Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elmo jutro będzie już w Warszawie, pojedzie razem z naszą Liską!
Będzie jechał w szelkach, więc zupełnie bezpiecznie. Małgosiu, proszę o kontakt!!!
Chcemy się umówić na odbiór pieska!!!

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My niedługo wyjeżdżamy. Hala ze swoim TZtem zawozi nas samochodem do Nowego Tomyśla... dzięki niej nie będziemy tłuc się PKSem.

Elmo już spakowany, ja tylko spakuję pudełko husteczek i mogę jechać.

Posted

Wróciłam, czuję się jakbym oddała własnego psa. W mieszkaniu jest teraz tak pusto... No, ale trudno trzeba żyć dalej.

Chciałabym podziękować Katioczce, jej mężowi i jego koledze za pomoc w transporcie Elmo, mam nadzieję, że dojadą bezpiecznie i Elmo za bardzo nie będzie rozrabiał w samochodzie.
Hali i TZtowi za to, że zawieźli nas do Nowego Tomyśla, teraz właśnie gdzieś przedzierałabym się PKSem w śnieżycy. No i Akrum za użyczenie lokum na przekazanie Elma, dzięki temu to przekazanie do transportu nie było takie na szybko i w biegu.

No i ogólnie wszystkim dziękuję, tym którzy nawet w najmniejszym stopniu (chociażby zaglądając na wątek) przyczynili się do tego, że Elmo jest w drodze do nowego domu i zacznie nowe, lepsze życie.

Hala ma całą fotorelację z drogi do Nowego Tomyśla i wizyty u Akrum. Proszę o te zdjęcia na maila [email protected]

Angel pewnie, że te pieniądze sobie oddaj ;).

Posted

[quote name='Paulina87']Wróciłam, czuję się jakbym oddała własnego psa. W mieszkaniu jest teraz tak pusto... No, ale trudno trzeba żyć dalej.

Chciałabym podziękować Katioczce, jej mężowi i jego koledze za pomoc w transporcie Elmo, mam nadzieję, że dojadą bezpiecznie i Elmo za bardzo nie będzie rozrabiał w samochodzie.
Hali i TZtowi za to, że zawieźli nas do Nowego Tomyśla, teraz właśnie gdzieś przedzierałabym się PKSem w śnieżycy. No i Akrum za użyczenie lokum na przekazanie Elma, dzięki temu to przekazanie do transportu nie było takie na szybko i w biegu.

No i ogólnie wszystkim dziękuję, tym którzy nawet w najmniejszym stopniu (chociażby zaglądając na wątek) przyczynili się do tego, że Elmo jest w drodze do nowego domu i zacznie nowe, lepsze życie.

Hala ma całą fotorelację z drogi do Nowego Tomyśla i wizyty u Akrum. Proszę o te zdjęcia na maila [email protected]

Angel pewnie, że te pieniądze sobie oddaj ;).

tak to jest ; ) ale dzięki tobie wyruszył po lepsze życie ; *****

Posted

Po przeczytaniu wiadomości,że Elmo juz wyjechał do swojego domu, czuję radość, ale...i pustkę, chociaż tylko byłam wirtualnym uczestnikiem losów czekoladka. Mam nadzieję, że domek napisze nam jeszcze o Czekoladku i zobaczymy ..zdjęcia jego szczęśliwego pysia.

Posted

Witam, ja również wróciłam :d Oczywiście foteczki przekażę Paulinie a ona sama już tam wybierze co chce pokazać. ;) Czekoladek słodki... ale i właściciel Lisi mi sie podobał.... oczywiście tylko w sensie że taki czuły dla psiaka. :diabloti:

Posted

Ale on jest słodki :) U nas emocje sięgają zenitu....Odliczamy godziny...jeszcze ok 1,5 godziny !
Paulino bardzo dziękujemy :)
Oczywiście będziemy Was informować, co słychać u Elmo, i zdjęcia będziemy zamieszczać:)

Posted

a Lisia to na zdjęciu jest widoczna, na górze schodów. Była tak zdenerwowana na kolanach nowego pana, że bałam się ją pogłaskać, a siedziałam obok i oddech wstrzymywałam, by jej nie spłoszyć.

A tak Pestka na mnie pyskowała

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Elmo już z nami :) Jest cudowny:) Powitał nas z radością - lizaniem i merdaniem :) Zjadł porcję karmy, wypił dużo wody. Porywa maskotki z dzieci pokoju i zanosi do sypialni:) Byliśmy na spacerze, zrobił piękną kupę.
Jesteśmy wdzięczni, że Elmo dołączył do naszej rodziny:)
Zdjęcia zamieścimy jutro.
Pozdrawiamy cieplutko :)