Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Hala'] Uploaded with ImageShack.us A jednak nie wytrzymałam :evil_lol: ajajajjj. przyszłam dopiero tu na wątek i co widzę? moje psiule tu są :) Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Hala']a Lisia to na zdjęciu jest widoczna, na górze schodów. Była tak zdenerwowana na kolanach nowego pana, że bałam się ją pogłaskać, a siedziałam obok i oddech wstrzymywałam, by jej nie spłoszyć. A tak Pestka na mnie pyskowała Uploaded with ImageShack.us [quote name='Hala'] Uploaded with ImageShack.us [quote name='Hala'] Uploaded with ImageShack.us haha i kolejne zdjęcia mojej kochanej Pesteczki i mojego tymczasowicza Łatka :) szkoda,że wszystkie moje zwierzaki się w kupie nie zebrały, to byście podziwiali :) Z Liską było ich 7 :) 2 moje psy, 2 koty + 1 kot tymczasowicz i 2 psiaki tymczasowe :) wesoło miałam :) A jeszcze jak wesoły Elmo wkroczył - to było dopiero :) Z Borkiem dzikował po domu :) A w ogóle na dzień dobry Elmo się zsiusiał na mnie :) Quote
Hala Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No watek Elmo powinien juz iść do innego działu. ;) Brawo Elmo i jego rodzinka!! Pozdrawiam was. :) Quote
Andzike Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Coś przecudownego!!! Zazdroszczę go Wam niesamowicie!!! :D Quote
tanitka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 nie wiem które zdjęcie piękniejsze, czy z "babcią wyżlicą", czy "śpiące maluchy", czy "biedactwo na śniegu"? W każdym razie szczęścia na tych fotkach co nie miara :) Quote
tanitka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 u starszej koleżanki to był z wizytą rodzinną :) Quote
Katioczka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Elmo to największy słodziak na świecie! Widać, że super się dogadali- on i dziewczynki, no ale dzieci (ludzkie i psie) tak już mają :) Fajnie, że ta historia dobrze się skończyła...będę zaglądać i się zachwycać! Pozdrowienia! Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 śliczne zdjęcia :) Elmo jest prześliczny :) Quote
Paulina87 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Jakie cudne fotki... A Elmo jaki do cioci podobny... Quote
Wiedźma Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Cudowne! Jak myślicie, co Elmo powie w Wigilię? Quote
Angel Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 co Elmo powie ? napewno: Dziekuje.. :loveu: wszystkim ja równiez dziękuje za pomoc ! aż sie płakac ze szczęscia chce ! Paulino tobie za to że dałaś mu DT dzięki któremu przeżył! jak go zobaczyłam w schronie.. siedział w zimnym boksie.. ale naszczescie został szybko zauwazony i przeniesiony w ciepłe miejsce.. Dziekuje Małgosi P za wspaniały dom dla niego i Ati za wstawienie fotek i wszystkim którzy wspomogli tego maluszka! Quote
Ati Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 a co z tymi dwoma sunkami , co pokazywalyscie je jako rodzenstwo Elmo, choc juz wiemy ze nie sa rodzenstwem? Quote
Paulina87 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Ati chodzi o te szczylki! Ja niestety nie wiem... może dziewczyny coś napiszą więcej, na stronie schroniska są dalej do adopcji. Quote
Ati Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 o te dziewczynki wlasnie mi chodzi jakies wiecej zdjec, jak stoja, zeby bylo wiadomo jak wygladaja, bo tak to tylko glowy widac Quote
Tola^^ Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ati napisał(a):o te dziewczynki wlasnie mi chodzi jakies wiecej zdjec, jak stoja, zeby bylo wiadomo jak wygladaja, bo tak to tylko glowy widac Te dwie sunie nadal do adopcji, obie nadal w schronie (w ciepłym pomieszczeniu). Już trochę urosły, są przeurocze i bardzo kochane... Niesty ja nie mam więcej zdjęć suczek. Ale nigdzie nie było pisane że to rodzeństwo Elma, ponieważ one przyszły z matką do schroniska... Quote
Tola^^ Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ati napisał(a):bedzie wiecej zdjec suczek? a niestety nie mam aparatu lecz wala lub tia na pewno zrobią, lecz po świętach :) Quote
Ati Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ok, to czekamy, jak moge prosic to dolozcie jeszcze zdjecia Donie ze schronu Quote
Paulina87 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych świąt... A ELMO życzę szalonych świąt pełnych zabawy... bo prezent w postaci super domu już dostał. Quote
Angel Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 ja w poniedziałek zrobie fotki tym maluda ; ) Quote
Małgosia P Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziękujemy za życzenia:) :) I życzymy wszystkim ciepłych, radosnych Świąt pełnych spokoju i miłości :) Elmo jest dopieszczony maxymalnie, tylko zmienia kanapy, fotele i kolana do spania :) I gadgety do gryzienia:) A Mikołaj przyniósł mu zbożowe kosteczki dla szczeniaczków:) Pozdrawiamy świątecznie, M&M&m&b&k&elmo :) Quote
Recommended Posts