Katioczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Elmo jutro będzie już w Warszawie, pojedzie razem z naszą Liską! Będzie jechał w szelkach, więc zupełnie bezpiecznie. Małgosiu, proszę o kontakt!!! Chcemy się umówić na odbiór pieska!!! Quote
Małgosia P Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Już jestem! Cudownie, że Elmo przyjedzie jutro z Liską :) Będziemy czekać:) Mój numer 600 466 636. Proszę o kontakt. Chętnie będziemy partycypować w kosztach transportu. Quote
Paulina87 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Elmo pogryzł buta mojej współlokatorki... a właściwie pogryzł taki pasek który był przy bucie.... rozkręca się chłopak na całego ;) Quote
ana666 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 maly rozrabiaka sie zrobil widze ale juz może sie pakować bo jutro(dziś) czeka go przeprowadzka do nowego domu ;) Quote
danka4u1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Oby częściej takie dobre wieści pojawiały sie na wątkach. Czekoladkowy Elmo, MASZ DOM !! Quote
Paulina87 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 My niedługo wyjeżdżamy. Hala ze swoim TZtem zawozi nas samochodem do Nowego Tomyśla... dzięki niej nie będziemy tłuc się PKSem. Elmo już spakowany, ja tylko spakuję pudełko husteczek i mogę jechać. Quote
Angel Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 szerokiej drogi :loveu: a z tego mojego bazarku Paulino 30 zł za wykup sobie zwróce :) Quote
Paulina87 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Wróciłam, czuję się jakbym oddała własnego psa. W mieszkaniu jest teraz tak pusto... No, ale trudno trzeba żyć dalej. Chciałabym podziękować Katioczce, jej mężowi i jego koledze za pomoc w transporcie Elmo, mam nadzieję, że dojadą bezpiecznie i Elmo za bardzo nie będzie rozrabiał w samochodzie. Hali i TZtowi za to, że zawieźli nas do Nowego Tomyśla, teraz właśnie gdzieś przedzierałabym się PKSem w śnieżycy. No i Akrum za użyczenie lokum na przekazanie Elma, dzięki temu to przekazanie do transportu nie było takie na szybko i w biegu. No i ogólnie wszystkim dziękuję, tym którzy nawet w najmniejszym stopniu (chociażby zaglądając na wątek) przyczynili się do tego, że Elmo jest w drodze do nowego domu i zacznie nowe, lepsze życie. Hala ma całą fotorelację z drogi do Nowego Tomyśla i wizyty u Akrum. Proszę o te zdjęcia na maila [email protected] Angel pewnie, że te pieniądze sobie oddaj ;). Quote
Angel Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Paulina87']Wróciłam, czuję się jakbym oddała własnego psa. W mieszkaniu jest teraz tak pusto... No, ale trudno trzeba żyć dalej. Chciałabym podziękować Katioczce, jej mężowi i jego koledze za pomoc w transporcie Elmo, mam nadzieję, że dojadą bezpiecznie i Elmo za bardzo nie będzie rozrabiał w samochodzie. Hali i TZtowi za to, że zawieźli nas do Nowego Tomyśla, teraz właśnie gdzieś przedzierałabym się PKSem w śnieżycy. No i Akrum za użyczenie lokum na przekazanie Elma, dzięki temu to przekazanie do transportu nie było takie na szybko i w biegu. No i ogólnie wszystkim dziękuję, tym którzy nawet w najmniejszym stopniu (chociażby zaglądając na wątek) przyczynili się do tego, że Elmo jest w drodze do nowego domu i zacznie nowe, lepsze życie. Hala ma całą fotorelację z drogi do Nowego Tomyśla i wizyty u Akrum. Proszę o te zdjęcia na maila [email protected] Angel pewnie, że te pieniądze sobie oddaj ;). tak to jest ; ) ale dzięki tobie wyruszył po lepsze życie ; ***** Quote
danka4u1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Po przeczytaniu wiadomości,że Elmo juz wyjechał do swojego domu, czuję radość, ale...i pustkę, chociaż tylko byłam wirtualnym uczestnikiem losów czekoladka. Mam nadzieję, że domek napisze nam jeszcze o Czekoladku i zobaczymy ..zdjęcia jego szczęśliwego pysia. Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witam, ja również wróciłam :d Oczywiście foteczki przekażę Paulinie a ona sama już tam wybierze co chce pokazać. ;) Czekoladek słodki... ale i właściciel Lisi mi sie podobał.... oczywiście tylko w sensie że taki czuły dla psiaka. :diabloti: Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A jednak nie wytrzymałam :evil_lol: Quote
Małgosia P Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ale on jest słodki :) U nas emocje sięgają zenitu....Odliczamy godziny...jeszcze ok 1,5 godziny ! Paulino bardzo dziękujemy :) Oczywiście będziemy Was informować, co słychać u Elmo, i zdjęcia będziemy zamieszczać:) Quote
Andzike Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Matko, jak on jest niesamowity :D Słodki jak cukiereczek :) Małgosia, zazdroszczę Ci wiesz??? :) Quote
Katioczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 cieszę się, że mogliśmy pomóc... my też siedzimy jak na szpilkach czekając na Lisię... a Akrum nic nie pisze, zajrzałam więc tutaj :) Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 a Lisia to na zdjęciu jest widoczna, na górze schodów. Była tak zdenerwowana na kolanach nowego pana, że bałam się ją pogłaskać, a siedziałam obok i oddech wstrzymywałam, by jej nie spłoszyć. A tak Pestka na mnie pyskowała Uploaded with ImageShack.us Quote
Katioczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 no właśnie widzę Lisię, ona chyba niewiele większa od Elmo...? Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Z tego co zauważyłam to niższa jest. :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Katioczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 boszsz, to ona miniminimikromikro jest...moja kochana Lisia... a tu proszę, jaka synchronizacja na schodach :) jak Akrum zniosła rozstanie z Liską? Quote
Małgosia P Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Elmo już z nami :) Jest cudowny:) Powitał nas z radością - lizaniem i merdaniem :) Zjadł porcję karmy, wypił dużo wody. Porywa maskotki z dzieci pokoju i zanosi do sypialni:) Byliśmy na spacerze, zrobił piękną kupę. Jesteśmy wdzięczni, że Elmo dołączył do naszej rodziny:) Zdjęcia zamieścimy jutro. Pozdrawiamy cieplutko :) Quote
Diora Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dużo zdrówka dla Chłopaka :) POWODZENIA!!!!! Quote
Recommended Posts