IVV Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 czarujcie ,czarujcie ....a cicia Jo pewnie tez to robi Quote
funia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Patka była dzisiaj na wizycie u weta. Na tylnych zębach ma kamień .Mozna usunąć koszt 75 zł ,W kazdej chwili . Uszy lekko czerwone ,głęboko bardzo widoczne dopiero po zbadaniu wziernikem . Ma też łojotok suchy ,który wyglącda ja łupiez .Dostałą lek na tydzień .Jak sie ociepli i bedzie jeszzce u mnie zrobimy kąpiel . Koszt do uregulowania u Zadry to[SIZE="3"] 20 zł . Dojazd[SIZE="3"] 5 zł ( jechała z Heniem więc koszt na pół ) Quote
sonia71 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 funiu -dzięki ,ureguluję rachunek :) Quote
sonia71 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Patynka -ani jednego fonu ani meila -nic ... co by tu jeszcze ...? Quote
Lolalola Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 nie chce byc zmudna,ale musze sie zapytac bo mi sie porabalo juz kto co ma ;)czy Patysia ma plakaciki gdzies??wydarzenie na fb??moze to by cos pomoglo:) Quote
sonia71 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Lolalola']nie chce byc zmudna,ale musze sie zapytac bo mi sie porabalo juz kto co ma ;)czy Patysia ma plakaciki gdzies??wydarzenie na fb??moze to by cos pomoglo:) wydarzenie Pati na FB:http://www.facebook.com/event.php?eid=112234042184695 allegro wypasione ma ogłoszenia dopiero spzred kilku dni więć aktywne ok 70. plakacików nie ma -u nas w mieście nie ma na nie odzewu bo bardzo mało jest takich miejsc Quote
sonia71 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 coś ten jeden obserwator Patki z allegro czai się do fonu jak... ;) człowieku dzwoń to ci wszystko opowiem !!! i stwierdzisz że tylko Patka może być twoja! no.... Quote
sonia71 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 wpłaty i wypłaty z konta Pati: 1.:loveu:Violetta (M) Z. z fb 10zł 2.wizyta u weta z 21.02 -20zł. [quote name='funia']Patka była dzisiaj na wizycie u weta. Na tylnych zębach ma kamień .Mozna usunąć koszt 75 zł ,W kazdej chwili . Uszy lekko czerwone ,głęboko bardzo widoczne dopiero po zbadaniu wziernikem . Ma też łojotok suchy ,który wyglącda ja łupiez .Dostałą lek na tydzień .Jak sie ociepli i bedzie jeszzce u mnie zrobimy kąpiel . Koszt do uregulowania u Zadry to[SIZE="3"] 20 zł . Dojazd[SIZE="3"] 5 zł ( jechała z Heniem więc koszt na pół ) -z tym kamieniem to samam nie wiem co zrobić-w innym przypadku nie zastanawiałabym się ,zostawiłabym dla przyszłego domku pielęgnację zębów ale u Patki to co innego ,u niej szczególnie trzeba wykluczać jakieś tworzenie się ranek -a kamień w przyszłości przecież narazi ją na problemy z dziąsłami ,teraz jest go niewiele ,zabieg pod narkozą ,krótko bez szkodliwości dla suni-co myślicie ? czy skupic się na zabezpieczeniu hoteliku? -uszy po podaniu leku powinny być ok. Quote
IVV Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 chyba najpierw hotelik ,a jak bedzie extra to zeby Quote
sonia71 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Patynka a my co ? odświezymy allegro bo się skończyło i czekamy dalej co nie ? allegro:http://allegro.pl/pati-mala-sunia-szuka-przyjaciela-na-cale-zycie-i1481134165.html Quote
sonia71 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 IVV -dziękujęmy za przekazane mizianki...potrzebne odwiedzinki bo praktycznie zostałyśmy we dwie z Patką. WPŁATY NA KONTO PATI: 1.:loveu:TOŚKA-POZNAŃ 200ZL. zaraz reguleję wszsytkie płatności:multi: Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Miłośnicy ZWIERZĄT, sprężcie się- GŁOSUJCIE NA NIE!!! http://wyborcza.pl/1,75248,9162918,Prokurator_w_obronie_psow_i_kotow.html Quote
delfy2000 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zauważyłam Pati na FB i przyszłam do niej zajrzeć. Jak się masz piesku? Quote
funia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Patka ma się bardzo dobrze ,chociaż byłaby pewnie super szczęsliwa gdyby miała dom bo to sunia ,która tylko człowieka potzrebuje .Tak jak pisałam wcześniej ,nie interesują ja zabawy z psami ani inne takie . Teraz jak jest brana do domu hotelikowgo to juz nie skacze tak jak wczesniej .Stonowała- chodzi i po mału zwiedza ,wacha .Aczkolwiek jej wędrówka i tak kończy sie na łózku .... Quote
sonia71 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 super że na chwilę Patka poszła do waszego domku -niech dziewczynka zobaczy co ją czeka :) Quote
funia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 sonia71 napisał(a):super że na chwilę Patka poszła do waszego domku -niech dziewczynka zobaczy co ją czeka :) Soniu Patka tak jak inne psy na okragło przebywa w domu hotelikowym przez jakiś czas .Nie jest to chwila tylko sporo czasu tu spędza .My jesteśmy na zewnatrz a ona zostaje z dziećmi w środku albo z nami lub jednym z nas . WIęc to dla niej nic nowego. Quote
sonia71 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 no tym bardziej super że już zna mieszakanie,będzie jej łatwiej w nowy domku :) Quote
sonia71 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 wyplaty z konta Pati: 1.hotelik za luty -280zł. 2.transport wet -5 zł. 3.hotelik za marzec-310 zł. tak chyba dla zasady wrzucę dzisiaj kupon na ogłoszenie do Kroniki Zamojskiej-to małe ogłoszenie ...ale jak ktoś szuka psa to i tu ją znajdzie .Patka mizianki i specerek dla ciebie :) Quote
Recommended Posts