Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Romek w grudniu i pierwszych dniach stycznia zarobił na spłacenie długu! W sumie 830zł!! Cud jakiś, oby tak dalej, proszę pamiętajmy że bazarki nie zawsze dobrze idą, a on ma nadal połowę deklaracji!

Ja pamiętam że Romeczkowi obiecałam grosika... Może w przyszłym tygodniu w końcu zdążę do banku. A jak Romuś pojedzie do domku to może a paliwo się przyda. Tego pycholkowi życzę :)

Posted

Dopiero zalogowałąm się na dogomanii, nie wiem co sie u mnie dzieje...

Rozmawiałąm z hotelem, niestety domek nie wypalił, pani wybrałą innego psa, bo się okazało że chciałą mikrusa do 5kg, a nie naszego ponad 10kg Romka:(. Takze szukamy dalej.
Romek bedzie miec ogloszenie w gazecie krakowskiej, super.

Posted

A mnie jest przykro jak widzę osoby które deklarowały na Romka stałę deklaracje i po jakimś czasie napisały ze nie mogą juz, a teraz widzę jak deklarują na innych wątkach, czy po jakims czasie tam też zrezygnują... przykre to naprawde..

Posted

[quote name='Olena84']A mnie jest przykro jak widzę osoby które deklarowały na Romka stałę deklaracje i po jakimś czasie napisały ze nie mogą juz, a teraz widzę jak deklarują na innych wątkach, czy po jakims czasie tam też zrezygnują... przykre to naprawde..

Rozumiem jeżeli ktoś musi się wycofać bo coś stało, stracił pracę itp (nikomu nie życzę), ale bez przesady. Jak nie mam pewności, to deklaruję się jednorazowo. Przecież nikt nikomu nie "zabroni" wpłacać częściej;)
Może zastanów się nad tym:roll::
http://www.dogomania.pl/forum/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowicz%C3%B3w-%28czyli-fa%C5%82szywe-deklaracje-i-niespe%C5%82nione-obietnice%29

Posted

Annika konto dobre, dziekuje, dam znać jak dojdzie!

Maarit, nie wiem, pisze pw, prosze, ludzie obiecuja a potem kontakt sie urywa - to nie fair, poza tym nie wiadomo czy nie zostawią kolejnego psa bez deklaracji

Posted

Olena84 napisał(a):
A mnie jest przykro jak widzę osoby które deklarowały na Romka stałę deklaracje i po jakimś czasie napisały ze nie mogą juz, a teraz widzę jak deklarują na innych wątkach, czy po jakims czasie tam też zrezygnują... przykre to naprawde..

Takie osoby trzeba dać na czarne kwiatki:angryy:

Posted

Mam pytanie, żeby mieć zdjęcia Romka w pełnej rozdzielczości muszę się zwrócić do osoby która je robiła, bo z tymi na dogomanii nic nie da sie już w tym kierunku zrobić?

Posted

Olena84 napisał(a):
Mam pytanie, żeby mieć zdjęcia Romka w pełnej rozdzielczości muszę się zwrócić do osoby która je robiła, bo z tymi na dogomanii nic nie da sie już w tym kierunku zrobić?

A o które zdjęcia konkretnie chodzi? Ja weszłam w jakąś galerię i otworzyłam duże. Tego z forum chyba wystarczająco nie powiększysz... :roll:

Posted

Witajcie, tu Olena84, nie wiem co sie stało z dogo, ale jak wpisuje login i hasło pojawia się to co zwykle, czyli że zaraz mnie przekieruje na strone a tu nadal po chwili mnie prosi o login i hasło, pytałam na fb i niektórzy mają to samo, wiec mam nadzieje, że wszystko wróci do normy, szkoda by mi było stracić swoje konto po 5 latach...

Napisze tylko jakie są wpłąty na koncie:

- annika - 20zł - 07.01.13r
- pucka69 - 10zł - 09.01.13r.
- Mama Oleny - 50zł - 10.01.13r.
- Bakusiowa - 50zł - 10.01.13r.
- Maarit - 20zł - 10.01.13r.

Nie moge wpisać w drugim poscie bo nie moge sie zalogować...

Posted

ja wynalazłam 'sposób' przy logowaniu: wpisuję swój login i hasło i zaznaczam okienko "zapamiętaj mnie"- to wtedy udaje się wejść na moje konto, czasem za pierwszym razem, czasem trzeba próbować ze 2-3 razy; nie wiadomo co się dzieje z tym dogo :-? ale trwa to już od paru ładnych dni !

Posted

jo ka napisał(a):
ja wynalazłam 'sposób' przy logowaniu: wpisuję swój login i hasło i zaznaczam okienko "zapamiętaj mnie"- to wtedy udaje się wejść na moje konto, czasem za pierwszym razem, czasem trzeba próbować ze 2-3 razy; nie wiadomo co się dzieje z tym dogo :-? ale trwa to już od paru ładnych dni !

Sprobowalam i udalo sie w koncu!!! Ale co to sie dzieje!