Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patka była dzisiaj na wizycie u weta.
Na tylnych zębach ma kamień .Mozna usunąć koszt 75 zł ,W kazdej chwili .
Uszy lekko czerwone ,głęboko bardzo widoczne dopiero po zbadaniu wziernikem .
Ma też łojotok suchy ,który wyglącda ja łupiez .Dostałą lek na tydzień .Jak sie ociepli i bedzie jeszzce u mnie zrobimy kąpiel .
Koszt do uregulowania u Zadry to[SIZE="3"] 20 zł .
Dojazd[SIZE="3"] 5 zł ( jechała z Heniem więc koszt na pół )

Posted

[quote name='Lolalola']nie chce byc zmudna,ale musze sie zapytac bo mi sie porabalo juz kto co ma ;)czy Patysia ma plakaciki gdzies??wydarzenie na fb??moze to by cos pomoglo:)

wydarzenie Pati na FB:http://www.facebook.com/event.php?eid=112234042184695
allegro wypasione ma
ogłoszenia dopiero spzred kilku dni więć aktywne ok 70.
plakacików nie ma -u nas w mieście nie ma na nie odzewu bo bardzo mało jest takich miejsc

Posted

coś ten jeden obserwator Patki z allegro czai się do fonu jak... ;) człowieku dzwoń to ci wszystko opowiem !!! i stwierdzisz że tylko Patka może być twoja! no....

Posted

wpłaty i wypłaty z konta Pati:
1.:loveu:Violetta (M) Z. z fb 10zł
2.wizyta u weta z 21.02 -20zł.

[quote name='funia']Patka była dzisiaj na wizycie u weta.
Na tylnych zębach ma kamień .Mozna usunąć koszt 75 zł ,W kazdej chwili .
Uszy lekko czerwone ,głęboko bardzo widoczne dopiero po zbadaniu wziernikem .
Ma też łojotok suchy ,który wyglącda ja łupiez .Dostałą lek na tydzień .Jak sie ociepli i bedzie jeszzce u mnie zrobimy kąpiel .
Koszt do uregulowania u Zadry to[SIZE="3"] 20 zł .
Dojazd[SIZE="3"] 5 zł ( jechała z Heniem więc koszt na pół )

-z tym kamieniem to samam nie wiem co zrobić-w innym przypadku nie zastanawiałabym się ,zostawiłabym dla przyszłego domku pielęgnację zębów ale u Patki to co innego ,u niej szczególnie trzeba wykluczać jakieś tworzenie się ranek -a kamień w przyszłości przecież narazi ją na problemy z dziąsłami ,teraz jest go niewiele ,zabieg pod narkozą ,krótko bez szkodliwości dla suni-co myślicie ? czy skupic się na zabezpieczeniu hoteliku?
-uszy po podaniu leku powinny być ok.

Posted

IVV -dziękujęmy za przekazane mizianki...potrzebne odwiedzinki bo praktycznie zostałyśmy we dwie z Patką.

WPŁATY NA KONTO PATI:
1.:loveu:TOŚKA-POZNAŃ 200ZL.

zaraz reguleję wszsytkie płatności:multi:

Posted

Patka ma się bardzo dobrze ,chociaż byłaby pewnie super szczęsliwa gdyby miała dom bo to sunia ,która tylko człowieka potzrebuje .Tak jak pisałam wcześniej ,nie interesują ja zabawy z psami ani inne takie .
Teraz jak jest brana do domu hotelikowgo to juz nie skacze tak jak wczesniej .Stonowała- chodzi i po mału zwiedza ,wacha .Aczkolwiek jej wędrówka i tak kończy sie na łózku ....

Posted

sonia71 napisał(a):
super że na chwilę Patka poszła do waszego domku -niech dziewczynka zobaczy co ją czeka :)

Soniu Patka tak jak inne psy na okragło przebywa w domu hotelikowym przez jakiś czas .Nie jest to chwila tylko sporo czasu tu spędza .My jesteśmy na zewnatrz a ona zostaje z dziećmi w środku albo z nami lub jednym z nas .
WIęc to dla niej nic nowego.

Posted

wyplaty z konta Pati:
1.hotelik za luty -280zł.
2.transport wet -5 zł.
3.hotelik za marzec-310 zł.

tak chyba dla zasady wrzucę dzisiaj kupon na ogłoszenie do Kroniki Zamojskiej-to małe ogłoszenie ...ale jak ktoś szuka psa to i tu ją znajdzie .Patka mizianki i specerek dla ciebie :)