Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobię mu alternatywny tekścik (niech to tylko coś da), a właściwie dwa: pod kątem ogłoszeń i plakatu. Kto podejmie się plakatowej, ładnej obróbki?

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam propozycję. W środę po wolontariacie zawieziecie go z Agą do kliniki na szczecińską w Chorzowie. Dr Berdecki go zoperuje np w piątek. Dobry pomysł?

Posted

[quote name='majqa']Zrobię mu alternatywny tekścik (niech to tylko coś da), a właściwie dwa: pod kątem ogłoszeń i plakatu. Kto podejmie się plakatowej, ładnej obróbki?

Klaudia mnie zabije, ale myślę, że jak ładnie poproszę to obrobi do plakatu.:oops:

amikat pomysł dobry.
Wyglądać ma to tak rozumiem, że zostanie na klinice na diagnostykę, a potem zabieg?

Tak więc laski liczę na Was, majqa jak już wlazłaś tu do mnie to mam nadzieję, że mnie nie zostawisz :loveu:

Nie chcę, żeby wracał do schronu, także musimy się sprężyć i czegoś szukać.:roll:

PS Ile kosztuje doba w klinice?

Posted

Dobra mój życiowy optymisto, to w środę zabieramy Zyźka na klinikę.

Do piątku postaram się wykopać DT :stupid: :mdleje::mdleje::mdleje:z Bazylem się jakoś udało w 2 dni :evil_lol::evil_lol:
Idę myśleć.

Posted

amikat napisał(a):
(...) kasę pomartwimy się potem .Co to zresztą za różnica teraz czy potem

Jedynie z punktu weta, a jeśli ten odroczy płatność to nic tylko się cieszyć.
SS - już Ty mi tu nie "Maniuj"! ;-)

Posted

Wrzucam Wam do wyboru, jako zapasowy tekst do ogłoszeń.

Gdy odchodzi psie dziecko. Pomóż Dyziowi!

To tylko 7 miesięczne, psie dziecko, a już zbiera cięgi od życia, które zafundowało mu solidną szkołę przetrwania w warunkach schroniskowych. Współbracia niedoli nie są sentymentalni, nie stosują taryfy ulgowej. Tu działa prawo silniejszego, wygrywają mocniejsze zęby. Te zimne, bezduszne reguły gry Dyzio odczuł na własnej skórze. Z radosnego szczenięcia stał się cieniem wcześniejszej urokliwości, poddał się, z dnia na dzień gaśnie. Niewiele brakuje, naprawdę już niewiele, by stał się pokrytym kurzem numerem w kartotece..., wspomnieniem. Błagamy o ratunek, o łaskawość współczującego spojrzenia na stworzenie, które nie jest w stanie samo upomnieć się o uwagę i szansę na lepsze jutro! Chwila opóźnienia i to jutro może nigdy nie nadejść. Przywróć oczętom Dyzia utracony blask, spraw, by może pierwszy raz w życiu poczuł się kochany!

Danymi kontaktowymi w sprawie adopcji Dyzia są: 0-784926138 (dzwonić po 16.00), [email protected]

Ewentualny, pod kątem plakatu.

Dyzio - psie dziecko! Ratunku!

7 miesięcy i jedno wielkie cierpienie.
Sponiewierana, stłamszona psychika,
ciałko, które już nie chce doświadczać
kolejnych pogryzień.
Stęsknione, z coraz mniejszą nadzieję
wypatrujące ratunku oczy.
Poczucie zbliżającego się końca
choć przecież na dobrą sprawę
dopiero stanął na początku drogi życia.
Oto on, Dyzio. Błagamy o ratunek
dla tego niegdyś radosnego
szczeniaka. Niech potworność
schroniskowej rzeczywistości
stanie się dla niego smutną przeszłością,
tylko przeszłością.

Kontakt w sprawie adopcji:
0-784926138 (dzwonić po 16.00),
[email protected]

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Dobra mój życiowy optymisto, to w środę zabieramy Zyźka na klinikę.

Do piątku postaram się wykopać DT :stupid: :mdleje::mdleje::mdleje:z Bazylem się jakoś udało w 2 dni :evil_lol::evil_lol:
Idę myśleć.

I jak tam szalona kobieto:loveu: poszło to myślenie?:cool3:
Bo ja pomyślałam, że rzucę się na głęboką wodę i z pieniędzy które mam od Marylki 100,00 wrzucę na nasze psie dziecko. Marylka mnie zastrzeli;), bo nic jeszcze nie wie, ale póki Marylka daleko i do Polski nie przyjeżdża, to może stryczek mi nie grozi:smile:
Podajcie konto do wpłat.

jogolcia@pdx napisał(a):
Majqa- jestem na wołanie... Jak mogę pomóc?

Jo:loveu:, jeżeli możesz, to wrzuć nasze dzieciątko;) na FB

Posted

Jo, IVV, póki co wrzutka na fb, im ich więcej tym lepiej i czekamy w przyczajeniu na rozwój wypadków.
Jo, IVV, Irenko, dziękuję Dziewczyny, że jesteście! :-)

Posted

I jak tam szalona kobieto:loveu: poszło to myślenie?:cool3:
Bo ja pomyślałam, że rzucę się na głęboką wodę i z pieniędzy które mam od Marylki 100,00 wrzucę na nasze psie dziecko. Marylka mnie zastrzeli;-), bo nic jeszcze nie wie, ale póki Marylka daleko i do Polski nie przyjeżdża, to może stryczek mi nie grozi:smile:
Podajcie konto do wpłat.
No niestety nie wypaliło na razie nic, szukam dalej :placz:

Dziękujemy za diengi:loveu::loveu::loveu:
Jutro podam numer konta, jak ustalimy plan działania, bo się upewnię czy nasze dzieciątko "nie zaginęło" w niewyjaśnionych okolicznościach, a tak czasem bywa w tym schronisku :shake:

Stryczek nie grozi, robię za adwokata:loveu:

Zdjęcia będą lepsze jutro!

Dziękuję za wydarzenie na FB!

majqu dziękuję za tekścik!:loveu:-
łzawy i piękny jak zwykle!