sporo złotówek-to jest dużo pracy, ale także ogromna szansa, takie zamówienia nie byłyby przecież jednorazowe... może znajdzie się jakaś dobra utalentowana dusza?

Posted

kasiaczek87 - ale super pomysł, niestety ja z tych nieszyjących :( A taka koszulka starcza na jeden raz czy więcej? Tzn. czy byłaby to kwestia jednorazowego bazaru (co i tak jest przeogromną pomocą) czy szansa na stały odbiór ;)

Posted

Dziewczyny to jeżeli sytuacja jest tragiczna - a z tego co widzę - jest, to moze jest to moment ze mogłyby poratować te pieniążki które ja trzymam dla Zygmusia i Bunia (ok 1000 zł). Od miesięcy nic się z nimi nie dzieje - wiem tylko, że niedługo furciaczkowi trzeba będzie przelać za zabieg Zygmusiowy, ale i tak kasy zostanie.
Ale to Budrysek podejmuje decyzje.

Posted

Julia84 napisał(a):
Dziewczyny to jeżeli sytuacja jest tragiczna - a z tego co widzę - jest, to moze jest to moment ze mogłyby poratować te pieniążki które ja trzymam dla Zygmusia i Bunia (ok 1000 zł). Od miesięcy nic się z nimi nie dzieje - wiem tylko, że niedługo furciaczkowi trzeba będzie przelać za zabieg Zygmusiowy, ale i tak kasy zostanie.
Ale to Budrysek podejmuje decyzje.

no wlasnie w tej spr mialam do Ciebie dzwonic :)
mysle, ze na razie po 150 zl na chlopaczka trzeba bedzie przelac, czyli 300 zl na hotel Amok, zaraz wysle Ci konto

Posted

Julia84 napisał(a):
Super! Uważam że to bardzo dobra decyzja - powpisuję potem odpowiednio te kwoty na wątkach poszczególnych psiaków naszych.

ok, dzieki :)

czyli 700 zl idzie na konto hotelu Amok ale to tylko dzieki pszczynskiemu Rambowi oraz zywieckim psiakom Buniowi i Zygmusiowi :loveu:

Posted

holly101 napisał(a):
kasiaczek87 - ale super pomysł, niestety ja z tych nieszyjących :( A taka koszulka starcza na jeden raz czy więcej? Tzn. czy byłaby to kwestia jednorazowego bazaru (co i tak jest przeogromną pomocą) czy szansa na stały odbiór ;)

takie koszulki wystarczają mniej więcej na rok, ale każdego roku jest także grono nowych, potrzebujących studentów ;)

Posted

Ok, trzeba się wziąć do roboty! Zaczynam rozsyłać wątek.
Dziewczyny pomóżcie, reklamujcie wątek gdzie się da i wysyłajcie pw do różnych ludzi bo inaczej skończy sie to tragicznie!

Posted

monika083 napisał(a):
super, czyli jeszcze pozostalo 2.300 do splaty, a kolejny misiac juz leci. kto dorzuci chociaz 5 taka stalej?

2300 ? A nie 1300?