Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Spokojnie dziewczyny, tez nie jestem lepsza;), ale damy rade i i w koncu wystawimy ten bazarek...

Postaram się jutro przyjechać do Warszawy z fantami, Olena wyślij mi proszę na pw adres dokładny, gdzie mam przyjechać.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Witam u chłopaków. Widzę, że bazarek rodzi się powoli w bólach:evil_lol:

A co to w ogóle za ironia:obrazic:... Wczoraj odebrałam fanty, zdjecia pojda za 2 miesiace a bazarek za 3 lata wiec o co chodzi:evil_lol:, a tak na serio to zdjecia dzis przesle do Selengi - napewno juz sie cieszy;), ktora wrzuca mi je na serwer, wiec Lara jesli chcesz wyslij mi takie normalne bez niczego i ja przesle dalej i jakos razem to stworzymy;).

Posted

Olena84 napisał(a):
A co to w ogóle za ironia:obrazic:... Wczoraj odebrałam fanty, zdjecia pojda za 2 miesiace a bazarek za 3 lata wiec o co chodzi:evil_lol:, a tak na serio to zdjecia dzis przesle do Selengi - napewno juz sie cieszy;), ktora wrzuca mi je na serwer, wiec Lara jesli chcesz wyslij mi takie normalne bez niczego i ja przesle dalej i jakos razem to stworzymy;).

To nie żadna ironia tylko radość, że coś dzieje się:lol::lol::lol: