Lolalola Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 oj ja mam taki sam problem z moja Ula...nikt Jej nie chce:( Quote
sonia71 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 APEL DO CZŁOWIEKA! No bo Ula choć- Brzydula a Patynka-Zwykła Psinka to do domu chcą iść obie może TY je weźniesz sobie ! Quote
delfy2000 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 sonia71 napisał(a):ej,nie nakrącajmy się tak :mad: bo nam wychodzi z tego wizyta vipowska ;) a funia bedzie mnie witać z Mają w stroju krakowianki i goździekim :evil_lol: i szybko mnie stamtąd pogoni :diabloti: Patka -qurcze te twoje ogłoszenia to jakieś lipne chyba bo nikt cię nie chce:shake::placz: A może jeszcze psi zaprzęg dla wozu krakowianki :eviltong:... No i zamiast goździków mogą być róże :p...ale przemówienie wielkanocno-przywitalne musi być (Funiu zacznij pisać...):evil_lol: Quote
IVV Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 oj Majuni pieknie by bylo w stroju krakowianki :) zdjecia konieczne !!!!!! Quote
sonia71 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Patyśka żeby mnie nie było wstydu-baw się z innymi :) Quote
sonia71 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 e tam-chyba mi się nie chce ... Patyśka a weź ty babo idź już do domu bo zamiast zarabiać kasę to śleczę na dogo a szef luka tu na mnie ...;) Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 nie pojedziesz jej zobaczyc ???????????????????????????????????????????????????????/ Quote
sonia71 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 oj ,IVV-cia to taki żarcik był -toż by mi moje serce po stronie Patyśki ( bo przecie druga połowa Soniuśki ) pękło za taką wymówkę :mad: Quote
sonia71 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 no i Patyśka dzisiaj potwierdziła że połowa serducha mojego należy do niej :loveu:kochana sunia ciągle na tylnych łapkach nadstawiła pysia do całusków ,-a przecież ja obca baba teraz,byłyśmy na nie długim spacerku a potem na słynnej ławeczce przesiedziałyśmy na zmianę w całuskach Huntera i Patyśki . Patka pewnie bardzo szybko zaaklimatyzuje się w domku(choć na początku pewnie będzie tęsknić ) skoro tak szybko zyskałam jej zainteresowanie ale widać że funia jest dla niej bardzo ważna i co chwile doskakiwała do niej po następne przytulanki . Nie lubi tylko aparatu i skutecznie odwracala się doopką lub chowala ..pod łóżko :) funiu dziękuję za fajne popołudnie po którym wstyd się przyznać padlam na godzinkę :eviltong: Quote
sonia71 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 nowe ogłoszenie Patki : http://zamosc.olx.pl/item_page.php?Id=189998980&g=6 Quote
funia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Patyśka i jej wirtualna opiekunka sonia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 taaaaa ;) tylko niestety ja nie dam jej domku:-( gdyby ktoś znał sposob na znalezienie takiego to...:loveu::loveu::loveu: NA NIEBIE SŁONECZKO WIOSENNIE PRZYGRZEWA, A POLCIĘ I PATKĘ WCIĄŻ DOMEK ...OLEWA?! I NIE CHCE PRZYGARNĄĆ DO SERCA LUDZISKO:mad: A PRZECIEŻ PSIE SERDUSZKA SĄ TAK BARDZO BLISKO!!!!!!! Quote
sonia71 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 odnowiłam na następne 7 dni płatne ogłoszenia :morusek,alegratka ,gumtree ,jarmak Quote
Tola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wpadam wysciskać Patuskę i zyczyc własnego domu Quote
sonia71 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Patyśka -ja ma dla ciebie dzisiaj tylko mizianko ...bo domku jescze nie :( Quote
Recommended Posts