tamiczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Była kochaną krówką ...:-( :-( :-( Do zobaczenia za TM...:-( :-( :-( Mam nadzieje że miejsce Koniczynki zajmie inna piekna krówka, uratowana przed rzezią:-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Folen Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 I to już mc, jak Cię nie ma.. chociaż w sercu pusto, to jest jakaś ulga, że już nie cierpisz, że jesteś tam szczęśliwa, że mogłaś umrzeć tak, jak każda krówka by chciała.. Kocham Cię mocno :-( Quote
Folen Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Witaj maleńka, tyle dni już minęło, a mi się wciąż wydaje, że Twoje umieranie było wczoraj.. Dziś znowu poniedziałek, tak, te poniedziałki jak czwartki nigdy nie będą już takie same, jak 18.20 i 17.15 nie jest już tylko godziną.. Dziękuję, że byłaś z nami, kocham Cię mocno, opiekuj się Havanką, choć wiem, że za psami nie przepadałaś.. Quote
Folen Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Pamiętam o Tobie i zawsze będę.. bo byłaś wyjątkowa z wyjątkowych.. Quote
Folen Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Eh, znowu poniedziałek.. jak ten czas szybko mija, niedawno było lato, z Tobą było wszystko dobrze, a dziś... Wciąż kocham i płaczę na myśl o tamtym poniedziałku, kiedy musiałam Cię przeprowadzić za TM :-( ... Quote
tamiczek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Folen napisał(a):Eh, znowu poniedziałek.. jak ten czas szybko mija, niedawno było lato, z Tobą było wszystko dobrze, a dziś... Wciąż kocham i płaczę na myśl o tamtym poniedziałku, kiedy musiałam Cię przeprowadzić za TM :-( ... Trzymaj się kochana :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :candle: Quote
Monia70 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Kończynko , pamietam o Tym kim byłaś............. Dzisiaj szczególnie [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Folen Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Kończynko Słońce moje ciągle Cię kocham.. Quote
Folen Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Ostatnio bardzo często o Tobie, tak strasznie mi Cię brakuje :-( Quote
Folen Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Witaj Krechaczku, tak dobrze popatrzeć na Twoje zdjęcie, szkoda, że nie mogę zobaczyć Cię w rzeczywistości.. Ostatnio tak jak Havankę, często Cię wspominam.. i tak straszliwie tęsknię kiedy patrzę na Twoją córeczkę i widzę tyle z Ciebie w niej.. :-( Quote
Monia70 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Swiąteczna choinka dla Kończynki :-( Quote
Folen Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Zaczarowana magią Świąt stanę samotnie pod rozgwieżdżonym niebem i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o ludziach, których noszę w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są ...zawsze w moim sercu choć tak strasznie daleko.. Kocham Cię :* Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dobrego roku kochanie, spokoju tam na gorze. Quote
Monia70 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kończynko, niech Ci się szczęści wszystko co najlepsze po tamtej stronie. Bądź szczesliwa. Quote
szajbus Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech Nowy Rok przyniesie ci szczęście i radość Kończynko i duzo wspaniałej kończynki, świeżej i pachnącej Quote
Folen Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Some days missing you is overwhelming When it hits me you’re not coming back And in my darkest hours, I have wondered Was it worth it for the time we had? My thoughts get kinda scattered, but one thing I know is true I bless the day that I found you The stars we put in place The dreams we didn’t waste The sorrows we embraced The world belonged to you and me The oceans that we crossed The innocence we’ve lost The hurting at the end I go there again, ´cause it was beautiful. It was beautiful. Nowy Rok, w którym po Tobie zostaną tylko wspomnienia, ale oddałabym wszystko za kolejną taką miłość.. Quote
szajbus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Paś się szczęsliwa na tych tęczowych, soczystych łąkach Quote
Folen Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Wiem, dawno nie zaglądałam, ale codziennie wspominam i Ciebie i Havankę.. "Coś w Twoich oczach sprawia, że chcę się zatracić w Twoich oczach.. Coś w Twoim głosie sprawia, że serce bije szybciej.. i sprawia, że to uczucie będzie ze mną wiecznie... Będę kochać Cię zawsze bo Ty jesteś dla mnie wszystkim i nigdy nie kochałam tak mocno.." Quote
szajbus Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ona jest tam szczęśliwa. Ma dużo zielonej trawki, pięknych łączek, świeci jej słoneczo , a najwazniejsze, że nic jej nie dolega. Tylko dlaczego my nadal tęsknimy? Dla ciebie śliczna łaciatko Quote
Recommended Posts