Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wiadomość od hoteliku:

"Romek nic a nic w zachowaniu sie nie zmienia(czyt. wszystko jest ok) tylko sie starzeje, juz pychol mocno siwy. Boje sie ze do konca u mnie zostanie.
Romka zawsze pokazuje "potencjalnym" domkom ale on po prostu jest za stary- tak mi wszyscy mowia, kazdy sie boi, ze szybko go starci albo zaraz bedzie chorowal...
Ps. Wszystkie wplaty regularnie od ciebie dostaje. Przepraszam ze nie potwierdzalam ale zapomnialam ze ty tak skrupulatnie wszystko prowadzisz."

Tym ps musiałam sie pochwalić :eviltong:

Posted

Bardzo prosze, co prawda myslalam by rozliczyc sie przed koncem swiata (przeslac 25zl;)) ale moze sie uzbiera z bazarkow i do sylwestra bedziemy na zero (takie jedno z moich marzen)...

Posted

[quote name='iwoniam']Jaka piękne kwota :)
Olena, na pewno się cieszysz :)[/QUOTE]

wiem, co bedzie za miesiac, ale staram sie o tym nie myslec, poki raz mozna bylo wyjsc prawie na zero;).
Może Klaudus_ do nas wroci skoro Romek bezpieczny;)

Posted

Jest za grudzień 53zł, z bazarku Małgośki będzie 173,50zł, jeszcze mój ksiązkowy 12,5zł, i jedna wpłata za cegiełki 6zł = 245zł będzie, może ktos coś dopłaci jeszcze, ale z tym co wyliczyłam będzie brakować do pełnej kwoty za grudzień 65zł

Posted

[quote name='Olena84']Pamiętajcie o Romusiu, on ma tylko prawie połowę deklaracji, bez bazarków i wsparcia jednorazowego będą kolejne długi:([/QUOTE]

Już jak widzę złoto długi to dostaję białej gorączki :(

Posted

[quote name='__Lara']Już jak widzę złoto długi to dostaję białej gorączki :([/QUOTE]

Cioci tylko pieniądze w głowie wszędzie złoto widzi ;) hehe.

Żartuje, na razie nie jest źle, ale włąśnie dobrze by było żeby ta sytuacja dobra była cały czas...

Posted

[quote name='Olena84']Cioci tylko pieniądze w głowie wszędzie złoto widzi ;) hehe.

Żartuje, na razie nie jest źle, ale włąśnie dobrze by było żeby ta sytuacja dobra była cały czas...[/QUOTE]

Kurde, coś mi się wcisło przez przypadek do zdania o tym złocie, hehehe.

Posted

annika napisał(a):
wszystkim wspierającym Romka oraz samemu Romkowi życze spokojnych Świąt z kimś bliskim u boku:x-mas:

wzajemnie, wzajemnie! i dobrego Nowego Roku z samymi pozytywnymi wiadomościami.. i niech Romuś znajdzie wreszcie TEN prawdziwy, wymarzony domek..