Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dziewczyny ...to macie Patkę na sumieniu ...po takich fotkach to............domek nie ma szans być bez Patissonka-wszystkie wolne domki bedą się ścigac a co!dziękuję :)

trochę mina mi zrzedła bo bazarek stanął- Paja pogryziona(fotki ma) ! ale to nic,poczekamy aż dziewczyna wydobrzeje i dopiero ruszymy do ataku !

a mówiłam wam już że Pati jest piękna!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Handzia wielki Szacun dla Ciebie i Krzysztofa:buzi::buzi:
Dzieki ,ze tez pozowalaś z naszymi psiakami co ułatwiło mi znacznie prace przy zdjęciach .
Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje :loveu:
Zdjecia Patki to rewelacja :crazyeye::crazyeye:
Teraz jak suchy zainwestował w sprzet to nic innego nam nie pozostaje jak uczyc sie od mistrza .;)

Posted

ta jedwabna apaszaka-to taki amulet hotelikowy-wszystkie sunie i... apaszkowe psy;) poznajdują swoje domki :)tego sobie i wszystkim życzę :)

jogolcia a ja ciągle pełna podziwu dla twoich rymowanek-superaśne :)

Posted

sonia71 napisał(a):

jogolcia a ja ciągle pełna podziwu dla twoich rymowanek-superaśne :)

Hhihihihihi, dzieki Soniu - z tej to nawet ja jestem zadowolona - chyba oddaje dobrze motyw zdjęcia ;-)

a amulet hotelikowy który spełnia życzenia
niech przyprowadzi tu ludzi, i domy jak z marzenia...

Posted

dobre skojarzenie szarotko:) tylko jak właśnie przeczytałam Tosia się wyłamała - indywidualistką została ....wyrabia sobie chody u funi ,bo czemu ma być taka jak wszsyscy....może to wlaśnie sposob na zostanie na stałe ;)

wpłaty na konto Pati:
1.:loveu:Lolalola-10zł.

Posted

[quote name='sonia71']dobre skojarzenie szarotko:) tylko jak właśnie przeczytałam Tosia się wyłamała - indywidualistką została ....wyrabia sobie chody u funi ,bo czemu ma być taka jak wszsyscy....może to wlaśnie sposob na zostanie na stałe ;)

wpłaty na konto Pati:
1.:loveu:Lolalola-10zł.

chyba nie ...:( szkoda jej, ona sie juz tak bardzo przyzwyczaila

Posted

Ivonko badzmy dobrej nadzieji .Poszła prawie po roku Kaja ,która szalała na moim punkcie ale znalazła tak wspaniały dom ,ze jak byłam u niej ostatnio to ne bardzo nawet chciala podejsc .I Toośka tylko do takiego domu pójdzie .Musi byc najlepszy .

Posted

funia napisał(a):
Ivonko badzmy dobrej nadzieji .Poszła prawie po roku Kaja ,która szalała na moim punkcie ale znalazła tak wspaniały dom ,ze jak byłam u niej ostatnio to ne bardzo nawet chciala podejsc .I Toośka tylko do takiego domu pójdzie .Musi byc najlepszy .

Nie chcę się nikomu narażać, ale ostatnio właśnie myślałam o tych dynamikach przyzwyczajenia/przywiązania, itp., itd., w kontekście zdrowej osobowości (psiej)... Jeżeli można przenieść na psiaki doświadczenia ludzkie, to takie zwierzaki, które są kochane, czują się bezpiecznie, i generalnie nie brakuje im rzeczy niezbędnych do zdrowego funkcjonowania, powinny (tutaj, oczywiście mogą być indywidualne różnice) łatwiej przystosowywyać się do nowych warunków życia ( co oczywiście nie oznacza, że nie będziemy się starać zmniejszyć/zredukować ich stres, ból rozłąki, tęsknotę....)... Ogólnie, zasada jest prosta - stres rodzi stres, a dobre warunki pozwalają się szybciej przystosować............Co o tym myślicie?