Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

IVV -dzięki :)już zapraszalam na to wydarzenie jak się rozpoczęło-i już przywykłam że tylko pojedyńcze osoby korzystają z zaproszenia ,ale dobrze że teraz coś się tam ruszyło i oby było wymierne do obietnic ;)mam taką malutką nadzieję że może uda się opłacić Patkę i tym razem ...

Posted

Kiedy mają byc wyniki krwi ?
Ps.Dziewczyny nie dam rady być na FB dnia mi brakuje a starsza corka nie chce się uczyć musimy ja kontrolowac ....Niestety słabo nam to wychodzi ....

Posted

myslę ze pod koniec tygodnia ,bo pewnie wyslane są dopiero dzisiaj bo trzeba było czekać na pojemnik .
funiu przecież ty i tak masz dobę wydłużoną ;)

Posted

Patynia \dzisiaj odrobaczona została .Koszt 8 zł .Jutro kropimy Frontlinem .
Proszę Soniu dolicz to do najblizszego hotelowania .
Patka obecnie leży na słoncu i się opala.

Posted

[quote name='funia']Patynia \dzisiaj odrobaczona została .Koszt 8 zł .Jutro kropimy Frontlinem .
Proszę Soniu dolicz to do najblizszego hotelowania .
Patka obecnie leży na słoncu i się opala.

ok doliczę! -matko kochana! jak to fajnie brzmi -doliczę bo mam z czego :) po raz kolejny ludzie z FB nie zawiedli i Patyśka ma na kwiecień i badania!
************Patyczkowa Pyza -uratowana :)*********

wpłaty na konto Pati:
1.:loveu:Hanna R.z FB 400zł
2.:loveu:Aneta Z. z FB 70zł
3.:loveu:Ewa.B z FB 20zł

Krew Patyśki leci jutro -więc wyniku należy się spodziewać na pozcątku przyszłego tygodnia.

Posted

[quote name='sonia71']ok doliczę! -matko kochana! jak to fajnie brzmi -doliczę bo mam z czego :) po raz kolejny ludzie z FB nie zawiedli i Patyśka ma na kwiecień i badania!
************Patyczkowa Pyza -uratowana :)*********

wpłaty na konto Pati:
1.:loveu:Hanna R.z FB 400zł
2.:loveu:Aneta Z. z FB 70zł
3.:loveu:Ewa.B z FB 20zł

Krew Patyśki leci jutro -więc wyniku należy się spodziewać na pozcątku przyszłego tygodnia.
kurcze to wspaniale!!!!!ciesze sie,,ze Patyska ma wsparcie!!

Posted

funiu OBY TWOJE SŁOWA BYŁY PROROCZE!!!!!!!! i w kwietniu Patyśka wylądowala w super domku i do tego z dobrymi wynikami a co za tym idzie wysterylizowana i wogóle SUPERAŚNA!!!!!

Posted

:loveu:moje cudo:loveu:tak bardzo bym chciala wyprosić jej szczęśliwy domek i tak bardzo kochających ludzi -Patyśiu moje pól serca jest twoje !

funiu-ten nosek się faktycznie się poprawił a Majeczka -modeleczka

Posted

sonia71 napisał(a):
taaak,wiem funiu ..tylko czy bede potrafiła wrócic bez niej ? ja taka wpływowa jestem ;)

No i o to chodzi .Prosze przyjedz do niej odwiedz ją chociaz .....Masz mozliwośc bo jesteś na miejscu .

Posted

zbiorę się w sobie ,spreżę i zobaczę co z tego wyjdzie ;)

wplaty i wypłaty z konta Pati:
1.:loveu:Katarzyna T. Kraków 15 zł.

2.hotelik za kwiecień 300zł
3.odrobaczenie 8zł.

Posted

To Maja moja młodsza córka ,jest zawsze pomocna w zdjęciach .
Patka bardzo boi sie flesza aparatu i zrobienie jej zdjęcia to nie lada wyzwanie .
Wogóle jest bardzo płochliwa .Stukniecie ,pukniecie a ona już wieje ...

Posted

Soniu wydaje mi sie,ze powinnas odwiedzic Patysie...tyle o nia walczysz.......Patysia jest cudna,trudno sie w niej nie zakochac,jest naprawde przesliczna ...serducho sie rwie do Niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

funia napisał(a):
To Maja moja młodsza córka ,jest zawsze pomocna w zdjęciach .
Patka bardzo boi sie flesza aparatu i zrobienie jej zdjęcia to nie lada wyzwanie .
Wogóle jest bardzo płochliwa .Stukniecie ,pukniecie a ona już wieje ...

Śliczna ta Twoja córeczka Funiu, i widać, że chce uspokoić Patkę...

Posted

IVV napisał(a):
Majeczka pieknie zawsze pozuje do zdjec :) a i psiaki uwielbiaja jej towarzystwo :)

Tak .Maja ma też swoich których lubi i chce z nimi przebywać i takich z którymi nie chce ....Charakterek ma ...Oj ma ...