Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o qrczę -normalnie dostałam palpitacji serca :) nigdzie nie padło u weta słowo że to były zastrzyki ,dobrze że się wyjaśniło :)
to ma jeszcze do podania czy koniec?-pytam bo przecież bedą fony z wczorajszej Kroniki ....no przynajmniej myślę że bedą :)

ps.Wet ma tyle psów ,ze nie musiał pamietac ze Patka akurat dostała w zastrzyku lek -pewnie tak a ja głupia wyłapalam wzrokiem słowo zastrzyki -nakręcilam się i spanikowalam :) no ale już mi przeszło :)

Posted

Patyśka -normalnie już nie mam pomysłu gdzie jeszcze cię zaoferować -swoją drogą ciekawe czy załapałaś się do Toli do MP -byłaś w rezerwie i u lady też byłaś w kolejce do gazety-popytam jak tam ?

Posted

w piątek skończyło się allegro i ofertę złożyła jedna Pani ale więcej się nie odezwala,wyslalam do niej ankietę ale też cisza.

wieczorem jeżeli nie będzie konaktu puszczam nastpne allegro - nowymi fotkami :)

Posted

[quote name='sonia71']w piątek skończyło się allegro i ofertę złożyła jedna Pani ale więcej się nie odezwala,wyslalam do niej ankietę ale też cisza.

wieczorem jeżeli nie będzie konaktu puszczam nastpne allegro - nowymi fotkami :)[/QUOTE]

Myślę, że nie ma co czekać - zawsze lepszy nawał domów niż ich brak ;)

Posted

Patka dzisiaj wzięłą nawet udział w zawodach w przeciąganiu swetra ,który wywleczony został z ogrodzenia bo się suszył ...Więc zabawa była przednia Patka jako czwarta ciągnęła wraz Z Pestką ,Tayką i MAja .Fajnie to wyglądało .Ale po przeciąganiu swetra nie dała się już nikomu pobawić .Szczekaniem rozgania najlepsze zabawy .Sama nie chce i komuś nie da ,Taka jest .Tylko wypAtruje czy jestem ,.Pewnie niedługo powinna dostac cieczki ...No chyba ,ze ona z tych co mają utajoną i ledwo widoczną ...

Posted

a to pies ogrodnika :) -ups,raczej sunia ogrodnika !

funiu a czy są jakieś symptomy że ona może ją miec czy tylko tak przeczuwasz?
przyznam się że nie wiedziałam że cieczki mogą być też utajone ,bo Sońka ma zawsze ciąże utajone-nasza zmora:(teraz pierwszy raz w wieku 9 lat nie chodzi w majtach ale ewidentnie fizycznie ;) widać że ją ma i pewnie znów nasz czeka kuracja bo cycuchy jakieś podejrzane

Posted

Nie ,po prostu licze się z tym bo skoro przyszła i do tej pory nie ma to pewnie kwestia czasu ....'

Ps.dlaczego nie wysterylizujesz swojej suczki ? ropomacicze moze ja dopaśc ....A to poważna sprawa .

Posted

moja Sońka nie może być poddana narkozie do ma bardzo słabe serce ,od 3 lat stale przyjmuje leki i wg weta już ma 1 rok "darmowy" bo wtedy w najlepszym wypadku w bardzo dobrej tolarancji na leki miało być 2 lata a dodatkowo w 3 miejscach ma zrośnięte kręgi i jest bardzo wrażliwa na zmianę temperatury ,oczywiście stawy w totalnej rozsypce ale intensywnie leczone,wysiadły też jej tylne łapki ,kuśtyka ale jako 9 letnia [pekinka dużo przesypia ,szczególnie teraz - ot,taka schorowana siwomordkowa "starsza pani" .