Monia70 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Czas naprawdę goni.... Pamietam jak pisalaś o Jej śmierci.A to juz tyle dni temu..... Kończynko, dla Ciebie Quote
Folen Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Też pamiętam..każdą minutę jej umierania i największy strach w życiu.. i ciągle mam łzy w oczach jak o niej myślę, jak jestem w jej miejscach.. jak widzę jej zdjęcie.. Quote
szajbus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Folen, ale robiliście wszystko, żeby ja uratować. znów sie nie udało. Teraz pasie się na tęczowych łąkach zdrowa i szczęśliwa. Wierzę, ze tak jest! Kończynko, byłas bardzo kochana Quote
masienka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [*] [*] [*]... na pewno brykasz teraz szczesliwa Konczynko... z tymi wszystkim, ktorym nie dane bylo odchodzic tak jak Tobie...z tymi, ktore skonczyly na ludzkich talerzach... Quote
Monia70 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Na peno bryka szczęśliwa i odgarnia chmurki żeby patrzeć na Folen Quote
Folen Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Wczoraj nadwyraz żywo obudziły się wspomnienia i te radosne i te rozdzierające serce.. I jedne i drugie mam w głowie i sercu równie mocno.. i wciąż Cię kocham tak samo mocno i wciąż tyle samo wylewam łez na każdą myśl o Tobie.. Mam nadzieję, że jesteś Tam szczęśliwa, że pilnuje Cię Havana, Sara, Kostek, Bej, Szach i Yoszi..a Ty czuwaj nad nimi i nad wszystkimi "rogatymi" duszyczkami, które nie miały tego szczęścia co Ty.. A ja w myślach wciąż tulę Twój "posrebrzany" łebek.. Quote
Folen Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Zaczarowana magią Świąt stanę samotnie pod rozgwieżdżonym niebem i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o bliskich, których noszę w sercu życząc im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są ... Quote
Monia70 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kończynko kochana ! Wesołych świąt :tree1::tree1: Quote
Folen Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Kończynko dawno mnie tu nie było... Quote
Monia70 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Uśmiechu, zdrówka, sczęścia i radości w te piekne Wielkanocne Swięta! Quote
Ola164 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kończynka odeszła rok przed moja Hap... 28.08 - ta data zawsze bedzie w pamieci... Quote
Agga Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Comic Sans MS][B]Dla każdego z nas data odejścia naszego pupila jest bardzo ważna :-([/B][/FONT] Quote
Recommended Posts