danka4u1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Czyli po wprowadzeniu kurczaka wszystko w porządku. Wspaniale. Czytam, co naszego Czekoladka. Pozdrawiam Was. Quote
Paulina87 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 tanitka dzwoniła do mnie, że była na wizycie u Małgosi P. i nie ma żadnych zastrzeżeń, aby Elmo stał się częścią tej rodzinki. Elmo jadł też dzisiaj suchą karmę royal canin dla szczeniąt dużych ras o większym zapotrzebowaniu energetycznym i mu smakowała. Quote
aniao Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 o kurczę, czyli Elmo ma domek? !!! :) ale super. a jak z transportem? nowi Państwo przyjadą po niego? Quote
Paulina87 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Może uda się połączyć transporty, bo do Warszawy ma jechać też wyżełka z Gaju. Quote
Andzike Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Paulina, cudnego masz tymczasowicza... coś przepięknego!!! Cieszę się, że kupki są już w porządku, a jeszcze bardziej cieszę się z takiego super domu dla Elmo :D Quote
Angel Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 huraaa ! :D a domek ile sie dołozy zeby oddac Paulnie za weta ? Bo z mojego bazarku jest 20 zł- wpłace jak dojdzie :) Quote
Paulina87 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Pozdrawiamy wszystkich Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Diora Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Słodki dzieciak :) Poszczęściło Ci się, Elmo :) Quote
Gacusiowa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 a te robale to z niego wyszły jakieś? podobno był mocno zarobaczony...? Moja Taz też miała straszną robaczycę jak ją wzięłam i czyba dopiero po czwartym odrobaczeniu nie było w kupach robali... Quote
Paulina87 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Mi ciężko było dostrzec te robale i pani weterynarz mówiła, że mogą być po prostu w formie strawionej. Dzisiaj miał ściągnięty wenflon i dostałam całą tabletkę na odrobaczenie, w czwartek go odrobaczę i jeszcze pół tabletki zostanie na kolejny tydzień. W klinice wszyscy uważają, że to jest ich ulubiony pies ;). Koszt dzisiejszej wizyty to 43 zł . Studencki pies Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z "pańcią" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Paulina87 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Uploaded with ImageShack.us "Taki jestem duży" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aniao Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 cześć słodziaczku! kiedy Elmo jedzie do nowego domku? Quote
Inez de Villaro Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Robale jak wychodzą, to uwierz Paulina, że je zobaczysz, proponuję podać mu drontal junior i to kilka razy, przetestowany z Ptyśkiem- robale były jak spagetti długie i wychodziły 4 tygonie, a Ptysiek ważył niecałe 2 kg...więc u Elmo pewnie jeszcze siedzą w środku. Quote
danka4u1 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 aniao napisał(a):o fu jaka oblecha Co prawda, to prawda, ale lepiej pozbyć się jej.. A Elmo do zakochania przepiękny. Quote
Małgosia P Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Piękny jesteś Czekoladowy Elmo:) I masz takie mądre spojrzenie:) Miłość kwitnie, mamy już sporo rysunków Elmo i kilkanaście glinianych figurek zrobionych przez nasze córeczki:) A ich pierwsze słowa po przebudzeniu to: " czy to już dziś piesek przyjedzie do nas" i "sprawdźmy zdjęcia w internecie":) Ja osobiście też nie mogę się doczekać kiedy przytulę słodziaka :) Wizyta Pani Tatiany była bardzo sympatyczna :) Czekamy teraz na informacje o transporcie. Pozdrawiam cieplutko, M Pozdrawiam wszystkich cieplutko, Małgosia Quote
Diora Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Małgosia P'] Miłość kwitnie, mamy już sporo rysunków Elmo i kilkanaście glinianych figurek zrobionych przez nasze córeczki:) A ich pierwsze słowa po przebudzeniu to: " czy to już dziś piesek przyjedzie do nas" i "sprawdźmy zdjęcia w internecie":) Urocze :) Gosiu, mam nadzieję, że będziesz nam zdawać relacje i pokazywać na zdjęciach jak mały rośnie? :) Quote
Angel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 tutaj bazarek nowy :) http://www.dogomania.pl/threads/198280-**kosmetyki-i-ciuchy-dla-Elmo-i-Saurona!-do-20.12.2010-!-*?p=15929953#post15929953 Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Wiedźma'] "Heaven...I'm in heaven..." Pięknie podsumowane zdjęcie :) Quote
Recommended Posts