Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Była kochaną krówką ...:-( :-( :-(
Do zobaczenia za TM...:-( :-( :-(

Mam nadzieje że miejsce Koniczynki zajmie inna piekna krówka, uratowana przed rzezią:-( :-( :-( :-( :-( :-(

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to już mc, jak Cię nie ma.. chociaż w sercu pusto, to jest jakaś ulga, że już nie cierpisz, że jesteś tam szczęśliwa, że mogłaś umrzeć tak, jak każda krówka by chciała.. Kocham Cię mocno :-(

Posted

Witaj maleńka, tyle dni już minęło, a mi się wciąż wydaje, że Twoje umieranie było wczoraj..
Dziś znowu poniedziałek, tak, te poniedziałki jak czwartki nigdy nie będą już takie same, jak 18.20 i 17.15 nie jest już tylko godziną..
Dziękuję, że byłaś z nami, kocham Cię mocno, opiekuj się Havanką, choć wiem, że za psami nie przepadałaś..

Posted

Eh, znowu poniedziałek.. jak ten czas szybko mija, niedawno było lato, z Tobą było wszystko dobrze, a dziś...
Wciąż kocham i płaczę na myśl o tamtym poniedziałku, kiedy musiałam Cię przeprowadzić za TM :-( ...

Posted

Folen napisał(a):
Eh, znowu poniedziałek.. jak ten czas szybko mija, niedawno było lato, z Tobą było wszystko dobrze, a dziś...
Wciąż kocham i płaczę na myśl o tamtym poniedziałku, kiedy musiałam Cię przeprowadzić za TM :-( ...

Trzymaj się kochana :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :candle:

• 3 weeks later...
Posted

Witaj Krechaczku, tak dobrze popatrzeć na Twoje zdjęcie, szkoda, że nie mogę zobaczyć Cię w rzeczywistości.. Ostatnio tak jak Havankę, często Cię wspominam.. i tak straszliwie tęsknię kiedy patrzę na Twoją córeczkę i widzę tyle z Ciebie w niej.. :-(

• 3 weeks later...
Posted

Zaczarowana magią Świąt stanę samotnie pod rozgwieżdżonym niebem i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o ludziach, których noszę w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są ...zawsze w moim sercu choć tak strasznie daleko.. Kocham Cię :*

Posted

Some days missing you is overwhelming
When it hits me you’re not coming back
And in my darkest hours, I have wondered
Was it worth it for the time we had?
My thoughts get kinda scattered, but one thing I know is true
I bless the day that I found you

The stars we put in place
The dreams we didn’t waste
The sorrows we embraced
The world belonged to you and me
The oceans that we crossed
The innocence we’ve lost
The hurting at the end
I go there again,
´cause it was beautiful.
It was beautiful.

Nowy Rok, w którym po Tobie zostaną tylko wspomnienia, ale oddałabym wszystko za kolejną taką miłość..

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wiem, dawno nie zaglądałam, ale codziennie wspominam i Ciebie i Havankę..

"Coś w Twoich oczach sprawia, że
chcę się zatracić w Twoich oczach..
Coś w Twoim głosie sprawia, że
serce bije szybciej..
i sprawia, że to uczucie
będzie ze mną wiecznie...
Będę kochać Cię zawsze
bo Ty jesteś dla mnie wszystkim
i nigdy nie kochałam tak mocno.."

Posted

Ona jest tam szczęśliwa. Ma dużo zielonej trawki, pięknych łączek, świeci jej słoneczo , a najwazniejsze, że nic jej nie dolega.
Tylko dlaczego my nadal tęsknimy?
Dla ciebie śliczna łaciatko