Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tofikowa']i co z tym domkiem dla Romusia? :) Państwo nadal się zastanawiają?

Olena84 wcześniej pisała:
Rozmawiałąm z hotelem, niestety domek nie wypalił, pani wybrałą innego psa, bo się okazało że chciałą mikrusa do 5kg, a nie naszego ponad 10kg Romka:-(. Takze szukamy dalej.
Romek bedzie miec ogloszenie w gazecie krakowskiej, super.

Posted

[quote name='annika']Olena84 wcześniej pisała:
Rozmawiałąm z hotelem, niestety domek nie wypalił, pani wybrałą innego psa, bo się okazało że chciałą mikrusa do 5kg, a nie naszego ponad 10kg Romka:-(. Takze szukamy dalej.
Romek bedzie miec ogloszenie w gazecie krakowskiej, super.

Szkoda wielka :(

Posted

Ponieważ mój Szarik poszedł do domu, zostało do 8 lutego ogłoszenie wyróżnione na gumtree i chciałam zamienić zawartość na Romusia.
Olena zamieniłam, ale za nic nie umiem zmienić na małopolskę, napisałam do nich chyba ze 4 razy i na razie cisza.
Po 1 razie mi odpisali, ale nie dało się.
Więc na teraz Romuś ma wyróżnienie na mazowieckim, jak się zainteresują moim problemem to zmienię na małopolskę.

Posted (edited)

[quote name='Awit']Ponieważ mój Szarik poszedł do domu, zostało do 8 lutego ogłoszenie wyróżnione na gumtree i chciałam zamienić zawartość na Romusia.
Olena zamieniłam, ale za nic nie umiem zmienić na małopolskę, napisałam do nich chyba ze 4 razy i na razie cisza.
Po 1 razie mi odpisali, ale nie dało się.
Więc na teraz Romuś ma wyróżnienie na mazowieckim, jak się zainteresują moim problemem to zmienię na małopolskę.[/QUOTE]

Na gumtree nie da się zmienić województwa jeżeli ogłoszenie jest aktywne. Trzeba zrobić nowe.
Zmienić województwo można na tablicy.pl

Edited by bakusiowa
Posted

[quote name='jotpeg']nie wytrzymam tego. prosze na pw nr konta. wysle jutro brakujace 100.[/QUOTE]

Boże, dziękuje!!! Brakuje na splate stycznia 90zł dokladniej, bo doszlo cos w miedzyczasie