jotpeg Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Olena84']Dotarła wpłata od jotpeg i dziekuje temu poszlo juz za styczen! Dziękuje![/QUOTE] ogladam Romusia juz od dawna, bolejac nad tym, ze czas uplywa nieublaganie, a domu nie ma i nie ma... on jest dokladnie w moim typie psa, mozna tak powiedziec. nie deklaruje sie na stale, bo brak stabilizacji finansowej, ale w razie jakiegos "pozaru" prosze mnie zawiadomic - jesli bede w stanie, pomoge. Romuś, będzie dobrze, zobaczysz!! Quote
Olena84 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='jotpeg']ogladam Romusia juz od dawna, bolejac nad tym, ze czas uplywa nieublaganie, a domu nie ma i nie ma... on jest dokladnie w moim typie psa, mozna tak powiedziec. nie deklaruje sie na stale, bo brak stabilizacji finansowej, ale w razie jakiegos "pozaru" prosze mnie zawiadomic - jesli bede w stanie, pomoge. Romuś, będzie dobrze, zobaczysz!![/QUOTE] Jupi, dziękuje, a pozarow u nas nie malo na wątku;) Quote
margoth137 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Romeczku ja to ci mogę jedynie fantami pomóc;) Quote
Olena84 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='margoth137']Romeczku ja to ci mogę jedynie fantami pomóc;)[/QUOTE] a to baaardzo duzo! Quote
jotpeg Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 rudy lansuje sie na Dzienniku Polskim: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow.html (box po prawej/polecane) Quote
Olena84 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='jotpeg']rudy lansuje sie na Dzienniku Polskim: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow.html (box po prawej/polecane) Baaardzo dziekuje! Quote
jotpeg Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 oby rudego zobaczyla wlasciwa osoba, i nie baczac na jego siwy pyszczek, zobaczyla wielkie serducho w malym ciałku :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
jo ka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 dzień dobry Romeczku ! witam i o zdrowie pytam ? :wink: Quote
margoth137 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 wcale nie dziadzio!!! tylko sędziwy Pan, i to bardzo przystojny:loveu: Quote
jotpeg Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 piękne zdjęcia; co z tego że pyszczek siwy, jak energia i chęć życia wielka! :loveu::loveu::loveu: Quote
jo ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 jotpeg napisał(a):..co z tego że pyszczek siwy, jak energia i chęć życia wielka! :loveu::loveu::loveu: dokładnie! nic dodać, nic ująć :loveu: Quote
Olena84 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dostałam właśnie smsa od hotelu ze Romek dzisiaj jest w gazecie krakowskiej, trzymamy kciuki! Quote
jotpeg Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 (edited) tak, jest! na 4 stronie GK! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Edited February 6, 2013 by jotpeg Quote
margoth137 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Romuś do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lmaa::lmaa: Quote
Recommended Posts