funia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ps.Wet ma tyle psów ,ze nie musiał pamietac ze Patka akurat dostała w zastrzyku lek ;) Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 o qrczę -normalnie dostałam palpitacji serca :) nigdzie nie padło u weta słowo że to były zastrzyki ,dobrze że się wyjaśniło :) to ma jeszcze do podania czy koniec?-pytam bo przecież bedą fony z wczorajszej Kroniki ....no przynajmniej myślę że bedą :) ps.Wet ma tyle psów ,ze nie musiał pamietac ze Patka akurat dostała w zastrzyku lek -pewnie tak a ja głupia wyłapalam wzrokiem słowo zastrzyki -nakręcilam się i spanikowalam :) no ale już mi przeszło :) Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 to wybiórcze zdjęcia wykonane przez muzzego -któremu po raz 100 oczywiście dziękuję :) Quote
sonia71 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 kaloszki :)-są tylko by określić wzrost Patki :) funiu a jest z jej noskiem ? Quote
FIFA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Piekna Dama z tej Patki no domki dzwońcie szybko ;) Quote
sonia71 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Patyśka -normalnie już nie mam pomysłu gdzie jeszcze cię zaoferować -swoją drogą ciekawe czy załapałaś się do Toli do MP -byłaś w rezerwie i u lady też byłaś w kolejce do gazety-popytam jak tam ? Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 W przyszłym tyg będzie Pati w gazecie, tylko potrzebuje sensownego, krótkiego i treściwego tekstu. Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! http://www.dogomania.pl/threads/201126 Quote
sonia71 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 dzisiaj kończy się allegro-zrobię nowe z fotkami muzzego -może to coś da . Quote
sonia71 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Patka -nowy dzień i nowe nadzieje na domek :) Quote
Lolalola Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 przesliczna Pati na fotach!!!!!!!!!!!!!!!jaka ona ma malenka pysieeeee:crazyeye:domki dzwoncie:lol: Quote
sonia71 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 w piątek skończyło się allegro i ofertę złożyła jedna Pani ale więcej się nie odezwala,wyslalam do niej ankietę ale też cisza. wieczorem jeżeli nie będzie konaktu puszczam nastpne allegro - nowymi fotkami :) Quote
LadyS Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='sonia71']w piątek skończyło się allegro i ofertę złożyła jedna Pani ale więcej się nie odezwala,wyslalam do niej ankietę ale też cisza. wieczorem jeżeli nie będzie konaktu puszczam nastpne allegro - nowymi fotkami :)[/QUOTE] Myślę, że nie ma co czekać - zawsze lepszy nawał domów niż ich brak ;) Quote
Tola Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 W srode ukaże sie ogłoszenie w TZ - nie wiem tylko kto najpierw - Pati czy Pestka, bo wysłalam obie sunie Quote
sonia71 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 wznowilam allegro :http://allegro.pl/pati-mala-sunia-szuka-przyjaciela-na-cale-zycie-i1506919790.html Tolu -dziękuję za ogłoszenie Patki w TZ :) może następnym razem uda się ją wystawić w MP. Quote
funia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Patka dzisiaj wzięłą nawet udział w zawodach w przeciąganiu swetra ,który wywleczony został z ogrodzenia bo się suszył ...Więc zabawa była przednia Patka jako czwarta ciągnęła wraz Z Pestką ,Tayką i MAja .Fajnie to wyglądało .Ale po przeciąganiu swetra nie dała się już nikomu pobawić .Szczekaniem rozgania najlepsze zabawy .Sama nie chce i komuś nie da ,Taka jest .Tylko wypAtruje czy jestem ,.Pewnie niedługo powinna dostac cieczki ...No chyba ,ze ona z tych co mają utajoną i ledwo widoczną ... Quote
sonia71 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a to pies ogrodnika :) -ups,raczej sunia ogrodnika ! funiu a czy są jakieś symptomy że ona może ją miec czy tylko tak przeczuwasz? przyznam się że nie wiedziałam że cieczki mogą być też utajone ,bo Sońka ma zawsze ciąże utajone-nasza zmora:(teraz pierwszy raz w wieku 9 lat nie chodzi w majtach ale ewidentnie fizycznie ;) widać że ją ma i pewnie znów nasz czeka kuracja bo cycuchy jakieś podejrzane Quote
funia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Nie ,po prostu licze się z tym bo skoro przyszła i do tej pory nie ma to pewnie kwestia czasu ....' Ps.dlaczego nie wysterylizujesz swojej suczki ? ropomacicze moze ja dopaśc ....A to poważna sprawa . Quote
IVV Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 to prawda Soniu ...i rak sutkow moze ja dopasc jesli przy kazdej cieczce ma takie zmiany Quote
sonia71 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 moja Sońka nie może być poddana narkozie do ma bardzo słabe serce ,od 3 lat stale przyjmuje leki i wg weta już ma 1 rok "darmowy" bo wtedy w najlepszym wypadku w bardzo dobrej tolarancji na leki miało być 2 lata a dodatkowo w 3 miejscach ma zrośnięte kręgi i jest bardzo wrażliwa na zmianę temperatury ,oczywiście stawy w totalnej rozsypce ale intensywnie leczone,wysiadły też jej tylne łapki ,kuśtyka ale jako 9 letnia [pekinka dużo przesypia ,szczególnie teraz - ot,taka schorowana siwomordkowa "starsza pani" . Quote
Recommended Posts