ifka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Super, że się udało Soni,uhu! co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być; ja usłyszałam dziwną historię, moja znajoma podpisywała jakieś zeznanie na policji w bielsku wczoraj, i w rozmowie z prowadzącym śledztwo wyszło, że prowadzi on sprawę "zaginionych psów z bielska", bo niby bezdomne, ale zaginęły bez wieści, a tak być nie może..(?) przedziwne, co? ktoś zgłasza takie rzeczy, i w dodatku jest prowadzone dochodzenie...?coś mi się wierzyć nie chce, ale to sprawdzona informacja...! buniaaga, terrierkowy piesek to jaki?ten bez oka, malenstwo czarne,zwane Mambą? Quote
joanna83 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zajrzyjcie proszę do biedaka z siusiakiem na wierzchu. Pies bardzo cierpi... [url]http://www.dogomania.pl/threads/203343-pies-z-odmro%C5%BConym-penisem-od-3-miesi%C4%99cy-mieszka-pod-balkonem?p=16415921#post16415921[/url] Quote
dreag Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='ifka']co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być;[/QUOTE] Jeszcze nie ma, właśnie sprawdziłam... Quote
anecik60 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='kaszanka']Słuchajcie - nie chciałam mówić wcześniej - bo raz już się za wcześnie cieszyłam, ale [CENTER]:multi::multi:[B][COLOR=plum] [COLOR=purple]od niedzieli Sonia jest w nowym domu[/COLOR][/COLOR][/B].:multi::multi:[/CENTER][/QUOTE] fajnie, ze Sonka bedzie miala juz swoj domek, oby tylko szybko sie do niego przyzwyczaila:) Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ifka, wierzyć mi się nie chce w to, co czytam????? Władze nie mogą się doliczyć bezdomnych psów?????.....:crazyeye: No tak....brakuje Boryska, leżącego na rynku niewidomego bezdomniaka, brakuje Soni- zahukanej, wycofanej, wegetującej, wiecie gdzie...., brakuje "stałego elementu" stacji Statoil- Gareta z chorymi oczami i uszami.....Brakuje.....Nieeee, Ifka, to niemożliwe:cool3::shake:.....Absurd monstrualny! Quote
buniaaga Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='ifka']Super, że się udało Soni,uhu! co do Gareta, dreag,nie było wpłaty od J.B.?on zawsze w ostatni dzień m-ca dostaje pensję, to powinno coś zaraz być; ja usłyszałam dziwną historię, moja znajoma podpisywała jakieś zeznanie na policji w bielsku wczoraj, i w rozmowie z prowadzącym śledztwo wyszło, że prowadzi on sprawę "zaginionych psów z bielska", bo niby bezdomne, ale zaginęły bez wieści, a tak być nie może..(?) przedziwne, co? ktoś zgłasza takie rzeczy, i w dodatku jest prowadzone dochodzenie...?coś mi się wierzyć nie chce, ale to sprawdzona informacja...! buniaaga, terrierkowy piesek to jaki?ten bez oka, malenstwo czarne,zwane Mambą?[/QUOTE] terierkowy to taki kudłaty jest na zdjęciach z twojego spaceru po mieście... ja nie rozumiem policja prowadzi śledztwo w sprawie zaginionych bezdomnych psów oni wiedzieli o ich istnieniu? jakoś nie zauważyłam zainteresowania Garetem jak marzł Quote
buniaaga Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 też się bardzo cieszę że Sonia znalazła domek... kaszanka dziękuje za pomoc bielszczance:) Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Chodzi o tego wspaniałego kudłacza, naprawdę cudny by był po "renowacji".Szkoda,że tak marnieje w bezdomności.Jego futro wymaga odpowiedniego traktowania, inaczej jest tylko coraz gorzej....Później, jak gdzieś napisała dreag, nie wiadomo, gdzie pysk, a gdzie doopka.... Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Może zgłosić go do wątku Kudłaczy? Czy ktoś to może robił?...Szkoda biedaka....Na pewno, po akcji "dogi" psy z BP będą wzięte pod "lupę", ze stratą dla nich... Quote
jaanna019 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dwa dni mnie nie byŁo i nie wiem jak ja to przyżyŁam. No to jak nic teraz pójdziemy siedzieć za bielskie psy ;) dreag ja wpŁacę po 10tym, wcześniej nie dam rady. Quote
kaszanka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='buniaaga']też się bardzo cieszę że Sonia znalazła domek... kaszanka dziękuje za pomoc bielszczance:)[/QUOTE] nie ma sprawy - chociaż czasami ludzie wolą abym sie nie udzielała na tym forum :D - ale pomoc psiakom niosę zawsze z chęcią. Quote
Guest monia3a Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Do każdego psa zabranego z Bielska ( Garet, Sonia, dogi ) dołożyłam rękę :evil_lol: ciekawe ile mi grozi :-o Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ahaaaaa, monia3a, tyle bezdomniaków masz na sumieniu....Jaanna019, też chyba się załapie jako podejrzana:cool3::lol:.... Quote
jaanna019 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 O nie ja jakby co tylko wspóudziaŁ albo podżeganie ;) Quote
Guest monia3a Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Nie zostało mi chyba nic innego tylko pakować się i uciekać z Polski przed burmistrzem i policją bielską :D Quote
buniaaga Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='kaszanka']nie ma sprawy - chociaż czasami ludzie wolą abym sie nie udzielała na tym forum :D - ale pomoc psiakom niosę zawsze z chęcią.[/QUOTE] nie wyobrażam sobie że mogło by Cię tu nie być:cool3: Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Stawisz im czoła...pięknym licem i "godnościom osobistom":evil_lol:...Nie możesz "dawać" nogi....a kto "ukradnie" następne bezdomniaki???????:razz::loveu: Quote
buniaaga Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dziewczyny Wy się nigdzie nie pakujcie i nie wyjeżdżajcie!!!!!! Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 buniaaga, to tylko monia3a gdzieś się wybiera....Pewnie do ...gorących krajów, powygrzewać ciałko.... Quote
jaanna019 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No ja raczej stawiam na aktywny urlop moni3a w Bielsku. Oj jest tam co robić :) Quote
zachary Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Na tym urlopie w BP monia3a będzie musiała się "ostro" maskować....Ciemne okulary, czarny, wielki płaszcz jak u tego...karamba.... z Krainy Deszczowców:evil_lol:....;) Quote
Guest monia3a Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Oj jest. Tyle tam bezdomności. Przez te trzy dni w Bielsku napatrzyłam się aż nadto, gdzie nie spojrzysz tam bezdomność... Quote
dreag Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja tak sobie myślę, że komuś zniknął pies (własny lub dokarmiany), zainteresował się i zgłosił na Policję, że się wywozi psy nie wiadomo gdzie (i to chyba akurta zgodne z prawdą), że miasto macza w tym palce. Myślę, że to o to chodzi, a nie że Policja z własnej inicjatywy (czy np. p. Burmistrza) zapałała miłością do bezdomniaków, o to ich akurat nie podejrzewam... Ifka, masz misję, wyniuchaj;), ciekawe, co to za akcja:roll:. [I][SIZE=2]Sorry za offa, ale potrzebuję tej info na JUŻ - jest w Bielsku jakiś prywatny reumatolog, czy tylko wchodzi w grę spec poradnia przy szpitalu? Bardzo proszę o pomoc:cool1:, w internecie nic nie znalazłam.[/SIZE][/I] Quote
Bakteria Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='kaszanka']Słuchajcie - nie chciałam mówić wcześniej - bo raz już się za wcześnie cieszyłam, ale [CENTER]:multi::multi:[B][COLOR=plum] [COLOR=purple]od niedzieli Sonia jest w nowym domu[/COLOR][/COLOR][/B].:multi::multi:[/CENTER][/QUOTE] super!! bardzo za Wami tęskni? ile ona u Was była? zaciskam kciuki, żeby tym razem to już była naprawdę ostatnia stacja ;) i oczywiście czekam na DOBRE wieści z nowego domu! Quote
Recommended Posts