szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
Monia70 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Dla Ciebie Kończynko -serduszka w tak miłosnym dniu ... Quote
Folen Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ta miłość zawsze będzie częścią mnie... Quote
Folen Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 pieśń miłości wierzę, że znajdę lepsze miejsce żeby zasnąć ona należy do baśni, którymi ja nigdy nie będę przyszłość porywa wspomnieniami, których mogę nie mieć nadzieja jest obca, zaskakujące jak szybko staje się złem umieram za każdym razem kiedy odchodzisz moje serce, moje życie nigdy nie będzie takie samo ta miłość odebrała mi wszystko jeden oddech, jeden dotyk będzie końcem mnie możesz być najlżejszym źdźbłem, które mi ją zwróci każdym czekającym wysiłkiem i miłością na którą zasługujesz chciałbym znaleźć drogę, która zmyje przeszłość wiedząc, że uleczy moje serce wreszcie ból będzie ostatni umieram za każdym razem kiedy odchodzisz moje serce, moje życie nigdy nie będzie takie samo ta miłość odebrała mi wszystko jeden oddech, jeden dotyk będzie końcem mnie wierzę, że znajdę lepsze miejsce żeby zasnąć może ona mnie ocali w oceanie swoich snów być może kiedyś.. Quote
Folen Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dawno tu nie zaglądałam.. czas tak szybko ucieka.. a ja wciąż kocham Cię tak monco... Quote
Folen Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Pierwsza Wielkanoc bez Ciebie, trawa robi się zielona, taka jaką najbardziej lubiłaś, a moje serce wciąż szalone, nie może o żadnej chwili zapomnieć.. wciąż boli tak samo Twoje umieranie.. Kocham Cię jak szaleniec.. Quote
Folen Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dawno tu nie byłam, ale pamiętam każdego dnia i każdego dnia wspominam.. Quote
Folen Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Bardzo dawno mnie tu nie było.. ale ciągle pamiętam i ciągle kocham, nigdy nie zapomnę.. Quote
Folen Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Rok temu zaczynaliśmy walkę o Ciebie...za chwilę będzie rok, jak jest po wszystkim, a ja wciąż pamiętam każdą godzinę z tego miesiąca.. Quote
Agga Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bardzo szybko leci czas. Sama widzę jak jest u nas.:-( Quote
szajbus Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czas mija, ale tęsknota zostaje ta sama. Kończynko Quote
rebellia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Czas... podobno leczy rany... nie leczy... tylko zabliźnia... blizny pozostają do końca [*] Quote
Folen Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 I na zawsze zapamiętam ją taką.. Dobrze napisane Rebellia.. Quote
Folen Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dokładnie rok temu odeszlaś na zawsze..wciąż boli tak samo, jakbyś odeszła przed sekundą.. Quote
Evelin Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kończynka.... Żeby tylko wszystkie krówki były tak kochane...Świat byłby o wiele lepszy...I co Ty sobie myslisz o tym co sie tu dzieje? Chów przemysłowy to wielkie zło....totalna anonimowość , nie krowy, nie świnie tylko bydło rzeźne i trzoda chlewna...Może, może za jakiś czas to się zmieni... Quote
Agga Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='szajbus']Czas mija, ale tęsknota zostaje ta sama. Kończynko I tu się z Tobą zgodzę. Zawsze będziemy za nimi tęsknić. Quote
Recommended Posts