Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że się udało Soni,uhu!
co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być;
ja usłyszałam dziwną historię, moja znajoma podpisywała jakieś zeznanie na policji w bielsku wczoraj, i w rozmowie z prowadzącym śledztwo wyszło, że prowadzi on sprawę "zaginionych psów z bielska", bo niby bezdomne, ale zaginęły bez wieści, a tak być nie może..(?)
przedziwne, co? ktoś zgłasza takie rzeczy, i w dodatku jest prowadzone dochodzenie...?coś mi się wierzyć nie chce, ale to sprawdzona informacja...!
buniaaga, terrierkowy piesek to jaki?ten bez oka, malenstwo czarne,zwane Mambą?

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzyjcie proszę do biedaka z siusiakiem na wierzchu. Pies bardzo cierpi... [url]http://www.dogomania.pl/threads/203343-pies-z-odmro%C5%BConym-penisem-od-3-miesi%C4%99cy-mieszka-pod-balkonem?p=16415921#post16415921[/url]

Posted

[quote name='ifka']co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być;[/QUOTE]
Jeszcze nie ma, właśnie sprawdziłam...

Posted

[quote name='kaszanka']Słuchajcie - nie chciałam mówić wcześniej - bo raz już się za wcześnie cieszyłam, ale
[CENTER]:multi::multi:[B][COLOR=plum] [COLOR=purple]od niedzieli Sonia jest w nowym domu[/COLOR][/COLOR][/B].:multi::multi:[/CENTER][/QUOTE]

fajnie, ze Sonka bedzie miala juz swoj domek, oby tylko szybko sie do niego przyzwyczaila:)

Posted

Ifka, wierzyć mi się nie chce w to, co czytam????? Władze nie mogą się doliczyć bezdomnych psów?????.....:crazyeye: No tak....brakuje Boryska, leżącego na rynku niewidomego bezdomniaka, brakuje Soni- zahukanej, wycofanej, wegetującej, wiecie gdzie...., brakuje "stałego elementu" stacji Statoil- Gareta z chorymi oczami i uszami.....Brakuje.....Nieeee, Ifka, to niemożliwe:cool3::shake:.....Absurd monstrualny!

Posted

[quote name='ifka']Super, że się udało Soni,uhu!
co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być;
ja usłyszałam dziwną historię, moja znajoma podpisywała jakieś zeznanie na policji w bielsku wczoraj, i w rozmowie z prowadzącym śledztwo wyszło, że prowadzi on sprawę "zaginionych psów z bielska", bo niby bezdomne, ale zaginęły bez wieści, a tak być nie może..(?)
przedziwne, co? ktoś zgłasza takie rzeczy, i w dodatku jest prowadzone dochodzenie...?coś mi się wierzyć nie chce, ale to sprawdzona informacja...!
buniaaga, terrierkowy piesek to jaki?ten bez oka, malenstwo czarne,zwane Mambą?[/QUOTE]
terierkowy to taki kudłaty jest na zdjęciach z twojego spaceru po mieście...
ja nie rozumiem policja prowadzi śledztwo w sprawie zaginionych bezdomnych psów oni wiedzieli o ich istnieniu? jakoś nie zauważyłam zainteresowania Garetem jak marzł

Posted

Chodzi o tego wspaniałego kudłacza, naprawdę cudny by był po "renowacji".Szkoda,że tak marnieje w bezdomności.Jego futro wymaga odpowiedniego traktowania, inaczej jest tylko coraz gorzej....Później, jak gdzieś napisała dreag, nie wiadomo, gdzie pysk, a gdzie doopka....

Posted

Może zgłosić go do wątku Kudłaczy? Czy ktoś to może robił?...Szkoda biedaka....Na pewno, po akcji "dogi" psy z BP będą wzięte pod "lupę", ze stratą dla nich...

Posted

[quote name='buniaaga']też się bardzo cieszę że Sonia znalazła domek... kaszanka dziękuje za pomoc bielszczance:)[/QUOTE]

nie ma sprawy - chociaż czasami ludzie wolą abym sie nie udzielała na tym forum :D - ale pomoc psiakom niosę zawsze z chęcią.

Guest monia3a
Posted

Do każdego psa zabranego z Bielska ( Garet, Sonia, dogi ) dołożyłam rękę :evil_lol: ciekawe ile mi grozi :-o

Guest monia3a
Posted

Nie zostało mi chyba nic innego tylko pakować się i uciekać z Polski przed burmistrzem i policją bielską :D

Posted

[quote name='kaszanka']nie ma sprawy - chociaż czasami ludzie wolą abym sie nie udzielała na tym forum :D - ale pomoc psiakom niosę zawsze z chęcią.[/QUOTE]
nie wyobrażam sobie że mogło by Cię tu nie być:cool3:

Posted

Na tym urlopie w BP monia3a będzie musiała się "ostro" maskować....Ciemne okulary, czarny, wielki płaszcz jak u tego...karamba.... z Krainy Deszczowców:evil_lol:....;)

Guest monia3a
Posted

Oj jest. Tyle tam bezdomności. Przez te trzy dni w Bielsku napatrzyłam się aż nadto, gdzie nie spojrzysz tam bezdomność...

Posted

Ja tak sobie myślę, że komuś zniknął pies (własny lub dokarmiany), zainteresował się i zgłosił na Policję, że się wywozi psy nie wiadomo gdzie (i to chyba akurta zgodne z prawdą), że miasto macza w tym palce. Myślę, że to o to chodzi, a nie że Policja z własnej inicjatywy (czy np. p. Burmistrza) zapałała miłością do bezdomniaków, o to ich akurat nie podejrzewam...
Ifka, masz misję, wyniuchaj;), ciekawe, co to za akcja:roll:.

[I][SIZE=2]Sorry za offa, ale potrzebuję tej info na JUŻ - jest w Bielsku jakiś prywatny reumatolog, czy tylko wchodzi w grę spec poradnia przy szpitalu? Bardzo proszę o pomoc:cool1:, w internecie nic nie znalazłam.[/SIZE][/I]

Posted

[quote name='kaszanka']Słuchajcie - nie chciałam mówić wcześniej - bo raz już się za wcześnie cieszyłam, ale
[CENTER]:multi::multi:[B][COLOR=plum] [COLOR=purple]od niedzieli Sonia jest w nowym domu[/COLOR][/COLOR][/B].:multi::multi:[/CENTER][/QUOTE]

super!! bardzo za Wami tęskni? ile ona u Was była? zaciskam kciuki, żeby tym razem to już była naprawdę ostatnia stacja ;) i oczywiście czekam na DOBRE wieści z nowego domu!