Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Rozmawiałam z hotelikiem, u Romusia wszystko ok, Iwona mowi ze jest idealny, nie rozumie, czemu tak długo nikt go nie chce. Zawsze jak ktos sie u niej pojawi, to opowiada o Romku, ale niestety do tej pory nikt sie nim nie zainteresowal:(.

siwy pyszczek. ludzie sie boja, ze zaraz beda musieli go zegnac. psychologiczny zonk. :shake:

Posted

Razem z Rysiem mieszkali u starszej kobiety i jej córki, kobieta zmarła, a po jej śmierci córka nie chciałą sie już psami zajmować. Na wątku była wcześniej informacja że psów było wiele, kobieta niezrównoważona psychicznie (Rysio i Romek na pierwszych zdjeciach wyglądali przerażająco, skuleni itp) i też gdzieś tu doczytałam, że były psy zakopane żywcem... A Romka i Rysia udało sie zabrać do hotelu.

Posted

[quote name='Olena84']Razem z Rysiem mieszkali u starszej kobiety i jej córki, kobieta zmarła, a po jej śmierci córka nie chciałą sie już psami zajmować. Na wątku była wcześniej informacja że psów było wiele, kobieta niezrównoważona psychicznie (Rysio i Romek na pierwszych zdjeciach wyglądali przerażająco, skuleni itp) i też gdzieś tu doczytałam, że były psy zakopane żywcem... A Romka i Rysia udało sie zabrać do hotelu.[/QUOTE]

czyli w sumie, to Romus nigdy prawdziwego domu nie mial... :shake:

Posted

Witamy Cioteczki!

I zapraszam też do Zenka:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240432-%C5%9Aliczne-rzeczy-%28zobacz-sam-jakie-%29%29-dla-Zenusia-na-leczenie-do-6-03-13r?p=20508637#post20508637[/url]

Posted

[quote name='Olena84']Oj super!!! Dziękuje! Czy obie wpisac jako jednorazowe, czy jakis bazarek?[/QUOTE]

jako jednorazowe:

sharka - 20 zl
jotpeg - 30 zl

pozdr. :bluepaw: