fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 a w ogole to co to za dziwna pisownia polskich liter :-o:cool1: Quote
yewcia1 Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 fjolka napisał(a):a w ogole to co to za dziwna pisownia polskich liter :-o:cool1: Hej Fjolka dogo od wczoraj p?ata figle - wcina w?tki, liter polskich brak - ale trafi?a?:evil_lol: W pi?tek Z??czek pojecha? do domu do Niemiec ( nie znam miejscowosci) i Babcia podalanka Sara do Lublina. Jak si? dogo poprawi to wklej? linki:loveu: Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 no lepiej nie moglam :diabloti: na terierach tez cos szwankuje... i na dodatek jakies nowe podzialy:cool1: Quote
fjolka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 yewcia1 napisał(a): W pi?tek Z??czek pojecha? do domu do Niemiec ( nie znam miejscowosci) i Babcia podalanka Sara do Lublina. Jak si? dogo poprawi to wklej? linki:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Fjolka dawaj foty :mad: A to żebyś nie miała wątpliwości, że są 4 sztuki: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 boshe co za presja :smhair2: no juz lece obrabiac, zmniejszac i wstawiac :scared: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 anka boskie te twoje klony:loveu::loveu::loveu: ja chce drugiego siersciuszka!!!! Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='fjolka']anka boskie te twoje klony:loveu::loveu::loveu: ja chce drugiego siersciuszka!!!! z tego co pamiętam to fjolka drugiego chce ze schroniska :p Quote
yewcia1 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Fjolka poleciała obrabiać i przepadła :evil_lol: Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 fjolka dawaj foty no........... mojego synka.... a w tajemnicy powiem ze mam nowego synusia.................. ze etz ja nie moge sie w psach schroniskowych nie zakochiwac :mad: o ilez by zycie bylo latwiejsze........ Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 AnkaG napisał(a):Dla chcącego nic trudnego. ;) justynavege napisał(a):z tego co pamiętam to fjolka drugiego chce ze schroniska :p oj bardzo bym chciala przygarnac taka mala, kudlata, schroniskowa sunke:p ale najpierw to ja sie musze szorstkim porzadnie zajac, czyt. wyszkolic:cool1: mlody chyba w jakis okres buntu wchodzi, albo sie umyslowo uwstecznil:evil_lol: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 justynavege napisał(a):fjolka dawaj foty no........... mojego synka.... no juz, chwileczke, co wy takie niecierpliwe :razz: justynavege napisał(a): a w tajemnicy powiem ze mam nowego synusia.................. ze etz ja nie moge sie w psach schroniskowych nie zakochiwac :mad: o ilez by zycie bylo latwiejsze........ no to dawaj tu synusia, albo link chociaz a co do zycia to moze i byloby latwiejsze, ale duzo ubozsze... Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 no to lecimy z fotkami :sg168: tematyka raczej senna :sleep: Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32842&highlight=rybak mata cioteczki wątek Rybaczka :) oj fjolka to ja mam baaardzo bogate zycie bo zakochalam sie nei tylko w Rybaku:evil_lol: czyzby to efekt nadchodzacych walentynek :cool3: osz jasna anielka :loveu: Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='fjolka']no to lecimy z fotkami :sg168: tematyka raczej senna :sleep: hehe niech zalują te ciotki co już spią :) alez wspaniały senny duet :loveu: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 pozycja zasadnicza, czyli taki malutki, bezbronny ze mnie piesek :loveu: i jak takiego slodziaka zrzucic z lozka:cool1::p Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a wiesz, ze oni generalnie spali razem :p komiczne to bylo, jak taki ledwo przytomny sezio czlapal w poszukiwaniu chojraka coby sie przytulic do niego :loveu: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ziewania ciag dalszy albo jak kto woli gimnastyka buzi i jezyka:eviltong: Quote
fjolka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 i na koniec chojrak w opalach kiedy to sie skonczy Quote
yewcia1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fjolka foty rewelacyjne oba synki przepiękne. Chojri pewnie witał mocno Sezamka :loveu: Kolejne odwiedziny w Polsce na Wielkanoc? Quote
justynavege Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Chojraczek ma jak w niebie u Rodziców fjolki :loveu: :multi: a tutaj brakuje tylko takiego "dymka " z napisem jak w komiksach "Czy ten Sezam nigdy nie spoważnieje " :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Fjolka piękkkkne psiaki. :multi: Po smutnych wątkach miło tu zajrzeć. Quote
Recommended Posts