Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Romuś jeszcze czeka na pare złotych, ktore powinny naplynac na dniach i bedzie mozna pierwszy raz zrobic przelew za miesiac w srodku miesiaca,[/QUOTE]

no to ładnie:lol:
choć lepiej by było jakby grzał ogon już U SIEBIE:razz:

Posted

:shake: ehh..
ah a i taka mała sugestia- Oleno chyba warto by zmienić początek ? tzn tytuł / podtytuł wątku o Romczysławie : to jest sprzed pół roku, nieaktualny ten:[h=2]" Alarm. Nie opłacony październik [SIZE=2]" Hmm ?[/h]

Posted

[quote name='jo ka']:shake: ehh..
ah a i taka mała sugestia- Oleno chyba warto by zmienić początek ? tzn tytuł / podtytuł wątku o Romczysławie : to jest sprzed pół roku, nieaktualny ten:" Alarm. Nie opłacony październik [SIZE=2]" Hmm ?

To wzielo sie z tego, ze jak jakiś czas temu była awaria na dogo, to w części starych wątków nie dało sie zmienić tytulu i ja niestety tak mam ze wszystkimi swoimi wątkami :angryy:, dlatego jak chcialam cos gdzie zmienic to zapisywalo sie jako podtytul i musialam prosic moderatora o pomoc i wtedy on zmienial tytul a podtytul zostawal, ale juz zmienione, natomiast gdyby zmienic teraz tytul ktory sie wyswietla znowu musze prosic moderatora:(
(masło maslane;))

Posted

Ahaaaa a wiesz, coś w tym jest, mi ostatnio też coś świruje z dogo.. kompem (?) sama nie wiem, zrobiłam bazarek- wystawiłam go w kwietniowych reklamach i - co zaglądam to nie ma połowy tego co napisałam oraz zdjęć- tylko wybiórczo :o Wchodzę w 'edytuj' - a tam w tej ramce do edytowania wszystko jest TO co z początku napłodziłam! gdy klikam 'zapisz' to nic nie działa, zero zmian- więc wchodzę w 'zaawansowana edycja' i dopiero wtedy łaskawie mi zapisuje, ale co z tego- gdy wchodze na nowo na tą stronkę z moim ogłoszeniem- to ciągle to samo- połowy nie ma wiadomości.. ehh:shake:
:niewiem: o co chodzi , miał już tak kiedyś taki psikus, że znika / zapisuje się tylko część postu ??

A tak wgle to mizianki dla Romusia :-)

Posted

Zapytam sie chlopka, bo jak ja robilam bazarek bylo to samo i on mi cos wylaczyl, nie wiem co to bylo, ale ogolnie problem jest z reklamami tutaj, mozna tez zainstalowac taki program ktory nie bedzie wyswietlal reklam.

Posted

Romek bardzo dziękuje wszystkim Ciociom za wpłaty, każdy stały deklarowicz płaci na czas plus Bakusiowa która zawsze pamięta o nim jednorazowo co nas bardzo ratuje. Przelałam za kwiecień i dzwonie do hotelu, co tam u naszego chłopaka.

Posted

Dzwoniłam do hoteliku, Romus nadal zakochany w swojej kolezance młodszej, biega z nią, jakby zapomniał, ze juz jest starszy pan;).
Ale z hoteliku udało udalo sie wyadoptować starszego, niewidomego, głuchego psa, więc nie mozna tracić nadziei!