sonia71 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 jak dobrze że Patka przypadła Maji do gustu;) przytulano za łepek ...dzióbki dla dziewczynek :)w pyśki oczywiście . Quote
IVV Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 . wyslalm 50zl dla Patysi ,sorry ,ze tylko tyle :oops: Quote
sonia71 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 IVV -przecież wiesz ,że dla mnie to jesteś zwolniona z wszelkich dodatkowych poza "swoich "płatności -przystopuj troszkę ;) bo ducha płatniczego nam tu wyzioniesz a wiesz że masz być w super sprawna i wiosenno radosna :) mam nadzieję że te pąsy to z wrażenia !!!!bo jak z innego powodu to zaraz lańsko ;) no to się nagadałam -DZIĘKUJĘ BARDZO ! ja o niczym innym nie mysle -tylko że już coś wiadomo o wynikach a my tu w Zamościu musimy jeszcze pewnie poczekać do wtorku ,ale warto czekać by się przekonać że "dokonał się cud" i Patyśka ma krew w normie :)-TAK BĘDZIE ! Quote
Tola Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ja tez zaglądam i tgrzymam kciuki. Musi byc dobrze. Quote
sonia71 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 ciekawe czy jutro będzie coś wiadomo -Patyśka a okupowalaś ty dzisiaj ławeczkę ? Quote
funia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jakoś dzisiaj nie bardzo .Więcej za mna chodziła bo miałam sprzatanie i duzo innych na wybiegu .Ona podbiega zarzuca obydwie łapki i w oczy patrzy .Rozwala tym zachowaniem.Patka prosi cały czas o miłosc ,Ona bez tego nie umie zyc Quote
Lolalola Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 kochana Malenka....mysle,ze poniewaz czeka tak dlugo....doczeka sie na cos bardzo wyjatkowego.... Quote
IVV Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Patuniu mam nadzieje ,ze twoje wyniki beda juz dobre Quote
sonia71 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 jutro po 15 idę po wyniki -wytrzymam ,wytrzymam ;) wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia@pdx 50zł. Quote
funia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Soniu ,Patka pytała się kiedy przyjdziesz do niej i czy pójdziecie na długi spacer ....Co mam jej powiedzieć ?:razz: Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 funia napisał(a):Soniu ,Patka pytała się kiedy przyjdziesz do niej i czy pójdziecie na długi spacer ....Co mam jej powiedzieć ?:razz: No wlasnie?? a jak pojedziesz to prosze Cie wyglaskaj Henia ode mnie :):) Quote
IVV Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Soniu szczesciara z Ciebie ,ze mozesz pojechac i zabrac psinke na prawdziwy spacerek Quote
sonia71 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 dzisiejsze wyniki : By [URL=http://profile.imageshack.us/user/ teraz króciuto tylko - robimy dalsze badania. Bardzo dziękuję wetowi (mąż zadry) za poświęcenie bezpłatnie-po raz kolejny - swojego czasu dla Pati. Quote
sonia71 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:IVV 50zł. 2.:loveu:Lolalola 10zł Quote
funia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 na jutro zaplanowałam wyjazd na badanie . Patka włąsnie skutecznie nie daje bawic się żadnemu psu ...Rozgania wszystki fajne zabawy .Ide ją przywołąć do porzadku , Quote
sonia71 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 ok,to się postaram jak najszybciej odebrać wynik . Patyśka -weż ty nie bądź taka zosia-samosia ,baw się z innymi albo przynajmniej nie psuj innym zabawy ,bo za moim przyzwoleniem funia posatwi cię do kąta ;) Quote
IVV Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ciesze sie ,ze sa az takie poprawy :) jakie teraz beda badania ? Quote
funia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Zaraz jedziemy .Ivonko badania na ( chyba ) sprawdzenie funkcjonowania watroby bo wyszły zle te z NIemiec . Quote
funia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 IVV napisał(a):jak poszla wizyta u veta ??? dobrze ,Patka jest zawsze bardzo grzeczna .Szkoda mi jej juz tyle razy była kłuta . Sonia napisze więcej o tych wynikach bo szczerze mówiąc juz nic z tego nie rozumie . Quote
sonia71 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 CCHCIAŁAM SKOPIOWAĆ CAŁY POST I WSZYSTKO SKASOWALAM!!!! :( WIĘC ROBIĘ JESZCZE RAZ: dzisiejsze wyniki : By [URL=http://profile.imageshack.us/user/ WNIOSKI:nie powtarzamy już żadnych badań i nie robimy nowych -teraz wcześniejsze zaniżone wyniki są mocno przekraczają normy a ten który był w normie teraz jest poza najniższą normą -czyli wszystko żle -wykonaliśmy próbę wątrobową i jej wynik jest dobry więc nie robliliśmy morfologii i biochemii krwi Patka tak ma ŁAGODNA NIEDOKRZEPLIWOŚĆ i tyle -NIE STOSUJEMY ŻADNYCH LEKÓW ANI DIETY I SUNIA MOŻE TAK ŻYĆ BARDZO DŁUGO ! funiu-gdyby kiedykolwiek pojawiło się jakieś podskórne zgrubienie ,albo ból łapki,to proszę o kontakt, i w wypadku podawania jakiś leków ,nawet tych bez recepty ,zwykłych ,nie będziemy też więcej obcinać pazurków Quote
Recommended Posts