Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja założyłam konto Palpay właśnie do wpłat(ale powiem szczerze że nie wiem -czy są pobierane za niego jakieś opłaty? lub za przelanie z niego na właściwe konto )

ja też dorzucę maleńki grosik dla Szansy .

Posted

[quote name='IVV']Jo spokojnie, dziewczyny maja konto PayPal i nie ma z tym zadnego problemu ;) (...) [/QUOTE]
No, mają, mają... :evil_lol:, bo IVV :loveu: rozgrywa to tak: [I]Daj mi swojego maila.[/I] A jak dałam to się okazało, że już muszę założyć konto PayPal. :evil_lol:
A już nieco poważniej, rzeczywiście te wpłaty idą piorunem (na koncie PayPal suma pojawia się od razu, po zrobieniu przelewu na docelowe, własne konto - jest to przelew bez opłat zaksięgowanie następuje w góra 2 dni), problemów z nimi zero.

Posted

Zgadzam się, chociaz wolałabym, aby ktos inny udostepnił swoje konto; moze sonia71 się zgodzi, bo planowałysmy tak zrobic na wątku szczeniora, a on juz dzisiaj jedzie do DT...
Mam troche problemów (choroba w rodzinie)
Potem wyslę do soni zapytanie, teraz lecę do weta ze szczeniorem.
Będę oczywiście zbierać wszystko i uaktualniac 1 post.
Dziękuje wszystkim za chęc pomocy, moze i tej sunie wspólnie odmienimy los...

Posted

Jestem na zaproszenie IVV.
Jeśli uraz jest stary to pewnie jedyna pomocą dla niej( jeśli ją boli, trzeba będzie sprawdzić podczas badania i ew. zastosować na próbę leki i oczywiście obserwować), jest zrobienie wszystkiego aby nie cierpiała.
Profesor Silmanowicz to anioł, do ciężkich przypadków polecam również Dr Szpondera z Głębokiej.
Ceny na Stefczyka są powalające, nie wiem jakich mają chirurgów, więc polecam tylko sprawdzonych.

Posted

[B]rozpoczynamy zbiórkę pieniężną dla Szansy -kto chętny na numer konta lub maila:)[/B] przeglądnę wątek i powysyłam dla tych co już się deklarowali [B]koniecznie proszę o dopisek że to dla Szansy [/B]bo mam wpłaty innych psiulek a w razie pomyłek bardzo proszę o spokojne wyjaśnianie wychodząc z założenia że nerwami nic nie wskóramy :)i wszystko da się wyjaśnić :)

Posted

Bardzo dziękuję soniu71:loveu:
Jest swiatełko w tunelu....

[quote name='*zaba*']Bazarek dla slicznej

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/197623-Dla-kalekiej-suni-pisadłowy-komplecik-*do-11.12-godz.22.00?p=15864890#post15864890[/URL]

Zapraszam[/QUOTE]
Bardzo dziękuję,:loveu: porozsyłam link...

Posted

Dziewczyny - jesteście kochane :loveu: Tolu, jakkolwiek możesz się włączyć będzie mile widziane. Chodzi tylko o to, żeby wszyscy wiedzieli kto co robi, wtedy wątek będzie przejrzysty, i łatwiej będzie coś sensownego zrobić...
A teraz chce coś zaproponować. Na wątku sznaucera Leona (Lapo) Heledore nakręciła krótki filmik o nim i o cudowych cioteczkach na dogo :[url]http://www.youtube.com/watch?v=Q9WqAwLDIWc&feature=player_embedded#[/url]!
Wymyśliłyśmy z IVV, że można coś podobnego zrobić dla Szansy. Ja chętnie podejmę się tego, tylko że przed kamerę nie wlizę ( bo mógły być skutek wręcz przeciwny do zamierzonego :evil_lol:). Ale myślę, że gdybym miała więcej zdjęć Szansy, to mogłabym zrobić pokaz slajdów z mówionym tekstem o jej losie... Co o tym myślicie? Jeżeli tak, to może uda się zrobic dodatkowe zdjęcia suni?

PS. Właśnie dostałam wiadomość, że czasowo (do wyjaśnienia) zablokowali mi konto PayPal :eviltong: Dobrze, że pilnują bezpieczenstwa naszych pieniązków. A powód jest taki, że przelałam dosyć dużo kasy na różne wątki w zeszłym miesiącu, i pewnie wyglądało to na robotę hackera...zaraz wchodzę wyjasnić i odblokować :cool3:

Posted

Jak tylko się ociepli i snieg stopnieje podjedziemy z zadrą do schronu i porobimy fotki.
Sunia jest w boksie od strony pola i tam snieg dosłownie po kolana, przy takiej pogodzie dojscie do boksu od zewnatrz jest niemozliwe.

Posted

[quote name='majqa']No, mają, mają... :evil_lol:, bo IVV :loveu: rozgrywa to tak: [I]Daj mi swojego maila.[/I] A jak dałam to się okazało, że już muszę założyć konto PayPal. :evil_lol:
A już nieco poważniej, rzeczywiście te wpłaty idą piorunem (na koncie PayPal suma pojawia się od razu, po zrobieniu przelewu na docelowe, własne konto - jest to przelew bez opłat zaksięgowanie następuje w góra 2 dni), problemów z nimi zero.[/QUOTE]

Mądra kobitka z tej IVV :thumbs:. Muszę też tak zacząć robić:eviltong:...

Soniu - dzięki za namiary. Odpisałam na PR :user: Teraz czekam na odblokowanie Paypala - mam nadzieję, że dzisiaj to załatwię ( chociaż jest Niedziela) - już przesłałam elektronicznie potrzebny dokument :Dog_run:

Posted

[quote name='Tola']Jak tylko się ociepli i snieg stopnieje podjedziemy z zadrą do schronu i porobimy fotki.
Sunia jest w boksie od strony pola i tam snieg dosłownie po kolana, przy takiej pogodzie dojscie do boksu od zewnatrz jest niemozliwe.[/QUOTE]

Tola - super, dzięki...Ja teraz podsłuchuję wadomości z Polski przez net i mają przyjść cieplejsze dni w tym tygodniu...Aż oddetchnęłam, bo wiele z tych psich bidot nie będzie marzła... Jak tylko dostane zdjęcia to zacznę się bawić w pokaz slajdów...

Posted

Mam jeszcze dwa pytania techniczne: czy to normalne, że nie mogę otworzyć banerka w mojej sygnaturze, tzn., czy Wy możecie go otworzyc przez klikniecie? Drugie pytanie dotyczy dołączania dwóch zdjęć banerkowych do sygnatury - nie mogę tego zrobić, bo mi zawsze jedno wyrzuca. Proszę o sugestie - dzięki

Posted

Myslę, ze sunia powinna pojechac do Lublina na badania - musimy wiedziec jakie są rokowania odnosnie łapki; na to zbierajmy pieniądze.
Ale oczywiscie bardzo potrzebny jakis DT, hotelik, gdzie sunia mogłaby wrocic po pobycie w klinice i czekac spokojnie na D, bo przeceiz nie oddamy jje znowu do schroniska.
Na razie nie mamy potencjalnego domu.
Postaram się wciagnąc zadrę do pomocy i sprobujemy na dniach ustalic, czy sunia ma szansę na konsultacje u jakiegos specjalisty w Lublinie.

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Majqa - pewnie coś nie tak robię ...[/QUOTE]
Zaznaczam baner, wciskam lewy Ctrl+C, wchodzę w okno podpisu, staję w nim, wciskam lewy Ctrl+V (pojawia się baner) i zatwierdzam.

Posted

[quote name='majqa']Zaznaczam baner, wciskam lewy Ctrl+C, wchodzę w okno podpisu, staję w nim, wciskam lewy Ctrl+V (pojawia się baner) i zatwierdzam.[/QUOTE]

No, tak podobnie robiłam, ale cos tu sie mi plącze ( nie podobaja mi sie te ustawienia dogo :mad:)... zrobiła jeszcze raz od początku, po wymazaniu wszystkiego; może coś się tam zacięło, jak to w dogo :shake: