Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, będziemy zbierać. Jak każda aukcja, bazarek, cokolwiek, to może trochę potrwać...więc na dobry początek podaj mi swój numer konta na priv. Przeleję 30 zł, przepraszam, ale nie dam rady więcej póki co. Oprócz tego zrobię bazarek jakoś niebawem.
Brązowa zaktualizujesz pierwszy post? Dasz tam też jakieś zdjęcie aktualne Stworka i napiszesz co i jak? To musi być w 1 poście, nie każdy da radę się przekopywać przez wszystkie strony. Stworek jest w dożywotnim DT u Telmy i będzie potrzebna pomoc. W pierwszym poście trzeba będzie też prowadzić rozliczenia.
Telma, zbieraj rachunki za zabiegi

Posted

Pospał i sie ,,uruchomił', walnął koopę na srodku pokoju, latałam za nim z gazetą ale mnie omijał:p Potem siknął za drzwiami na klatce schodowej, ale przynajmniej małą kałużę. Po powrocie z dworu dałam mu troche mleka, bo marudził w kuchni, mam nadzieje że nie dostanie rozwolnienia:D

Posted

Tzn , nie każdy ma odpowiedni enzym do trawienia mleka, nie wiem jak on, moje np , nie maja zadnych sensacji i mogą raz na jakis czas pic. Juz duzo dzisiaj zjadł rozpapczonych kulek, a mleko jest płynne i niemusi uzywac zębów.

Posted

Noc przespał bardzo ładnie, na dworze zrobił wszystko, teraz jest głodny i brzęczy o jedzenie:P Zaraz jedziemy do weta na zabieg, oby zniósł dobrze narkoze.

Posted

Trzymam kciuki...on cały czas brzęczy o jedzenie;) I cieszę się, że nocki spokojne, to bardzo ważne. Stworku, niech serduszko zadziała i...no...kuźwa się człowiek cały czas denerwuje

Posted

juz po:D wet mu wyrwał połowe ząbków, odkamienił reszte, poszył dziąsełka, przetok było kilka, jak sie zagoi bedzie nawet mógł gryzc:D Jest juz na nogach, nawet wet był z nim na siusiu. Moja mama go odbuierze z lecznicy , bo ja kibluje w pracy do 18.

Posted

No!
Telmo, a nie znasz może jeszcze jakiegoś anioła, względnie anielicy,
u którego/której moglaby przycupnąć na chwilę mała kruszynka z mojego podpisu?:roll::roll:

Posted

Sorki ,ze nie zadzwoniłam, ale fon mi sie zaraz wyładuje. No:D To super, kamienie wszystkim z serc.W ogole wet mowił że on nie musi byc nawet taki strasznie stary, bo serce ok, uszy rózowiutkie w srodku, on przerz te problemy z zębami i głodowanie moze byc taki sponiewierany. A może miec tylko 9 lat np. No, teraz bede z nim jeszcze jezdzic na zastrzyki, przeciwbólowe i antybiotyki a potem zobaczymy co dalej, trzeba będzie sprawdzic czy te tylnie miesnie nóg w zaniku i lekki niedowład to przez wyniszczenie czy cos ma jeszcze dodatkowo ze stawami. Ale to dopiero jak dojdzie do siebie, a i watroba i nerki tez w porzadku.
Jak jakies przelewy do mnie dojdą zaraz napiszę:)