sonia71 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='sonia71']powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!! ****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!! od dzisiaj zmieniła się też sytuacja finansowa Patki-odpadła deklaracja stała. Quote
sonia71 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 wypłata z konta Pati: 1.krople do skóry i noska przeciew łupieżowi-18 zł. 2.szampon weter. do jednorazowego użytku -6zł. Kropelki powinny pomóc na ten nosek ,a szampon do kąpeli jak będzie ciepło:natrzeć ,pozostawić na 10 min,i spłukać Dzisiaj też Patka miała pobraną krew na powtórzone badania o czasie krzepliwości ,w przyszłym tygodniu bedą wyniki -oby były lepsze niż te zrobione zaraz po 3 letnim schronie i tym samym dały jej szansę na dom,jeżeli bedą bez zmian to trudno -widocznie Patka tak ma i koniec ,ale uważałam że trzeba dać jej jeszcze jedną szansę . Quote
Tola Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Trzymam kciuki za dobry wynik. Nie pisłas nic soniu o telefonach - pewnie nikt nie dzwonił? Bo u mnie w sprawie Pestki cisza. Quote
IVV Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 trzymam kciuki za wyniki !!!!! kiedy bedzie cos wiadomo ? Quote
funia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Patyska to kochany przytulak ,ktos kto ją weżmie dostanie wielką miłosc do końca życia bezinteresowna do granic.Ona tak patrzy w oczy ,ze az łza sie w oku kreci i obejmuje łapkami jakby chciała zatrzymać ta obecnosc człowieka na zawsze .... Przy pobieraniu krwi ,grzeczna jak aniołek .Wystraszona troszkę ,ale zaraz w moich objeciach i juz o wszytkim zapomniała. Quote
sonia71 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 dziękuję że wstąpiłyście do Patki :) w tym całym zamieszaniu i zaganianiu Tolu -ani jednego telefonu ,też bym chciała żeby wyniki były dobre ale na to nie mam wpływu-niestety IVV-napisałam że w przyszłym tygodniu wyniki ,raczej pod koniec tygodnia funiu-pozwolisz że zacytuję twoje słowa na FB ,myślę że to fajny pełny obraz suni-może ktoś to zauważy . Quote
sonia71 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='sonia71']powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!! ****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!! takim apelem będę błagać was o pomoc- dzięki wydarzeniu na FB które ciągle jest aktywne-udało się zapłacić za marzec a teraz potrzeba na badanie i kwiecień :( ale pewnie Patka wykorzystała już swoje 5 minut :( Quote
funia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Soniu zapomniałam o jeszce jednym .Odrobaczamy zbiorowo .WIec i Patkę nie ominie .Ale to ja juz zakupie . Quote
Lolalola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 funiu slicznie to napisalas ....az lza sie kreci od samego czytania......niechze to kochanie,ktos zauwazy!!!!!!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 funia napisał(a):Soniu zapomniałam o jeszce jednym .Odrobaczamy zbiorowo .WIec i Patkę nie ominie .Ale to ja juz zakupie . OK, Patyśka bedzie odkleszczona i odrobaczona-super :)a funiu wpisujesz to do książeczki? Quote
sonia71 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 wypłata z konta Pati: 1.Frontline od kleszczy-30 zł. Quote
sonia71 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Patysia-przytulam cię mocno bo dzisiaj chyba na chwilę wróciła zima a mogla by już sobie darować ...;) Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Soniu postaram sie chociaz troszeczke pomoc Patysi ,ale dopiero na poczatku kwietnia:oops: Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 nos juz lepszy sie troszkę zrobił po maści . Wiosno błagamy przybądz w końcu !!!!!!! Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dziewczynki nabraly troche cialka przez zime ;) Quote
sonia71 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 i o to chodziło IVV -przybraniowa dietka ido domku ,oczywiście Patka na funinej ławeczce musi mieć wszystko z góry ;) a nie jak na księżniczki przystało łapać słonko na leżąco :) ta ostatnia fotka to mi się kojarzy -z tęsknym wypatrywaniem domku -PATYŚKOwY DOMKU WEŹ SIĘ W KOŃCU ODEZWIJ! Quote
sonia71 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Patyśce skończyło się allegro,ale chyba wznowię dopiero jak będą wyniki krwi, przez te kilka dni niczego nie starci ... -moze się coś zmieni...nadzieja matka głupich ale... Quote
Recommended Posts