Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Romuś ma 8 lat... a ta mordka to raczej wynik genów i jego urody, niż starości...on ma bardzo specyficzny pych- niezwykły w umaszczeniu właśnie.

Obydwa psiaki są niezwykle pocieszne. Ale te minki i przymrużone oczy Rysia są wprost rozwalające:lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Czyli rozumiem ze dlug wynosi 1453,00zl na koniec czerwca...

nie, te 300 i 400 to zostalo juz odpisane

:400zl przelane 10.07

300zl przelane z konta Zygmusia i Bunia (10.07)

nadal ponad 2 tys i rosnie..

Posted

Romuś i Rysio mają swoje foldery na FB...z fotkami i opisem chłopaków...z lekko zmodyfikowanym tekstem do ogłoszeń...

ROMUŚ...dojrzały samotny Pan dla dojrzałych samotnych ludzi...
IDEALNE ZESTAWIENIE!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242610265768988.73186.100000600502318

RYSIO... młodzieńczy i zywiołowy, ale nie z ADHD... opiekuńczy i do opieki... życzliwy młodzik, który potrzebuje ciepłego i życzliwego domu... dom z nieco starszymi ciepłymi i lubiącymi zabawę z psiakiem dzieciakami i młodsi, dynamiczni rodzice- TO IDEALNY WYBÓR DLA Rysia
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242614829101865.73188.100000600502318

Wydarzenie chłopaków:
https://www.facebook.com/event.php?eid=245655108794197&view=wall&notif_t=event_wall

...i jeden z ostatnich wpisów:
"Prawdę mówiąc, wpis ten, jest jedynie przypomnieniem o chlopakach- u nich nie zmieniło się nic i w zasadzie, innej zmiany poza znalezieniem dobrego domu, nie bardzo sobie życzę... jest spokojnie, aż nudno i niezmiennie- chłopaki zdrowe, bez jakichkolwiek problemów, otwarte i nadal czekające na dom i człowieka swego.
Teraz tylko dom...jak najszybciej dom im potrzebny i pomoc w spłacie mega długu za hotel...
O tym ostatnim one nic nie wiedzą...nie są, na szczęście tego świadome i niestety swą historią dzisiaj nie wywołują aż takiego zainteresowania- ani nie zagrożone wyrzuceniem z hotelu, ani schroniskiem...
Można by powiedzieć, że można o nie być spokojnym.
Tylko, czy jestem? Czy ktokolwiek może być spokojny?
Mimo, że same nie są kłopotliwymi pensjonariuszami, to jednak nie są już "bezproblemowymi" pensjonariuszami- jeść muszą, miejsce zajmują, a pieniądze nawet na jedzenie nie wpływają.
Czy w takiej sytuacji możemy być o nich spokojne? '

Posted

Piękne teksty i piękne zdjęcia. Może przyniosą szczęście :lol:
Chłopakom przydałby się na spłatę długów taki bazarek jaki niedawno się skończył a był na zadłużone dwa psiaki. Tytuł jego brzmiał: wywieź z nami dług taczkami.
Coś kapitalnego. Nie można było powstrzymać się od wzięcia udziału w nim.

Posted

[quote name='bakusiowa']Piękne teksty i piękne zdjęcia. Może przyniosą szczęście :lol:
Chłopakom przydałby się na spłatę długów taki bazarek jaki niedawno się skończył a był na zadłużone dwa psiaki. Tytuł jego brzmiał: wywieź z nami dług taczkami.
Coś kapitalnego. Nie można było powstrzymać się od wzięcia udziału w nim.

autorka tego bazarku Agnieszka_K już wie o naszych chłopakach; już nawet zajrzała na wątek, przydałby się Rysiowi i Romusiowi taki super pomysł.

Posted

kochani jestem u chłopaków, więc jakoś będziemy działać ale teraz nie dam rady - pisałam już Tofikowej, że akurat współdziałam na bazarku dzisiaj otwartym, a żeby zrobić coś tak gigantycznego jak "wywieź z nami dług taczkami" trzeba troszę odczekać, bo mnie zlinczują dogomaniacy za te ciągłe zapraszanie i błaganie o pomoc ;)

no i trzeba coś nowego wymyślić!:)

ale mam w pamięci chlopaków, jestem, zaglądam, będziemy działać - tylko trochę przerwy potrzeba na zregenerowanie portfeli;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
kochani jestem u chłopaków, więc jakoś będziemy działać ale teraz nie dam rady - pisałam już Tofikowej, że akurat współdziałam na bazarku dzisiaj otwartym, a żeby zrobić coś tak gigantycznego jak "wywieź z nami dług taczkami" trzeba troszę odczekać, bo mnie zlinczują dogomaniacy za te ciągłe zapraszanie i błaganie o pomoc ;)

no i trzeba coś nowego wymyślić!:)

ale mam w pamięci chlopaków, jestem, zaglądam, będziemy działać - tylko trochę przerwy potrzeba na zregenerowanie portfeli;)

Ja mam pewien pomysł. Jak chcesz to Ci napiszę na pw.

Posted

Olena84 napisał(a):
Nadal nie dostalam maila z rzeczmia na bazarek i co z rzeczami ktore moglabym odebrac w Warszawie:(.

Wiem Olena, ja Ci miałam też podesłać rzeczy na bazarek, ale mam taki nawał, że już nie wyrabiam, a wieczorami po prostu padam z nóg... do piątku postaram się wysłać zdjęcia.