Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka dzwoniła do mnie, że była na wizycie u Małgosi P. i nie ma żadnych zastrzeżeń, aby Elmo stał się częścią tej rodzinki.

Elmo jadł też dzisiaj suchą karmę royal canin dla szczeniąt dużych ras o większym zapotrzebowaniu energetycznym i mu smakowała.

Posted

a te robale to z niego wyszły jakieś? podobno był mocno zarobaczony...?
Moja Taz też miała straszną robaczycę jak ją wzięłam i czyba dopiero po czwartym odrobaczeniu nie było w kupach robali...

Posted

Mi ciężko było dostrzec te robale i pani weterynarz mówiła, że mogą być po prostu w formie strawionej. Dzisiaj miał ściągnięty wenflon i dostałam całą tabletkę na odrobaczenie, w czwartek go odrobaczę i jeszcze pół tabletki zostanie na kolejny tydzień. W klinice wszyscy uważają, że to jest ich ulubiony pies ;).
Koszt dzisiejszej wizyty to 43 zł .

Studencki pies

Uploaded with ImageShack.us

Z "pańcią"

Posted

Robale jak wychodzą, to uwierz Paulina, że je zobaczysz, proponuję podać mu drontal junior i to kilka razy, przetestowany z Ptyśkiem- robale były jak spagetti długie i wychodziły 4 tygonie, a Ptysiek ważył niecałe 2 kg...więc u Elmo pewnie jeszcze siedzą w środku.

Posted

Piękny jesteś Czekoladowy Elmo:) I masz takie mądre spojrzenie:) Miłość kwitnie, mamy już sporo rysunków Elmo i kilkanaście glinianych figurek zrobionych przez nasze córeczki:) A ich pierwsze słowa po przebudzeniu to: " czy to już dziś piesek przyjedzie do nas" i "sprawdźmy zdjęcia w internecie":) Ja osobiście też nie mogę się doczekać kiedy przytulę słodziaka :)
Wizyta Pani Tatiany była bardzo sympatyczna :)
Czekamy teraz na informacje o transporcie.

Pozdrawiam cieplutko,
M

Pozdrawiam wszystkich cieplutko,
Małgosia

Posted

[quote name='Małgosia P'] Miłość kwitnie, mamy już sporo rysunków Elmo i kilkanaście glinianych figurek zrobionych przez nasze córeczki:) A ich pierwsze słowa po przebudzeniu to: " czy to już dziś piesek przyjedzie do nas" i "sprawdźmy zdjęcia w internecie":)

Urocze :)

Gosiu, mam nadzieję, że będziesz nam zdawać relacje i pokazywać na zdjęciach jak mały rośnie? :)