Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

funiu -ustalilam z muzzym że jak bedzie czas w sobotę to pstryknie też fotki Patce... ale na spokojnie bo nie wie jak się ułoży dzień ...mamy aktualne więc nie bedziemy się stresować jakby nie wyszło :)
ale qrczę szkoda że nie wyszła wam ta słoneczna fotka zbiorowa ...pewnie byla by super :wszystkie pyśki ;) zwrócone na słoneczko ...jak w kurorcie ...:)

Posted

oj ..nie wiem !IVV muzzy z tego co widać ma taką silną ekipię w Lublinie ...że pewnie by go nie oddały :)

Patka -dasz wiarę że nie dostałam ani jedengo fona ,maila ...nic ...totalna cisza! aż sprawdzalam numer fonu bo pomyślała że coś może źle napisalam ...ALE NIE !!!!!DOMKU PATKI HALO ...!!!!!!!

Posted

Muzzy był i robił zdjęcia - Pati również:)
Ja miałam okazję poznac sunię na wolnosci, bo widzialam ją tylko w schronie; taki przytulasek na długich nózkach:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Muzzy był i robił zdjęcia - Pati również:)
Ja miałam okazję poznac sunię na wolnosci, bo widzialam ją tylko w schronie; taki przytulasek na długich nózkach:loveu:

sredeczne podziękowania dla muzzego za bezpłatną sesję Patki :loveu:

Lolaloa-podśpiewywalam sobie razem z cudowną piosenkarką ;)

wplatya na konto Pati:
1.:loveu:jogolcia@pdx 50zł

...jestem dla ciebie tylko psem, ale Ty dla mnie całym światem...

Posted

Patka dzisiaj robiła ze mną obchód wieczorny po kojcach ( pomagała karmic )i udawała ,ze chce wyjśc na dwór jak ją wypuszczałam to się wracala i tylko na raczki chciała .Apetyt Patce dopisuje nieustajaco jest wesola i skoczna .W domu zachowuje się ok.
Własciwie z rak by nie schodziła na moment .Nie da głaskac nikogo innego bez przerwy wpycha ten swoj mały łepek .Jest smieszna i kochana .To wspaniały pies dla kogos kto potrzebuje miłości lub jest nie dopieszczony:evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
Patka dzisiaj robiła ze mną obchód wieczorny po kojcach ( pomagała karmic )i udawała ,ze chce wyjśc na dwór jak ją wypuszczałam to się wracala i tylko na raczki chciała .Apetyt Patce dopisuje nieustajaco jest wesola i skoczna .W domu zachowuje się ok.
Własciwie z rak by nie schodziła na moment .Nie da głaskac nikogo innego bez przerwy wpycha ten swoj mały łepek .Jest smieszna i kochana .To wspaniały pies dla kogos kto potrzebuje miłości lub jest nie dopieszczony:evil_lol:

wspaniale kochanie do wspaniałego domku :) znajdę go choćbym miała połamać paznokcie przy wykopywaniu go z zakamarkow ;)dodałam Patkę do Kroniki Zamojskiej i już zerkam na fona :) ...a przecież jeszcze ludzie spią :) a co tam ...

Posted

Zdjęcia sa piekne .Patka laska jak mało kto .
U nas bez zmian .MIłośc.miłość i jeszcze raz miłośc .....Aha no i zastrzyki na łojotok suchy:evil_lol: .Daje sobie biedna robić i nic nie protestuje .Patyczak przytulasny .

Posted

funiu-jakim cudem umknęło mi to że mala ma zastrzyki ?! jak byłam u weta wtedy regulować kasę to nic mi nie wspomnial -a może ja mam sklerozę ? dużo tych zastrzykow ? komu przelać kasę za nie ?

tyle było wcześniej 21.02.2011
Patka była dzisiaj na wizycie u weta.
Na tylnych zębach ma kamień .Mozna usunąć koszt 75 zł ,W kazdej chwili .

Uszy lekko czerwone ,głęboko bardzo widoczne dopiero po zbadaniu wziernikem .
Ma też łojotok suchy ,który wyglącda ja łupiez .Dostałą lek na tydzień .Jak sie ociepli i bedzie jeszzce u mnie zrobimy kąpiel .
Koszt do uregulowania u Zadry to 20 zł .
Dojazd 5 zł ( jechała z Heniem więc koszt na pół )

chyba się przestraszylam .