Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia71 napisał(a):
ej,nie nakrącajmy się tak :mad: bo nam wychodzi z tego wizyta vipowska ;) a funia bedzie mnie witać z Mają w stroju krakowianki i goździekim :evil_lol: i szybko mnie stamtąd pogoni :diabloti:

Patka -qurcze te twoje ogłoszenia to jakieś lipne chyba bo nikt cię nie chce:shake::placz:

A może jeszcze psi zaprzęg dla wozu krakowianki :eviltong:... No i zamiast goździków mogą być róże :p...ale przemówienie wielkanocno-przywitalne musi być (Funiu zacznij pisać...):evil_lol:

Posted

no i Patyśka dzisiaj potwierdziła że połowa serducha mojego należy do niej :loveu:kochana sunia ciągle na tylnych łapkach nadstawiła pysia do całusków ,-a przecież ja obca baba teraz,byłyśmy na nie długim spacerku a potem na słynnej ławeczce przesiedziałyśmy na zmianę w całuskach Huntera i Patyśki .

Patka pewnie bardzo szybko zaaklimatyzuje się w domku(choć na początku pewnie będzie tęsknić ) skoro tak szybko zyskałam jej zainteresowanie ale widać że funia jest dla niej bardzo ważna i co chwile doskakiwała do niej po następne przytulanki . Nie lubi tylko aparatu i skutecznie odwracala się doopką lub chowala ..pod łóżko :)

funiu dziękuję za fajne popołudnie po którym wstyd się przyznać padlam na godzinkę :eviltong:

Posted

taaaaa ;) tylko niestety ja nie dam jej domku:-( gdyby ktoś znał sposob na znalezienie takiego to...:loveu::loveu::loveu:

NA NIEBIE SŁONECZKO WIOSENNIE PRZYGRZEWA,
A POLCIĘ I PATKĘ WCIĄŻ DOMEK ...OLEWA?!
I NIE CHCE PRZYGARNĄĆ DO SERCA LUDZISKO:mad:
A PRZECIEŻ PSIE SERDUSZKA SĄ TAK BARDZO BLISKO!!!!!!!