IVV Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zagladajcie na je wydarzenie na FB !!!!! http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=112234042184695 Quote
sonia71 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 IVV -dzięki :)już zapraszalam na to wydarzenie jak się rozpoczęło-i już przywykłam że tylko pojedyńcze osoby korzystają z zaproszenia ,ale dobrze że teraz coś się tam ruszyło i oby było wymierne do obietnic ;)mam taką malutką nadzieję że może uda się opłacić Patkę i tym razem ... Quote
funia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kiedy mają byc wyniki krwi ? Ps.Dziewczyny nie dam rady być na FB dnia mi brakuje a starsza corka nie chce się uczyć musimy ja kontrolowac ....Niestety słabo nam to wychodzi .... Quote
sonia71 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 myslę ze pod koniec tygodnia ,bo pewnie wyslane są dopiero dzisiaj bo trzeba było czekać na pojemnik . funiu przecież ty i tak masz dobę wydłużoną ;) Quote
funia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Patynia \dzisiaj odrobaczona została .Koszt 8 zł .Jutro kropimy Frontlinem . Proszę Soniu dolicz to do najblizszego hotelowania . Patka obecnie leży na słoncu i się opala. Quote
IVV Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Patyczek ,ale wlsciwie to juz raczej Pyza ;) na pierwsz Quote
sonia71 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='funia']Patynia \dzisiaj odrobaczona została .Koszt 8 zł .Jutro kropimy Frontlinem . Proszę Soniu dolicz to do najblizszego hotelowania . Patka obecnie leży na słoncu i się opala. ok doliczę! -matko kochana! jak to fajnie brzmi -doliczę bo mam z czego :) po raz kolejny ludzie z FB nie zawiedli i Patyśka ma na kwiecień i badania! ************Patyczkowa Pyza -uratowana :)********* wpłaty na konto Pati: 1.:loveu:Hanna R.z FB 400zł 2.:loveu:Aneta Z. z FB 70zł 3.:loveu:Ewa.B z FB 20zł Krew Patyśki leci jutro -więc wyniku należy się spodziewać na pozcątku przyszłego tygodnia. Quote
IVV Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ciesze sie ,ze Parysia ma troszeczke pieniazkow w swojej skarpetce :) ja tak jak obiecalam podesle odrobinke ,ale dopiero w kwietniu Quote
Lolalola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='sonia71']ok doliczę! -matko kochana! jak to fajnie brzmi -doliczę bo mam z czego :) po raz kolejny ludzie z FB nie zawiedli i Patyśka ma na kwiecień i badania! ************Patyczkowa Pyza -uratowana :)********* wpłaty na konto Pati: 1.:loveu:Hanna R.z FB 400zł 2.:loveu:Aneta Z. z FB 70zł 3.:loveu:Ewa.B z FB 20zł Krew Patyśki leci jutro -więc wyniku należy się spodziewać na pozcątku przyszłego tygodnia. kurcze to wspaniale!!!!!ciesze sie,,ze Patyska ma wsparcie!! Quote
funia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 WOW !!!!ukłony dla wspanialych darczyńców ,ale mysle ze ostsatni raz bo wiecej nie bedzie potrzebowała ,,,,,, Quote
sonia71 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 funiu OBY TWOJE SŁOWA BYŁY PROROCZE!!!!!!!! i w kwietniu Patyśka wylądowala w super domku i do tego z dobrymi wynikami a co za tym idzie wysterylizowana i wogóle SUPERAŚNA!!!!! Quote
funia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 :loveu:moje cudo:loveu:tak bardzo bym chciala wyprosić jej szczęśliwy domek i tak bardzo kochających ludzi -Patyśiu moje pól serca jest twoje ! funiu-ten nosek się faktycznie się poprawił a Majeczka -modeleczka Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Patyska zaprasza Cię Soniu !!! Czeka na Ciebie . Quote
sonia71 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 taaak,wiem funiu ..tylko czy bede potrafiła wrócic bez niej ? ja taka wpływowa jestem ;) Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sonia71 napisał(a):taaak,wiem funiu ..tylko czy bede potrafiła wrócic bez niej ? ja taka wpływowa jestem ;) No i o to chodzi .Prosze przyjedz do niej odwiedz ją chociaz .....Masz mozliwośc bo jesteś na miejscu . Quote
sonia71 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 zbiorę się w sobie ,spreżę i zobaczę co z tego wyjdzie ;) wplaty i wypłaty z konta Pati: 1.:loveu:Katarzyna T. Kraków 15 zł. 2.hotelik za kwiecień 300zł 3.odrobaczenie 8zł. Quote
delfy2000 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Jakie śliczne zdjęcia. Pati jest naprawdę fotogeniczna, a ta śliczna dziewczynka to kto? Quote
funia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To Maja moja młodsza córka ,jest zawsze pomocna w zdjęciach . Patka bardzo boi sie flesza aparatu i zrobienie jej zdjęcia to nie lada wyzwanie . Wogóle jest bardzo płochliwa .Stukniecie ,pukniecie a ona już wieje ... Quote
Lolalola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Soniu wydaje mi sie,ze powinnas odwiedzic Patysie...tyle o nia walczysz.......Patysia jest cudna,trudno sie w niej nie zakochac,jest naprawde przesliczna ...serducho sie rwie do Niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
delfy2000 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 funia napisał(a):To Maja moja młodsza córka ,jest zawsze pomocna w zdjęciach . Patka bardzo boi sie flesza aparatu i zrobienie jej zdjęcia to nie lada wyzwanie . Wogóle jest bardzo płochliwa .Stukniecie ,pukniecie a ona już wieje ... Śliczna ta Twoja córeczka Funiu, i widać, że chce uspokoić Patkę... Quote
IVV Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Majeczka pieknie zawsze pozuje do zdjec :) a i psiaki uwielbiaja jej towarzystwo :) Quote
funia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 IVV napisał(a):Majeczka pieknie zawsze pozuje do zdjec :) a i psiaki uwielbiaja jej towarzystwo :) Tak .Maja ma też swoich których lubi i chce z nimi przebywać i takich z którymi nie chce ....Charakterek ma ...Oj ma ... Quote
Recommended Posts