Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miziaki przesłane, przekazane że pamiętają więc od razu lepszy uśmiech na pyszczu:eviltong:
Jak wrócimy z sylwestra to dopiero nas nie poznacie znaczy Agry bo ja się tam pokazywać nie będę:oops: W końcu 20 par rąk piechotą nie chodzi, do tego bieganie, spotkanie z kucem i kozami no Agra raj będzie mieć a i że to mała mieścina to i strachu przed petardami nie będzie;)

Posted

Dziękuję;)
Dziękuję również kuba123 za dowiezienie karmy, to teraz dla mnie wybawienie zwłaszcza że nie przedłużyli mi umowy i dziś byłam ostatni dzień w pracy, a prosiłam by wcześniej mi dali znać bym mogła czegoś innego poszukać a tak dowiedziałam się dzisiaj wieczorem:shake: Muszę teraz na szybko w styczniu poszukać czegokolwiek a w międzyczasie czegoś na stałe bo inaczej nie wiem jak my wyżyjemy:shake:

Jutro wyjazd z psiurami, jak wrócimy odezwiemy się;)

Posted

Najwyraźniej tak lub też czekali na decyzje osoby która przychodzi na moje miejsce, ponieważ to osoba z wieloletnim doświadczeniem i o ile się nie mylę z innej sieciówki sklepów zoologicznych więc tam musiała się zwolnić, tak czy inaczej mogli powiedzieć żebym się już rozglądała już prosiłam o to na początku grudnia obiecali że tak zrobią. Nie tylko ja byłam w szoku ale współpracownicy również bo nikomu nic nie mówiło szefostwo nawet kierownikowi sklepu a grafik na styczeń był już zrobiony jeszcze ze mną. Ehh mam doła zamiast na sylwestra się bawić to będę przybita chodzić zwłaszcza że ta praca to jedyna która mi pasowała z której miałam satysfakcję aż chciało się do pracy przychodzić:shake:

Posted

Na poprawę humoru nie wiem czy moją czy waszą, zdjęcia Agruli, niezbyt fajne ale zawsze cosik byście nie umarli z braku wieści o nas przez te kilka dni. Agrucha ciągle boi się aparatu i jak go widzi ucieka ale coś tam nam wyszło:
Taka to bida wystraszona na widok aparatu

Później troszkę mniej relaks na łóżku:

No i buziaki w jej wykonaniu:

Posted

Kocurek napisał(a):
Agra zaczyna pozowac jak TOP_MADL:)

Czyżby ktoś poza mną nie tyle co oglądał a śmieszyło go powiedzenie przez Krupe słów top model:evil_lol:

Posted

A zgadza sie ,zgadza...haha.
Jestem ciekawa czy Agra nie pogardzila by takimi swinskimi uszkami do chrupania,ktore okropnie cuchna.Gdyby nasza modeleczka zechciala to moglabym jej wyslac mala paczuszke ?

Posted

Oj Agrucha niczym nie gardzi. Jak tylko pracowałam prawie codziennie przynosiłam psiakom jakieś wędzone uszka czy kostki, nie mówiąc o jakichś kabanosikach. Codziennie lub co 2-3 dni było coś do pochrupania. Jeśli to nie problem to oczywiście Agrula przyjmie paczuszkę jak zawsze łapczywie a im bardziej cuchnąca tym wiadomo że lepsza:evil_lol:

Posted

No ale takich uszow jakie dostanie chyba jeszcze nie jadla.Pracuje u ludzi ,ktorzy maja hodowle bernardynow i prowadza taki sklepik wlasnie z takimi smrodkami dla psiakow-sami je robia.Uprzedzam,ze fetor okropny:)No ale psiny to uwielbiaja.
Teraz na dniach jade do Polski,poprosze o adresik na pw i po Nowym Roku pedze na poczte:)

Posted

ooo czyli takie domowe smrodki... brzmi nieźle, jeśli tylko możesz to oczywiście, jakby co przesyłkę pokryjemy;) W takim razie pędzę na pw podać adres bo Agrze aż ślinka zaczęła cieknąć:evil_lol:

Posted

Podnoście ten wątek, bo potem mi się gubi i jak już chce porobić ogłoszenia to go "nie ma" ;)

Gisic, ale chamstwo....że też wcześniej nie mogli Ci dać znać... ja bym im szorstko powiedziała na koniec "dosiego roku"....

Posted

My z Agrulką już na miejscu. Agrucha całą podróż popiskała, jechała drugim autem, okazało się w ogóle że mamy w innym domu pokoju i tak to mamy cały dom i wielki ogród do dyspozycji tak więc Agra się wyszaleje i jutro porobimy fotki. Jak będę mieć jeszcze dostęp do neta to odezwę się buzaiczki i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich życzymy całą ekipą z psiurami oczywiście

Posted

My właśnie dotarliśmy do domku, wypakuję się i naskrobię parę zdań. A na zdjęcia trzeba będzie poczekać kilka dni bo to aparatem znajomego robione były

Posted

My rozpakowane najedzone po spacerku i po przejrzeniu zaległych wątków przybywamy, wypoczęte i uśmiechnięte:loveu:
Sylwester minął nam bardzo dobrze, Agrucha miała wiele rąk do głaskania, wszyscy nią zauroczeni, nawet prawie doszło do adopcji;) Dziewczyna grzecznie biegała i szalała na ogrodzie, ozywiście zdjęcia porobione tylko muszę je dostać. Nie straszne jej były fajerwerki i całe zamieszanie o 12 w nocy, oszczekała wtedy tylko jedną racę którą jacyś ludzie domek obok puścili. Agrucha była tylko strasznie zazdrosna o Milkę bo ją głaskają a Agry nie no ale na śniegu razem szalały. Agra grzeczna usłuchana chodziła za mną krok w krok a jak wyszłam na chwilę to wracając byłam obskakana i wycałowana nie mówiąc o piszczeniu z radości. Agra bardzo się przywiązała do nas, miałe własne łóżko do spania no po prostu była zachwycona. W drodze na miejsce w aucie strasznie piszczała jak jak wyjeżdżaliśmy to szczęśliwa skakała na auto i się cieszyła że wracamy. Może nowy rok przyniesie jej szczęście i znajdzie dom:roll:

A zdjęcia będą za 2-3 dni jak tylko zgramy je sobie na płytę;)