Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poproszę numer konta, wyślę jednorazowo 25zł Romusiowi.
Ciocia Dostrota przysłała dla Szarika 50zł ale Szarik ma dom, to uzgodniłam z Dostrotą, że komuś wyślę, więc podzieliłam i chcę wysłać drobiażdżek Romusiowi.

Posted

Awit napisał(a):
Poproszę numer konta, wyślę jednorazowo 25zł Romusiowi.
Ciocia Dostrota przysłała dla Szarika 50zł ale Szarik ma dom, to uzgodniłam z Dostrotą, że komuś wyślę, więc podzieliłam i chcę wysłać drobiażdżek Romusiowi.

Jupijaje!;) Juz wysylam, a wiecie ze ja juz na dogomanii 5 lat jestem! Rowno dzis, no Romek z okazji rocznicy po domek skacz!

Posted (edited)

ja swój grosik na Romuaaalda prześlę dopr ok połowy miesiąca:oops:

edit: a tak sobie myślę.. mam trochę fantów/ różnych rzeczy wyszperanych z szafy, może bym przygotowała mały bazzarek dla naszego Chłopaka ?? Cioteczki co wy na to hmm ?

Edited by jo ka
Posted

jo ka napisał(a):
ja swój grosik na Romuaaalda prześlę dopr ok połowy miesiąca:oops:

Super, dziękuje
bakusiowa napisał(a):
Romuś ode mnie też dostanie comiesięczną dolę.

Super, bardzo dziękuje. Oby Romek juz w dlugi nie popadl!

Posted

[quote name='jo ka']ja swój grosik na Romuaaalda prześlę dopr ok połowy miesiąca:oops:

edit: a tak sobie myślę.. mam trochę fantów/ różnych rzeczy wyszperanych z szafy, może bym przygotowała mały bazzarek dla naszego Chłopaka ?? Cioteczki co wy na to hmm ?

byłoby super!!:p

Posted (edited)

bazarek w powijakach, ale 3majcie :kciuki: :D

RATUNKU POMOCY !! gdy próbowałam zatwierdzić to wyskoczyła mi taka oto wiadomość :

'Your submission could not be processed because you have logged in since the previous page was loaded.

Please push the back button and reload the previous window.

Dogomania Forum'

wtf ??! :| o co chozzi ?? bo ja nioe wiem, :placz:

Nooo Ufff!! udało się ;-)
wybaczcie kochani, ale to mój 1-y raz hyhhy

Edited by jo ka
Posted

Zero, nikt nie chce Romusia:(

Dotarły nowe wplaty:
- grzenka - 30zł - 04.02.13r.
- mama oleny84 - 50zł - 05.02.13r.
- pucka69 - 10zł - 09.02.13r.
- Awit - 25zł - 11.02.13r.
Bardzo dziekuje!

Posted

:-(
jeśli wygram kiedyś w jakiegoś totka to wybuduje chatę przy lesie i zabiorę do siebie wszystkie porzucone/ podrzucone/ niekochane (bo coś tam coś tam..) włochate i na 4 łapy maleństwa i bidy!! kudłate, ciapkowate, rude czy siwe, to nie ważne; ważne że miałby kochany domek do końca swoich dni na tym ziemskim łez padole........ .
Obiecuję

Posted

jo ka napisał(a):
:-(
jeśli wygram kiedyś w jakiegoś totka to wybuduje chatę przy lesie i zabiorę do siebie wszystkie porzucone/ podrzucone/ niekochane (bo coś tam coś tam..) włochate i na 4 łapy maleństwa i bidy!! kudłate, ciapkowate, rude czy siwe, to nie ważne; ważne że miałby kochany domek do końca swoich dni na tym ziemskim łez padole........ .
Obiecuję

ja też mam takie marzenie....