IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 dobrze ,ze Ciebie ma a Ty bys nie reflektowala na ta sunie na zdjeciu ? Quote
sonia71 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 juz nie raz pisalam że Patka skradła mi serce i plasuje się zaraz za Sońką -żadna moja podopieczna nie znaczyła dla mnie tyle co ona mimo że przecież to maść "polsko-wiejska" ale "przeciw zabraniu jej " jak na razie ;) miażdząco wygrywa jednak jest taka zasada nigdy nie mów nigdy .... :) dzióbki w nosek dla Patki :) Quote
zadra Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='IVV']dobrze ,ze Ciebie ma a Ty bys nie reflektowala na ta sunie na zdjeciu ? Cudna dziewczyna!! Quote
sonia71 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 wyjątkowa Patka-szuka wyjątkowego domku! Quote
Tola Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dzisiaj w TZ jest ogłoszenie Pati i Pestki; trzymajcie kciuki, zeby zadzwonił ktos rozsądny... Miałam juz rano tel w sprawie Pestki - sunai mieszkałaby w lecie na podwórzu (bez budy), a w zimie w oborze. Czekam nadal... Quote
IVV Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 a co z tym pomyslem ogloszen w gazecie w Lublinie ? Quote
funia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Tola napisał(a):Dzisiaj w TZ jest ogłoszenie Pati i Pestki; trzymajcie kciuki, zeby zadzwonił ktos rozsądny... Miałam juz rano tel w sprawie Pestki - sunai mieszkałaby w lecie na podwórzu (bez budy), a w zimie w oborze. Czekam nadal... Kur...a czy u nas juz nie ma normalnych ludzi .... Quote
sonia71 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 a ja nie mialam jeszcze fona...ale pewnie zaraz będzie ;) Tola-dzięki na to ogłoszenie :)widzialam wespól w zespół z Pestką Quote
Lolalola Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 to prosze natychmiast napisac jak fon bedzie,wierze,ze w koncu ludziska sie przebudza i dojrza te wyjatkowa dame:) Quote
sonia71 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 ladySwallow napisał(a):Patka jutro w gazecie w Lbn, może akurat. może ...teraz przeczytalam to z TZ i myślę że z tego nic nie będzie bo połowę tekstu (a musi być krótki) o niej zajmuje i informacja że weterynarz u suni stwierdził zmniejszoną krzepliowść a wiemy jak jest ludzie się boją chorób, ja w swoich ogłoszeniach wysunęlam na pierwszy plan zalety suni i dalam tylko krótkie info o braku krzepliwości a szczegóły pozostawiam do konkretnej rozmowy...ale nie ma co narzekac -będzie co ma być . ladySwallow -dzięki bardzo :) Quote
Tola Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Wysłalam do TZ tekst, który otrzymałam na PW - reszta to juz inwencja redaktora. Quote
sonia71 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 tak myślalam Tolu :) tylko przy bardzo krótkim tekście zamiast krotkich wyrazów stawiając pełne zdanie zabiera się inne ważne szczegóły ale to juz nie ważne i tak jak ktoś ma zadzwonic to zadzwoni moze Pestce się uda. Quote
Tola Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='sonia71']tak myślalam Tolu :) tylko przy bardzo krótkim tekście zamiast krotkich wyrazów stawiając pełne zdanie zabiera się inne ważne szczegóły ale to juz nie ważne i tak jak ktoś ma zadzwonic to zadzwoni moze Pestce się uda. Myslę, ze jak komus spodoba sie Pati to i tak zadzwoni. Quote
sonia71 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Patynka-mizianko i hopki na kolanka :) Quote
sonia71 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Patka jutro w gazecie w Lbn, może akurat. i nic -trudno ,wiosna idzie .... Quote
funia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Patka rozkoszuje się słońcem na ławeczce ...Ale gdy na niej nie siedzi chodzi za mna krok w krok a jeśli jestem za ogrodzeniem to wodzi za mna wzrokiem i patrzy czy przypadkiem jej nie wołam ... Quote
sonia71 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!! ****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!! Quote
Recommended Posts