Folen Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dawno mnie tu nie było, ale wspomnienia bolą bardzo, choć słyszałam ostatnio, że czasem nie pozwalają "żyć" tam za TM...przyciągając cierpieniem osoby, która straciła przyjaciela... Ale jakoś mi ciężko wychwycić same te najlepsze momenty, bo jak bumerang powraca ostatnie pożegnanie... Quote
Monia70 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 "Dlaczego Ci co odeszli są bardziej obecni....?" Pamietam. Quote
Folen Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 "Wciąż słyszę tą ciszę... Twojego umierania..." właśnie minęły dwa lata, a ja wszystko pamiętam ciągle tak samo intensywnie... Quote
Monia70 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Bo ta cisza jest w Tobie na zawsze.Tak jak Ona , Twoja Miłość. Konczynka.Piekność o cudownie delikatnych oczach.... Quote
Folen Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 A życie zatoczyło koło i 2 lata i prawie 2mce po śmierci Kończynki, odchodzi jej córka Kama...i znowu muszę podjąć tą straszną decyzję, ale tym razem nie będę egoistką, bo Kama się poddała...:-(:-( Quote
Monia70 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kończynko, mamusiu.Zawołałaś córkę do siebie....Teraz bedziecie razem, na zawsze ! Kamuniu, podjęłas decyzję Decyzję na zawsze.Tęskniłas za mamą???? Kolejne łzy, kolejny smutek, na nowo rozstania. I ból i płacz i zgasła nadzieja. Folen.Jesteś w moich myslach. Quote
szajbus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Folen, tak mi przykro. Biedna Kama. Czemu to zycie jest tak okrutne? Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
Folen Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Monia, bardzo poruszyło mnie to co napisałaś :-( Dziękuję, że pamiętacie o moich "rogatych"... Quote
Monia70 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Dlaczego Ci coodeszli są bardziej obecni ????" Quote
Folen Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Parę minut temu, po dwutygodniowej walce ze zwierzęcą odmianą sepsy, odeszła Rosa... Teraz już na współnym pastwisku z Kończynką, Kamą i wieloma innymi, które pożegnałam przez lata...ale nigdy tak dramatycznie i tak szybko :-( ;-( Nie wiem co jest grane, dlaczego one tak odchodzą... Quote
Monia70 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Boże. Folen.Co Ty piszesz!Znów śmieć ?!!!!!!!!! Znów rozstanie:-(:-(:-( Rosa, dla Ciebie [*] Skub trawke na pieknych, zielonych łąkach TM.Wspólnie z Kama, Kończynką i innymi przyjaciółmi. Quote
Folen Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Znowu śmierć Monia...znowu musiałam to przejść, choć Rosa odeszła dziś bardzo szybko, ale bardzo ją bolało, nie dało się już pomóc :-( A w środę zginął tragicznie nasz ukochany kot, biały płateczek, Borysek... Ja mam dość... :-( Quote
Monia70 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Matuchnu, Folen. Tak mi przykro:placz:.Tyle smierci.Tyle musisz przejść.I mimo wszystko musisz się trzymać, żyć, oddychać... Mój kociuszek zgonął tragicznie w maju [*] Kefirku mój zaopiekuj sie Boryskiem. Quote
szajbus Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Matko, w tak krótkim czasie kolejne nieszczęście. Biedne zwierzątka. Czemu tak się dzieje? Trzymaj sie Folen. Jesteśmy z tobą! [img]http://i33.photobucket.com/albums/d98/ekspo/Inne/OzzyCandle.gif[/img] Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Spokoju i miłości na ten świateczny czas. Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie Quote
Folen Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziękuję, że pamiętacie o moich zwierzakach, ja też pamiętam o Waszych czteronożnych miłościach...choć nie zawsze mam czas odwiedzić wątki, to noszę je wszystkie w sercu... Quote
Folen Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Moja maleńka, biała Kokosaneczka umiera.... :-( Quote
Folen Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Do zobaczenia malutka w lepszym świecie, szkoda, że ten zaledwie przez chwilę znałaś... Kokosanki już nie ma.... Quote
Recommended Posts