Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Popytam zadrę, ale jutro, moze wezmie do gabinetu:cool3:

No to jutro my wszystcy wykupimy cały nakład, zeby doczytac resztę:cool3:

ja mam prenumerate w kiosku!!!

Zakupiłam prepartat i karmę dla szansy.
Wybralam wersę w plynie,poniewaz trudno podawać proszek przy zywieniu sucha karmą: Orling Gelacan Plus Biosol plyn 500 ml- 127pln,oraz karmę Hills light chimcken 12kg-149,04pln.Sonia71 dokona przelewow,natomiast dostawa bedzie do Ladyswallow w Lublinie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja ponawiam pytanie czy potrzebujecie jakiś kalendarzy luzem. Powiedzmy dla osób np u weta?. Może personalizowane? Im więcej drukuje tym taniej. A chciałabym ewentualnie pociągnąć lakierem też.

W moim odczuciu to bardziej niż... wypada zrobić.

Posted

zadra napisał(a):

Wybralam wersę w plynie,poniewaz trudno podawać proszek przy zywieniu sucha karmą: Orling Gelacan Plus Biosol plyn 500 ml- 127pln,oraz karmę Hills light chimcken 12kg-143pln.Sonia71 dokona przelewow,natomiast dostawa bedzie do Ladyswallow w Lublinie.

Dzięki Zadra ;-)

Posted

zadra napisał(a):

Wybralam wersę w plynie,poniewaz trudno podawać proszek przy zywieniu sucha karmą: Orling Gelacan Plus Biosol plyn 500 ml- 127pln,oraz karmę Hills light chimcken 12kg-143pln.Sonia71 dokona przelewow,natomiast dostawa bedzie do Ladyswallow w Lublinie.

zadra-na PW napisałaś że za karmę trzeba przelać 149,04zł i tyle przelalam -a tu podałaś kwotę 143 zł.?

wypłaty z konta Szansy:
17.02 -149,04zł karma
17.02 -127,00zł preparat
saldo:768,96 zł.

Posted

MaDi napisał(a):
Czy nie lepiej zostawić karmę i preparat w klinice?

Tak właśnie zamierzam - mają tylko przesyłki przyjść do mnie, mam nadzieję że przynajmniej karma przed niedzielą, bo w niedzielę będę mogła, dzięki uprzejmości TŻta evel, zawieźć karmę samochodem.

Posted

sonia71 napisał(a):
zadra-na PW napisałaś że za karmę trzeba przelać 149,04zł i tyle przelalam -a tu podałaś kwotę 143 zł.?

wypłaty z konta Szansy:
17.02 -149,04zł karma
17.02 -127,00zł preparat
saldo:768,96 zł.

sorry pomylilam się ma być oczywiście 149,04pln

Posted

ladySwallow napisał(a):
Tak właśnie zamierzam - mają tylko przesyłki przyjść do mnie, mam nadzieję że przynajmniej karma przed niedzielą, bo w niedzielę będę mogła, dzięki uprzejmości TŻta evel, zawieźć karmę samochodem.

Jak coś to może mojego małża da się namówić;)

Posted

MaDi napisał(a):
Jak coś to może mojego małża da się namówić;)

Okej, dzięki - zobaczymy, jeśli dojdzie do niedzieli, to evelowy TŻ mi pomoże, jak nie, to będę Was nękać ;) Będziesz w niedzielę w klinice? Pewnie ok. 12 będziemy.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Okej, dzięki - zobaczymy, jeśli dojdzie do niedzieli, to evelowy TŻ mi pomoże, jak nie, to będę Was nękać ;) Będziesz w niedzielę w klinice? Pewnie ok. 12 będziemy.

Będę na pewno ale nie wiem jeszcze o której.

Posted

magenka1 napisał(a):
dzisiaj już muszę iść spać (rano do pracy) ale jutro mogę napisać resztę :)
a nakład zostawcie potencjalnym domkom

Magenko - napisz resztę proszę... nie mam możliwości dorwania gazety... chętnie przeczytam całość. Dzięki ;-)

Posted

sonia71 napisał(a):
nowy dzień -moze szansa na nowy domek dla Szansy?

Daj jej Boże... Martwię się, qrczę, niebywałe, ni jednego tel... :-( Eh, ludziska - ślepoty. ;-)

Posted

zadra napisał(a):
Dziewczyny,czy macie jakiś kocyk na zbyciu,żeby wymienić Szansie na czysty?

Ja niestety nie wszystkie skasował Reks który też jest w klinice.