Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Na Kubę nie mam, na klinikę też nie. Musimy poczekać. Może pojawi się jakiś kolejny wpis, bardziej budujący.

No musimy - nie mamy innego wyjścia,ale jeżeli nie będę odpowiadać jutro na PW to znaczy, że mnie trafiło na amen...

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuba123 napisał(a):
z Dyźkiem nie jest dobrze
w ciągu 24 godzin dwa silne ataki padaczki
psem rzucało po całym kenelu

A ja mam podejrzenia skąd te neurologiczne objawy :angryy:, ale na razie się wstrzymam ze swoją teorią do poniedziałku wtedy będę wiedzieć więcej.

Z rozliczeniami prosze na razie poczekać bo jestem zalatana, wiem na pewno, ze około 120 zł doszło.:loveu:, poproszę Anetę dzisiaj, albo jutro to juz na pewno o pełny spis wpłat.
Szczepień na zakaźne jednak nie miał, miał tylko na wściekliznę...

Posted

ooo Bozeeeee:(Dyziu walcz dziecko,teraz kiedy zjawily sie anielskie ciotki ..............
jej sama jestem z Sosnowca,widze,ze tu sosnowieckie schronisko sie udziela...czekam na wiesci o Dyziu z niecierpliwoscia!!!!!trzymaj sie malenki!!!

Posted

Dyziu czekam na dobre informacje o Tobie maluszku!!!!!musi byc dobrze,po prostu musi!!!wiem,ze bedzie leczenie trwalo i trwalo,ale musisz wykrzesac z siebie troszke sil i walczyc!!!!

Posted

Malutek jest własnie operowany - ma usuwany kamień z zębolków, wycinane przerośniete zgnite dziasła. Przy okazji uzuną mu 5te pazury bo wiszą i tylko czekac aż sie urwą. Test na nosówkę UJEMNY!
Około 16:00 bedzie juz po zabiegu

Posted

amikat napisał(a):
Malutek jest własnie operowany - ma usuwany kamień z zębolków, wycinane przerośniete zgnite dziasła. Przy okazji uzuną mu 5te pazury bo wiszą i tylko czekac aż sie urwą. Test na nosówkę UJEMNY!
Około 16:00 bedzie juz po zabiegu

Boże, a ta operacja jest bezpieczna przy jego padaczce?:-(
Pewnie nie było nawet wyjścia, skoro dziąsła miał w tak tragicznym stanie.
Ile on się musiał nacierpieć:-(