Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
Klaudus z tego samego domu to Rysio, Romuś, dwie czarne sunie i Majeczka i Foksik.
Brakuje mi jeszcze jednego, który to był psiak?

To może ja wytłumaczę.

U wariatki byli: Rysio,Romuś,Majeczka,Foksik+3 psiaki które zniknęły.2 z nich czyli 2 sunie odnalazły się w punkcie.Jeden nie został znaleziony.Nie wiemy co się z nim stało.
Uratowanych 6+1 zaginiony nie odnaleziony=7 psów.

Posted

Na konto chłopaków wpłynęło 100 zł od Pani Małgorzaty G. oraz 20 zł od robaczka, ślicznie dziękujemy. Dzisiaj przeleję te 120 zł na konto hoteliku - do opłaty styczniowej jeszcze trochę brakuje, prosimy o pomoc...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wysłałam Rysia i Romusia do ogłoszenia na stronie Radia Bielsko.Niestety nie znalazłam żadnego ogłoszenia na którym mogłabym się wzorować, więc mam nadzieję że nie pomieszałam:
Rysio beżowy 2 lata
Romuś brązowy 8 lat.
Jak coś pomieszałam dajcie znać

Posted

Aktualizuję dziś wydarzenie chłopaków na FB, dołożę nowe fotki, gdybym jesnak mogła poprosić którąś zdolną cioteczkę o tekst do ogłoszeń dla chłopaków - ja sama nie mam takich zdolności... Chłopaki chyba się już wywczasowali w hoteliku - pora do domków !! ;)