Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

juz nie raz pisalam że Patka skradła mi serce i plasuje się zaraz za Sońką -żadna moja podopieczna nie znaczyła dla mnie tyle co ona mimo że przecież to maść "polsko-wiejska" ale "przeciw zabraniu jej " jak na razie ;) miażdząco wygrywa jednak jest taka zasada nigdy nie mów nigdy .... :)
dzióbki w nosek dla Patki :)

Posted

Dzisiaj w TZ jest ogłoszenie Pati i Pestki; trzymajcie kciuki, zeby zadzwonił ktos rozsądny...
Miałam juz rano tel w sprawie Pestki - sunai mieszkałaby w lecie na podwórzu (bez budy), a w zimie w oborze.
Czekam nadal...

Posted

Tola napisał(a):
Dzisiaj w TZ jest ogłoszenie Pati i Pestki; trzymajcie kciuki, zeby zadzwonił ktos rozsądny...
Miałam juz rano tel w sprawie Pestki - sunai mieszkałaby w lecie na podwórzu (bez budy), a w zimie w oborze.
Czekam nadal...

Kur...a czy u nas juz nie ma normalnych ludzi ....

Posted

ladySwallow napisał(a):
Patka jutro w gazecie w Lbn, może akurat.

może ...teraz przeczytalam to z TZ i myślę że z tego nic nie będzie bo połowę tekstu (a musi być krótki) o niej zajmuje i informacja że weterynarz u suni stwierdził zmniejszoną krzepliowść a wiemy jak jest ludzie się boją chorób, ja w swoich ogłoszeniach wysunęlam na pierwszy plan zalety suni i dalam tylko krótkie info o braku krzepliwości a szczegóły pozostawiam do konkretnej rozmowy...ale nie ma co narzekac -będzie co ma być .

ladySwallow -dzięki bardzo :)

Posted

tak myślalam Tolu :) tylko przy bardzo krótkim tekście zamiast krotkich wyrazów stawiając pełne zdanie zabiera się inne ważne szczegóły ale to juz nie ważne i tak jak ktoś ma zadzwonic to zadzwoni moze Pestce się uda.

Posted

[quote name='sonia71']tak myślalam Tolu :) tylko przy bardzo krótkim tekście zamiast krotkich wyrazów stawiając pełne zdanie zabiera się inne ważne szczegóły ale to juz nie ważne i tak jak ktoś ma zadzwonic to zadzwoni moze Pestce się uda.

Myslę, ze jak komus spodoba sie Pati to i tak zadzwoni.

Posted

Patka rozkoszuje się słońcem na ławeczce ...Ale gdy na niej nie siedzi chodzi za mna krok w krok a jeśli jestem za ogrodzeniem to wodzi za mna wzrokiem i patrzy czy przypadkiem jej nie wołam ...

Posted

powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!!
****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!!