Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

IVV -przecież wiesz ,że dla mnie to jesteś zwolniona z wszelkich dodatkowych poza "swoich "płatności -przystopuj troszkę ;) bo ducha płatniczego nam tu wyzioniesz a wiesz że masz być w super sprawna i wiosenno radosna :) mam nadzieję że te pąsy to z wrażenia !!!!bo jak z innego powodu to zaraz lańsko ;)
no to się nagadałam -DZIĘKUJĘ BARDZO !

ja o niczym innym nie mysle -tylko że już coś wiadomo o wynikach a my tu w Zamościu musimy jeszcze pewnie poczekać do wtorku ,ale warto czekać by się przekonać że "dokonał się cud" i Patyśka ma krew w normie :)-TAK BĘDZIE !

Posted

Jakoś dzisiaj nie bardzo .Więcej za mna chodziła bo miałam sprzatanie i duzo innych na wybiegu .Ona podbiega zarzuca obydwie łapki i w oczy patrzy .Rozwala tym zachowaniem.Patka prosi cały czas o miłosc ,Ona bez tego nie umie zyc

Posted

funia napisał(a):
Soniu ,Patka pytała się kiedy przyjdziesz do niej i czy pójdziecie na długi spacer ....Co mam jej powiedzieć ?:razz:

No wlasnie?? a jak pojedziesz to prosze Cie wyglaskaj Henia ode mnie :):)

Posted

dzisiejsze wyniki :

By [URL=http://profile.imageshack.us/user/

teraz króciuto tylko - robimy dalsze badania.

Bardzo dziękuję wetowi (mąż zadry) za poświęcenie bezpłatnie-po raz kolejny - swojego czasu dla Pati.

Posted

na jutro zaplanowałam wyjazd na badanie .
Patka włąsnie skutecznie nie daje bawic się żadnemu psu ...Rozgania wszystki fajne zabawy .Ide ją przywołąć do porzadku ,

Posted

ok,to się postaram jak najszybciej odebrać wynik .

Patyśka -weż ty nie bądź taka zosia-samosia ,baw się z innymi albo przynajmniej nie psuj innym zabawy ,bo za moim przyzwoleniem funia posatwi cię do kąta ;)

Posted

IVV napisał(a):
jak poszla wizyta u veta ???

dobrze ,Patka jest zawsze bardzo grzeczna .Szkoda mi jej juz tyle razy była kłuta .
Sonia napisze więcej o tych wynikach bo szczerze mówiąc juz nic z tego nie rozumie .

Posted

CCHCIAŁAM SKOPIOWAĆ CAŁY POST I WSZYSTKO SKASOWALAM!!!! :( WIĘC ROBIĘ JESZCZE RAZ:
dzisiejsze wyniki :

By [URL=http://profile.imageshack.us/user/

WNIOSKI:nie powtarzamy już żadnych badań i nie robimy nowych
-teraz wcześniejsze zaniżone wyniki są mocno przekraczają normy a ten który był w normie teraz jest poza najniższą normą -czyli wszystko żle
-wykonaliśmy próbę wątrobową i jej wynik jest dobry więc nie robliliśmy morfologii i biochemii krwi

Patka tak ma ŁAGODNA NIEDOKRZEPLIWOŚĆ i tyle -NIE STOSUJEMY ŻADNYCH LEKÓW ANI DIETY I SUNIA MOŻE TAK ŻYĆ BARDZO DŁUGO !

funiu-gdyby kiedykolwiek pojawiło się jakieś podskórne zgrubienie ,albo ból łapki,to proszę o kontakt, i w wypadku podawania jakiś leków ,nawet tych bez recepty ,zwykłych ,nie będziemy też więcej obcinać pazurków