Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tamb']Czy tekst i nr tel do ogłoszenia, wziąć z pierwszego postu? Jeśli są inne zdjęcia niż na pierwszej stronie, a ładne, poproszę w załączniku na maila [email protected]

No wlasnie nie wiem, chyba jest ok, trzeba napisac do zalozycielki watku czy nadal sie zgadza.
A zdjecia tam jest napisane w jakich postach tez sa, dasz rade znalezc?

Posted

Żeby ogłosić w jednej z krakowskich gazet, muszę mieć pewność, że w ogłoszeniu jest nr.tel. do osoby, która przeprowadzi adopcję. Zwykle nie czytam wątków, nie mam czasu. Dostałam pw z prośbą o ogłoszenie. Jeśli ogłoszenie jest potrzebne, proszę o maila.

Posted

[quote name='tamb']Żeby ogłosić w jednej z krakowskich gazet, muszę mieć pewność, że w ogłoszeniu jest nr.tel. do osoby, która przeprowadzi adopcję. Zwykle nie czytam wątków, nie mam czasu. Dostałam pw z prośbą o ogłoszenie. Jeśli ogłoszenie jest potrzebne, proszę o maila.[/QUOTE]

Jesli nie jest za pozno podaj prosze ten numer telefonu co jest w pierwszym poscie, nie ma co,

Posted

Mogę prosic o telefon do hotelu, chcialabym zapytac o szczepienia itd - nie orientuje sie cenowo, ale postaram sie zafundowac to chlopakom, zeby juz tego dlugu nie powiekszac...

Posted

Ja wertuje od 10 godziny wątek, doszłam dopiero do 22 strony bo co strona internet mnie wywala! Spisalam wszystkich ktorzy byli na wątku - bede ich molestowac (witaj Kaja;)) i spisalam posty i strony ze zdjeciami, zdjecia tez sciagam by wyslac do ogloszen do gazety.
Rozmawialam z hotelem - numer moj i hotelu - wysle na pw, jak skoncze wertowac watek.

Posted

ZDJĘCIA SĄ:

- post 1 str. 1
- post 5 str. 1
- post 37 str. 2
- post 38 str. 2
- post 66 str. 3
- post 79 str. 4
- post 115 str. 5
- post 209 str. 9
- post 226 str. 10
- post 298 str. 12