Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sonia71']powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!!
****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!!
od dzisiaj zmieniła się też sytuacja finansowa Patki-odpadła deklaracja stała.

Posted

wypłata z konta Pati:
1.krople do skóry i noska przeciew łupieżowi-18 zł.
2.szampon weter. do jednorazowego użytku -6zł.

Kropelki powinny pomóc na ten nosek ,a szampon do kąpeli jak będzie ciepło:natrzeć ,pozostawić na 10 min,i spłukać

Dzisiaj też Patka miała pobraną krew na powtórzone badania o czasie krzepliwości ,w przyszłym tygodniu bedą wyniki -oby były lepsze niż te zrobione zaraz po 3 letnim schronie i tym samym dały jej szansę na dom,jeżeli bedą bez zmian to trudno -widocznie Patka tak ma i koniec ,ale uważałam że trzeba dać jej jeszcze jedną szansę .

Posted

Patyska to kochany przytulak ,ktos kto ją weżmie dostanie wielką miłosc do końca życia bezinteresowna do granic.Ona tak patrzy w oczy ,ze az łza sie w oku kreci i obejmuje łapkami jakby chciała zatrzymać ta obecnosc człowieka na zawsze ....
Przy pobieraniu krwi ,grzeczna jak aniołek .Wystraszona troszkę ,ale zaraz w moich objeciach i juz o wszytkim zapomniała.

Posted

dziękuję że wstąpiłyście do Patki :) w tym całym zamieszaniu i zaganianiu
Tolu -ani jednego telefonu ,też bym chciała żeby wyniki były dobre ale na to nie mam wpływu-niestety
IVV-napisałam że w przyszłym tygodniu wyniki ,raczej pod koniec tygodnia
funiu-pozwolisz że zacytuję twoje słowa na FB ,myślę że to fajny pełny obraz suni-może ktoś to zauważy .

Posted

[quote name='sonia71']powtarzamy ponownie badanie krzepliwości krwi-kto dorzuci grosik a tym samym da szansę Patce na znalezienie domku!!!
****koszt 155 zł ****może się okazać dla niej ceną za dom!!!

takim apelem będę błagać was o pomoc- dzięki wydarzeniu na FB które ciągle jest aktywne-udało się zapłacić za marzec a teraz potrzeba na badanie i kwiecień :( ale pewnie Patka wykorzystała już swoje 5 minut :(

Posted

funia napisał(a):
Soniu zapomniałam o jeszce jednym .Odrobaczamy zbiorowo .WIec i Patkę nie ominie .Ale to ja juz zakupie .

OK,
Patyśka bedzie odkleszczona i odrobaczona-super :)a funiu wpisujesz to do książeczki?

Posted

i o to chodziło IVV -przybraniowa dietka ido domku ,oczywiście Patka na funinej ławeczce musi mieć wszystko z góry ;) a nie jak na księżniczki przystało łapać słonko na leżąco :)
ta ostatnia fotka to mi się kojarzy -z tęsknym wypatrywaniem domku -PATYŚKOwY DOMKU WEŹ SIĘ W KOŃCU ODEZWIJ!

Posted

Patyśce skończyło się allegro,ale chyba wznowię dopiero jak będą wyniki krwi, przez te kilka dni niczego nie starci ... -moze się coś zmieni...nadzieja matka głupich ale...